Oberon Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Εμένα θα μου πεί κάποιος τι ρόλο βαράω σε αυτό το σκάφος αφου δεν με βλέπω να κάνω κάτι χρήσιμο, όλο μαμ κακα και νάνι είμαι Morale officer? Counsellor? Bartender? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Εμένα θα μου πεί κάποιος τι ρόλο βαράω σε αυτό το σκάφος αφου δεν με βλέπω να κάνω κάτι χρήσιμο, όλο μαμ κακα και νάνι είμαι Bartender? Cute bartender that's more like it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Count Baltar Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Τι έγινε, ρε παιδιά; Με ζήτησε κανείς; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 (edited) Εμένα θα μου πεί κάποιος τι ρόλο βαράω σε αυτό το σκάφος αφου δεν με βλέπω να κάνω κάτι χρήσιμο, όλο μαμ κακα και νάνι είμαι Bartender? Cute bartender that's more like it Αξιωματικός ανύψωσης ηθικού. Edited August 6, 2011 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 (edited) Μέρος Γου «Ημερολόγιο πλοιάρχου, ημέρα 305η, μετά τα χθεσινά συμβάντα (που αναφέρονται στην σχετική παραπομπή ημέρα 304η α. ώρα 14 και 32 και β. ώρα 23 και 22) η κατάσταση έχει ως εξής. Εχθρικά σκάφη με σιγή ασυρμάτου παραμένουν ακίνητα. Έγινε έλεγχος ποιότητας και καθαρισμός αέρα του σκάφους. Δεν παρατηρούνται ίχνη του άγνωστου αερίου. Ερευνάται η πηγή και ο τρόπος εισαγωγής του στο σκάφος. Η κατάσταση του πληρώματος μετά την σημερινή καταγραφή έχει την παρακάτω εικόνα. Επτά μέλη , ανταποκρίθηκαν στην αγωγή που τους έγινε και δείχνουν εντελώς υγιή. Ένα μέλος ( ο ιατρός ) επανήλθε εντελώς φυσιολογικός, χωρίς να απαιτηθεί αγωγή. Μας εξήγησε ότι χρόνια πειραματιζόμενος πάνω σε τέτοια θέματα, έχει παρουσιάσει το φαινόμενο του «μιθριδατισμού» (ανοσία σε δηλητήρια). Παρουσίασε μόνο μια παροδική εκδήλωση εφορίας όπως είπε για να δικαιολογήσει το βαλς. Τρία θηλυκά μέλη επανήλθαν, μετά από αγωγή, στο φυσιολογικό, με μόνη εξαίρεση την αύξηση της λίμπιντο σε τιμές κατώτερων θηλαστικών. Οκτώ μέλη δεν ανταποκρίθηκαν στην αγωγή και παραμένουν στο αναρρωτήριο, με συμπτώματα παλιμπαιδισμού. Είναι υπό παρακολούθηση. Κανένα από τα υπόλοιπα μέλη δεν παρουσίασε σύμπτωμα. Σημειωτέον ότι αυτοί έβαλαν τις μάσκες αμέσως. Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των ανώτερων αξιωματικών για αξιολόγηση και αντιμετώπιση της κρίσης.» Ο Κάπταιν Ρομπ, στεκόταν όρθιος στο δωμάτιο συσκέψεων, μπροστά στα πορτραίτα των Γουίλιαμ Σάτνερ και Λέοναρντ Νιμόυ. Διαδοχικές σκέψεις περνούσαν από το μυαλό του, καθώς περίμενε τους επιτελείς του για τη σύσκεψη. «Πως να μπήκε το αέριο στο σκάφος ? Μήπως υπήρχε κάποιος πράκτορας του εχθρού? Ποιός μπορεί να ήταν αυτός ? Τι θα έκαναν στη θέση του οι δύο γίγαντες που κοίταζε τα πορτραίτα τους ? Μήπως θα τους πήγαινε καλύτερα το πράσινο αντί για το φούξια φόντο που είχαν ? Και τελικά είναι φούξια η μωβ ?» Θύμωσε με τον εαυτό του, που λοξοδρόμησε η σκέψη του τόσο εύκολα, όταν άρχισαν να καταφθάνουν οι αξιωματικοί. Στη γέφυρα, είχαν αναλάβει λόγω έκτακτων συνθηκών οι DimX, Mort13,Eros-Viana, Asgaroth,Mes-Mer, NI-e-Nor, Foco, Rose, Doublecow, Syra-No ,Lad-Yni-Na, How , Babis και κάποιοι άλοι. Ο DimX, πού είχε αναλάβει επι κεφαλής, παρατηρούσε αν όλοι λειτουργούσαν φυσιολογικά. Η μόνη παράξενη συμπεριφορά αφορούσε τις Foco, Rose και Lad-Yni-Na. Ο νεαρός άνδρας πρόσεξε πως όταν διασταυρώνονταν τα βλέμματα των κοριτσιών έκαναν έναν μορφασμό τραβώντας πίσω τα χείλη, αποκάλυπταν τα σφιγμένα δόντια τους και έβγαζαν έναν ήχο «χχχχχχχχχ». Στο μέτρο που δεν επηρέασε τα καθήκοντά τους, δεν παρενέβει. Αν και είχε την ψευδαίσθηση ότι ίσως να είδε φευγαλέα να μεγαλώνουν τα νύχια τους την ώρα που έβγαζαν τον ήχο. Ο Mes-Mer, είχε μαζευτεί πίσω από τον DimX γιατί η ευαίσθητη όσφρησή του τον προειδοποιούσε ότι επίκειτο θύελλα με τόσες ορμόνες που ένοιωθε να πλημμυρίζουν τη γέφυρα. Το παράξενο ήταν ότι ένοιωθε και μιά οσμή σκόρδου, και κοίταξε ερωτηματικά τον DimX. Εκείνος έκανε πως δεν κατάλαβε και αφοσιώθηκε στο καντράν πλοήγησης. Στο αναρρωτήριο ο γιατρός και η προϊσταμένη τα είχαν βρει σκούρα. Η Son-Ya κρατώντας ένα φανταστικό όπλο κυνηγούσε ένα ελάφι στο πρόσωπο της τρομοκρατημένης Mel-Kia-Des. Η Wordsmith είχε αγκιστρωθεί στο μπατζάκι του γιατρού και σερνόταν μαζί του σε κάθε βήμα του. Ο Stanley ανεβασμένος σε έναν τομογράφο εξακολουθούσε να παίζει βιολί, τώρα όμως τραγουδούσε κιόλας “if I was a reach man” προσποιούμενος τον Τοπόλ. Ο Karata-Siospa επικεφαλής και δυό-τρείς άλλοι από πίσω φώναζαν ρυθμικά και απαιτητικά «Famous Kardasianland, Land of Alexander, let us go to the White Tower» Με υποσχέσεις καλοπιάσματα και μια δόση ηρεμιστικού ο γιατρός και η προϊσταμένη, ανέκτησαν τον έλεγχο της κατάστασης και αποχώρησαν βιαστικά για τη σύσκεψη, δίνοντας οδηγίες στους αντικαταστάτες τους. Όλοι οι αξιωματικοί είχαν καθίσει στο οβάλ τραπέζι συσκέψεων, και μέσα σε απόλυτη σιγή περίμεναν τον Κυβερνήτη να μιλήσει. «Στο όνομα του Λαβκροφτ, του Τόλκιιν και της Αγίας Τριλογίας είθε αυτή η σύσκεψη να οδηγήσει στο θρίαμβο του δικαίου.» Όλοι έκαναν μια κίνηση με το χέρι στο στήθος. Ο Κυβερνήτης απευθύνθηκε στο γιατρό: -Παρακαλώ ενημερώστε μας για τα συμπεράσματά σας. -Κοιτάξτε, αυτό το αέριο είναι άγνωστο. Αν και έχω κάνει μακρόχρονα πειράματα, δεν το γνωρίζω. Γνωρίζω όμως περίπου τη δράση του. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, έχουμε αναστείλει για την ώρα την εκδήλωση συμπτωμάτων, είμαστε ασφαλείς για 3-6 ώρες αλλά μετά πρέπει να δράσει ένα αντίδοτο που έχω αρχίσει να φτιάχνω, και τα αποτελέσματα του οποίου δεν μπορώ ακόμη να εγγυηθώ. -Κατανοητό Είπε ο Κυβερνήτης, και συνέχισε: -Σε 6 ώρες λήγει το τελεσίγραφο. Πρέπει να αποφασίσουμε για το πρακτέο. Αν δηλαδή θα επιτεθούμε η αν θα δεχθούμε τη συνάντηση και πως θα κινηθούμε σε αυτήν. Ρωτάω λοιπόν είμαστε ασφαλείς από τις παρενέργειες του αερίου μέχρι τότε γιατρέ. - Νομίζω ναι, αλλά δεν μπορώ να το εγγυηθώ. -Κατανοητό Ξαναείπε ο Κυβερνήτης, μα πριν συνεχίσει ακούστηκε μεγάλη φασαρία από τη γέφυρα. Διέκοψαν τη σύσκεψη και έτρεξαν όλοι προς τα εκεί. (Όσοι έχουν κάνει σε Αστροστόλο γνωρίζουν ότι φασαρία στη γέφυρα σημαίνει ακυβερνησία, ο υπέρτατος κίνδυνος στο διάστημα.) Μόλις πρόβαλε ο Κυβερνήτης και οι άλλοι αξιωματικοί στην είσοδο της γέφυρας, δεν πίστευαν τα μάτια τους. Όλοι οι παρόντες στη γέφυρα είχαν χωριστεί σε τρείς ομάδες και η κάθε μία έιχε πέσει επάνω στην καθεμιά από τις Foco,Lad-Yni -Νa και Rose και προσπαθούσαν να τις ακινητοποιήσουν. Αυτές μαινόμενες ξεστόμιζαν φράσεις όπως «εμένα μωρή θα μου φας τον άντρα παρθενοπιπίτσα» η «έγώ τις μασάω και τις δυό σας ρε και φτύνω και τα κουκούτσια» η «καλά σε είχα καταλάβει μωρηηηηηή». Ο Κυβερνήτης και οι αξιωματικοί όρμησαν για να συγκρατήσουν τα ντοπαρισμένα από ορμόνες, αθώα θηλυκά . Στην οθόνη πλοήγησης τα εχθρικά σκάφη παρέμεναν ακίνητα με φόντο το σκοτάδι του σύμπαντος, ενώ το χρονόμετρο μετρούσε αδίστακτα, προς τη λήξη του τελεσίγραφου. Edited August 7, 2011 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Η μόνη παράξενη συμπεριφορά αφορούσε τις Foco, Rose και Lad-Yni-Na. Ο νεαρός άνδρας πρόσεξε πως όταν διασταυρώνονταν τα βλέμματα των κοριτσιών έκαναν έναν μορφασμό τραβώντας πίσω τα χείλη, αποκάλυπταν τα σφιγμένα δόντια τους και έβγαζαν έναν ήχο «χχχχχχχχχ». Στο μέτρο που δεν επηρέασε τα καθήκοντά τους, δεν παρενέβει. Αν και είχε την ψευδαίσθηση ότι ίσως να είδε φευγαλέα να μεγαλώνουν τα νύχια τους την ώρα που έβγαζαν τον ήχο. Όλοι οι παρόντες στη γέφυρα είχαν χωριστεί σε τρείς ομάδες και η κάθε μία έιχε πέσει επάνω στην καθεμιά από τις Foco,Lad-Yni -Νa και Rose και προσπαθούσαν να τις ακινητοποιήσουν. Αυτές μαινόμενες ξεστόμιζαν φράσεις όπως «εμένα μωρή θα μου φας τον άντρα παρθενοπιπίτσα» η «έγώ τις μασάω και τις δυό σας ρε και φτύνω και τα κουκούτσια» η «καλά σε είχα καταλάβει μωρηηηηηή». Ο Κυβερνήτης και οι αξιωματικοί όρμησαν για να συγκρατήσουν τα ντοπαρισμένα από ορμόνες, αθώα θηλυκά . Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Απέδωσε η μέθοδος παρακολόυθησης μέσω του τσατ! Χαχαχαχαχα!!! BEST PART EVER!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Άλλο ένα φοβερό κεφάλαιο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Count Baltar Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Η κατάστασή μου τελικά είναι χειρότερη απ' ό,τι φανταζόμουν... Ακούω φωνές, τα βλέπω και διπλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Η κατάστασή μου τελικά είναι χειρότερη απ' ό,τι φανταζόμουν... Ακούω φωνές, τα βλέπω και διπλά. Α να χαθείς, είχε πρόβλημα ό σέρβερ όταν το ανέβαζα, θα το διορθώσω αμέσως. (Πάρε ένα τηλ. να μου το πείς μη γίνομαι ρεζίλι) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Πολύ ωραίο και αυτό! Συνέχισε έτσι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 (edited) Συνέχεια και ολοκλήρωση Γου μέρους Είχε ήδη περάσει μισή ώρα από το επεισόδιο στη γέφυρα και τα τρία αθώα θύματα των περιστάσεων είχαν μεταφερθεί στο αναρρωτήριο σε κατάσταση καταστολής. Ο Κυβερνήτης έδωσε άλλη μισή ώρα σε όλους για να έρθουν με συγκεκριμένες θέσεις στο κρίσιμο συμβούλιο όπου θα λάμβαναν την τελική απόφαση. Ειδικά στο γιατρό έδωσε εντολή όλοι στοαναρρωτήριο να παραμείνουν ναρκωμένοι, να τους δίνεται όμως κανονικά τοαντίδοτο που ετοιμαζόταν στο μεταξύ. Τον πολύτιμο χρόνο που έδωσε ο Κυβερνήτης στουςαξιωματικούς του, τον εκμεταλλεύτηκαν με πυρετώδεις κινήσεις όλοι τους. Ο Em-Man έκανε άπειρες μετρήσεις στο σύστημα ισχύος και στην κατάσταση όλων των μηχανημάτων τουσκάφους. Η Nar-Oual-Is βυθίστηκε στον υπολογιστή της, και έκανε σύγκριση δεδομένων, προσομοιώσεις και ότι άλλο μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση. Ο O’Beron, ακολουθώντας τον αρχιμηχανικό, έλεγξε όλα ταοπλικά συστήματα, τις ασπίδες και την επάρκεια ισχύος. Ο Nihil-Io πίσω από τον υπολογιστή και μια στοίβα βιβλία κράταγε σημειώσεις. Την προκαθορισμένη ώρα αυτοί οι τέσσερεις συν τον γιατρό και τον Κυβερνήτη, βρίσκονταν καθισμένοι, γύρω από το οβάλ τραπέζι, στην αίθουσα συμβουλίων, κάτω από το προστατευτικό βλέμμα των Σάτνερ και Νιμόυ. Τα έξη αυτά άτομα γνώριζαν την ευθύνη που η ιστορία είχε ακουμπήσει στους ώμους τους αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Με αυτή την επίγνωση, όποιος έπαιρνε το λόγο ήτανσαφής, περιεκτικός και απόλυτος. Χωρίς καμία εισαγωγή, ο Κυβερνήτης έδωσε αμέσως τολόγο στον Αρχιμηχανικό του. -Μετά από πλήρη έλεγχο μηχανών καυσίμων καιισχύος, προκύπτει ότι δεν μπορούμε να εμπλακούμε σε μάχη γιατί η θααναγκαστούμε να μειώσουμε τις ασπίδες και την ταχύτητα η δεν θα έχουμε βαλλιστική ισχύ. Σε παράλληλη χρήση πλήρους ισχύος και στα τρία θα έχουμε κίνδυνο τήξης του πυρήνα του σκάφους. Ο Κυβερνήτης κοίταξε τον O’Beron. -Επιβεβαιώνω, είπε αυτός. -Άρα θα πάρουμε μέρος στη σύσκεψη, είπε ο Κυβερνήτης. Όλοι τον κοίταξαν ακίνητοι. Η Nar-Oual-Is πήρε το λόγο. -Οι συναντήσεις αυτές ακολουθούν ένα υποτυπώδες πρωτόκολλο, αποδεκτό ακόμη και απο σχετικά πρωτόγονους λαούς που αρκεί ναγνωρίζουν γραφή και ανάγνωση. Οι τρείς «πρέσβεις» πηγαίνουν στο αντίπαλο στρατόπεδο, έχοντας επάνω τους μόνο ύφασμα , δηλαδή τα ρούχα τους και χαρτί,δηλαδή τον κώδικα και κάποιες συνθήκες για διαπραγμάτευση, τίποτε άλλο. Δεν θα πρότεινα να τους αφήσουμε να έρθουν αυτοί γιατι νοιώθω ότι θα θέσουμε σε κίνδυνο το σκάφος και το πλήρωμα, καλύτερα να στείλουμε δικούς μας εκεί και θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του Κυβερνήτη. -Και θα πάμε εκεί να διαπραγματευτούμε τι ? τη λοβοτόμησή μας ? ρώτησε ο γιατρός. -Δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι ? Εγώ έχω μεγάλες ελπίδες ότι θα ξεπεράσω το πρόβλημα του αερίου, απλά χρειάζομαι κιάλλο χρόνο. -Δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένουν, μόλις λήξει το τελεσίγραφο η θα πάμε στη συνάντηση η θα μας κάνουν σκόνη. Είπε με σιγουριά ο Κυβερνήτης. -Αν μπορούσαμε να καταλάβουμε τη γέφυρα της ναυαρχίδας τους, γιατί σίγουρα εκεί θα διακτινιστούμε, ίσως είχαμε κάποιες ελπίδες. Είπε η Nar-Oual-Is. -Και με τι θα τους χτυπήσουμε ? με κάλτσες και χαρτοπόλεμο ? είπε ο O’Beron, για να εισπράξει το αυστηρό βλέμμα τουΚυβερνήτη. -Μπορεί. Ακούστηκε η φωνή του Nihil-Io, που δεν είχε μιλήσει μέχρι τότε. Γύρισαν όλοι προς το μέρος του, και εκείνος συνέχισε : -Τα χρόνια που προηγήθηκαν του εξοστρακισμού των Mainstream ήταν χρόνια σκληρήςαντιπαράθεσης των δύο τάσεων. Είχαν αναγκαστεί να ζούν στο σκοτάδι και λειτουργούσαν τηρουμένων των αναλογιών σαν βρικόλακες. Έβγαιναν τις νύχτες και προτιμώντας τις παρθένες ψυχές,έπιναν το πνευματικό τους αίμα μετατρέποντας τα θύματα σε Mainstream. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μια τεχνική αλλά και μια παραφιλολογία για το πως να αντιμετωπίσουν οι νορμάλ άνθρωποι αυτά τα τέρατα. Το βιβλίο αυτό το έδωσε στον παππού μου πριν πολλά χρόνια, ένας γέρος στον πλανήτη Athena. Ένας σχεδόν παλαβός μοναχικός γέρος με το όνομα Nip-Ups η κάπως έτσι. Έβγαλε από το ντοσιέ του ένα παλιό βιβλίο με κιτρινισμένο εξώφυλλο, και τους το έδειξε. «10 συν 1 Τρόποι για να εξοντώσετε έναν Mainstream» Όλοι κοίταξαν με ενδιαφέρον πρώτα το βιβλίο και μετά τον Nihil-Io που συνέχισε : -Οι δέκα πρώτες ενότητες ενώ έχουν φοβερό θεωρητικό ενδιαφέρον, αναλώνονται σε ιδεολογικά επιχειρήματα, λογοτεχνικέςπροσβολές και απαξιώσεις και δεν αφορούν το θέμα μας. Θέλω όμως να σας διαβάσωτο πολύ ενδιαφέρον τέλος του βιβλίου το οποίο λέει¨ «Και αν καλοί μου αναγνώστες δεν καταφέρετε τίποτε με τα πανίσχυρα επιχειρήματα που σας αράδιασα στα προηγούμενα κεφάλαια, και τα οποία είναι συμπυκνωμένη γνώση και εμπειρία αιώνων, τότε η μόνη λύση είναι ο τελευταίος τρόπος. Τα δαιμόνια αυτά λειτουργούν και συνεχώς προσομοιάζουν κατ’αναλογίαν με τους βρικόλακες. Σιγά σιγά έχουν γίνει άτρωτοι στις επιθέσεις μας αντέχοντας και ανταποδίδοντας ανεξάρτητα από ποιό είδοςδέχονται την επίθεση. Υπάρχει όμως ένα είδος, αυτό που και εμείς μη εντάσσοντας το υπό τη σκέπη μας αυτονομήθηκε και δαιμονοποιήθηκε με την πάροδο των αιώνων.Και ενώ εμάς δεν μας ενοχλεί ,αν και ξένο προς τον πολιτισμό μας ,σε αυτούς δρα σαν σταυρός, σκόρδο και παλούκι μαζί. Με την πάροδο των αιώνων το είδος εξαφανίστηκε, η έλλειψη όμως επαφής με τους Mainstream έκανε την επίδραση του επάνω τους ακαριαία θανατηφόρο.Σε κλάσματα του δευτερολέπτου μετά την εμφάνιση του στο οπτικό τους πεδίο,μετατρέπονται σε στάχτη, αφού η εικόνα του ανάβει έναν χημικό σπινθήρα στον εγκέφαλό τους, που τους κατακαίει στη στιγμή. Το είδος αυτό.... είπε ο Nihil-Io και διέκοψε την ανάγνωση, άπλωσε το χέρι του,πήρε το ποτήρι με το νερό, ήπιε μια γουλιά κοιτάζοντας (και ίσωςαπολαμβάνοντας) την αγωνία στα πρόσωπα των υπολοίπων. -Το είδος αυτό είναι το εξαφανισμένο πιά Hard Core Hentai- Manga- Anime Sex Comix. Και μια μόνο σελίδα του μπρός στα μάτια ενος Mainstream αρκεί για να τον μετατρέψει σε σκόνη. Ο Nihil-Io έκλεισε σχεδόν τελετουργικά το παλιό βιβλίο, και κοίταξε πρός τον Κυβερνήτη. -Και που θα βρούμε αυτό το πως το είπες ? ρώτησε ηNar-Oual-Is O Nihil-Io που ήρθε διαβασμένος, είπε : Αυτά έβγαιναν κάποτε στην Ιαπωνία και............ -Η Γιαπωνέζααααααααα. Φώναξαν και οι πέντε ταυτόχρονα. Σε λιγότερο από πέντε λεπτά η Σημαιοφόρος Yuuko-Ichihara βρισκόταν σε στάση προσοχής μπροστά τους. Λίγο πριν την καταστροφή του πλανήτη τους Fu-Ku-Si-Ma,από πυρηνικό ολοκαύτωμα οι πρόγονοί της είχαν μεταναστεύσει και έτσι η Yuuko ήταν μια σπάνια επιζώσα από την αρχαία φυλή της. -Δυστυχώς σεβαστοί μου ανώτελοι και δεμένοι με την ίδια μοίλα μαζί μου αυτή τη στιγμή , συνάνθλωποι στο αέναο ταξίδι της μοίλας (θα έλεγε ίσως και άλλα, αν δεν την προέτρπε με ένα νεύμα ο Κυβερνήτης να ολοκληρώσει) -.....δενέχω τέτοιο βιβλίο. Και ενώ ηαπογοήτευση προσγειονόταν σαν μετεωρίτης πάνω στο οβάλ γραφείο, η Yuuko συνέχισε με ένα πλατύ χαμόγελο: -Υπάλχει όμως ένα αγόλι απο το πλήλωμα που έχει σίγουλα δυο-τλια τεύχη. Μου ζήτησε να μεταφλάσω μελικές πονηλές λέξεις. Και έκανε «χιχιχι» κρύβοντας το στόμα της με τοχέρι, σαν να ντράπηκε. Edited August 9, 2011 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Ωχ, ποιος θα είναι το "πονηλό αγόλι"; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Ο O’Beron, ακολουθώντας τον αρχιμηχανικό, έλεγξε όλα τα οπλικά συστήματα, τις ασπίδες και την επάρκεια ισχύος. Ωωω! Να που ως Ο'Beron έγινα και ο "O'Brien" του "μικρού διαστημόπλοιου". We're getting Trekkier by the minute. I like! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Εγώ τώρα αξιώθηκα να το διαβάσω. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Δε με λες, τελικά σκότωσα το ελάφι πάνω στο κεφάλι του Μελκιάδη με το όπλο ή ξεστήλιωσα καμιά πόρτα και της την έφερα κολλάρο; :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Εγώ τώρα αξιώθηκα να το διαβάσω. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Δε με λες, τελικά σκότωσα το ελάφι πάνω στο κεφάλι του Μελκιάδη με το όπλο ή ξεστήλιωσα καμιά πόρτα και της την έφερα κολλάρο; :Ρ Έριχνες άσφαιρα βρε κουτό, μπαμ, μπαμ με το στόμα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Μα τότε πώς την απέκτησε τη μελανιά και το καρούμπαλο, μου λες; :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 (edited) Με χτύπησαν τα λόγια σου. Τι νόμιζες; Μα κι εσύ βρε παιδί μου μια χαρά καθόμασταν και παίζαμε μπουκάλα αλλά εσύ εκεί, να βγάζεις τον αναπνευστήρα κάθε τρεις και λίγο. Edited August 12, 2011 by melkiades Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Μα όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι μπουκαλιάζαμε, είπα να βάλω λίγη ποικιλία... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Μα όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι μπουκαλιάζαμε, είπα να βάλω λίγη ποικιλία... Δώσε μου ιδέες για ποικιλίες ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Μην προκαλείς το βρωμόμυαλο του κάφρου! :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Ολοκλήρωση Γου μέρους Μετά την απρόσμενη δήλωση της Yuuko, ο Κυβερνήτης άρπαξε το μικρόφωνο και φώναξε : - Όλα τα άρρενα μέλη του πληρώματος να βρίσκονται στους κοιτώνες τους εντός πέντε λεπτών. Όσοι έχουν υπηρεσία να παραδώσουν σε γυναίκα συνάδελφο τους. Όλοι τον κοίταξαν με απορία. - Για να μην παραβιάσουμε προσωπικά δεδομένα, να μην εκθέσουμε την Yuuko και τον νεαρό , θα πάει η Yuuko σε δέκα καμπίνες του φίλου μας συμπεριλαμβανομένου, και θα μας φέρει το υλικό χωρίς να εκτεθεί η να παρατυπήσει κανείς. Οι παρευρισκόμενοι τον κοίταξαν με θαυμασμό. Αυτός γύρισε προς την Yuuko και χωρίς να προλάβει να πει κάτι, εκείνη έκανε μεταβολή λέγοντας "κατάλαβα τι πλέπει να κάνω Κύλιε" και με ένα "χιχιχι" βγήκε τρέχοντας από το δωμάτιο. Ο Κυβερνήτης στράφηκε προς τον γιατρό και τον ρώτησε : - Σε τι κατάσταση είναι τώρα το πλήρωμα ? πως περιμένετε να ανταποκριθούν στο αντίδοτο σας ? μπορώ να βασιστώ σε όλους ? Ο γιατρός έτριψε σκεπτικός το σαγόνι του και είπε : - Σε ένα ποσοστό ενενήντα τα εκατό, το πλήρωμα θα είναι σε απόλυτα φυσιολογική κατάσταση. Βλέποντας την αγωνία στα πρόσωπα τους συμπλήρωσε : - Στο υπόλοιπο δέκα τα εκατό αναμένεται να εκδηλωθούν διαταραχές σχετικές με την αίσθηση του τόπου , του χρόνου και της προσωπικότητας τους, και δεν μπορώ να προσδιορίσω το πότε θα γίνει αυτό. -Άρα.. Είπε ο Κυβερνήτης - Άρα έχουμε να επιλέξουμε για την αποστολή ανάμεσα στα λίγα μέλη που δεν παρουσίασαν συμπτώματα. Είπε ο γιατρός, και έβγαλε απο την τσέπη του έναν κατάλογο με τα ονόματα αυτών που δεν προσβλήθηκαν απο το αέριο. Όλοι καθίσαν γυρω από το οβάλ τραπέζι, και άρχισαν να επιχειρηματολογούν για την τριάδα που θα σήκωνε στη πλάτη της το μέλλον του διαστημόπλοιου. Είχαν σχεδόν καταλήξει, όταν ακούστηκε μια θριαμβευτική φωνή στην είσοδο της αίθουσας συνεδριάσεων. - Σάλπλάααααηζ ! Γύρισαν όλοι ξαφνιασμένοι. Στην είσοδο στεκόταν , με μια έκφραση ενθουσιασμού, η υπολοχαγός Yuuko φορτωμένη με τρείς κούτες που ξεχείλιζαν από έγχρωμα περιοδικά. - Πολύ πελισσότελα πονηλά αγόλια απο όσα νόμιζα, πάλα πολύ πελισσότελα. Και αφού ακούμπησε κάτω τις βαριές κούτες, κοιταξε τους ανωτέρους της και μετά βάζοντας για μια ακόμη φορά το χέρι μπρος στο στόμα της έκανε "χιχιχι" σαν να ντράπηκε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 :lol: Το "Σαλπλάαααηζ" είναι κατά το γνωστό ανέκδοτο; Πολλές προστυχάντζες μαζευτήκαμε στο φόρουμ, ρε γαμώτο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 (edited) Μέρος δέλτα Το συμβούλιο είχε ήδη αποφασίσει για τα τρία μέλη που θα επωμίζονταν τη δύσκολη αποστολή στην ναυαρχίδα των mainstream. Ο Κυβερνήτης αφού είχε μιλήσει ξεχωριστά με τον καθένα και είχε την αποδοχή από μέρους τους, ήταν έτοιμος να ανακοινώσει τα ονόματα. - Επικεφαλής της αποστολής, αναλαμβάνει ο DimX καθώς είναι βαθμοφόρος του αστροστόλου και έχει φέρει σε πέρας την δύσκολη επιχείρηση στην Υπερβόρεια Τυφλίδα. Ο έμπειρος αξιωματικός έμεινε ανέκφραστος, σε στάση προσοχής , εισπράττοντας τα βλέμματα επιδοκιμασίας των παρευρισκομένων. - Θα τον συνοδεύσουν οι Black-Kat G. Και ο Skywalker. Ο Skywalker ήταν ένας ενθουσιώδης και κατά κάποιους αιθεροβάμων νεαρός αξιωματικός, που συγκέντρωνε τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή. Η Black-Cat G. ήταν μια εντυπωσιακή γυναίκα, με πληθωρικά φυσικά χαρίσματα που προέρχονταν από τη σκοτεινή πλευρά του αστερισμού Magnesia. Ο Κυβερνήτης συμπλήρωσε : -Αν δεν έχουν κάτι να προσθέσουν οι ίδιοι, να αποσυρθούν για να ντυθούν . Υπενθυμίζω, επιτρέπεται να φέρουν πάνω τους μόνο χαρτί και ύφασμα. H Black-Cat G. έκανε ένα βήμα μπροστά και είπε. - Αν δεν έχετε αντίρρηση, θα ήθελα να με συνοδεύσει στο δωμάτιο μου η ευγενική Ροζ. Αν και απορημένος, όπως όλοι άλλωστε, ο Κυβερνήτης ένευσε καταφατικά. Οι τρείς περιστασιακοί πρεσβευτές και η ευγενική Ροζ, απεχώρησαν για τα δωμάτια . «Λοιπόν» είπε ο Κυβερνήτης, απευθυνόμενος στους υπόλοιπους «το σχέδιο είναι το εξής. Όπως έχουμε δικαίωμα από τον διαγαλαξιακό κανονισμό που διέπει αυτή τη συνάντηση, θα ζητήσουμε από τον εχθρό να απομακρυνθεί ο στόλος εκτός απόστασης βολής και να παραμείνει η ναυαρχίδα, όπου θα γίνει η συνάντηση, και εμείς. Η εντολή που έχει ο DimX είναι μόλις τους αιφνιδιάσουν με τα κόμιξ, να απενεργοποιήσει τις ασπίδες τους έστω για λίγα δευτερόλεπτα. Εμείς θα έχουμε σε συνεχή εποπτεία τους αισθητήρες μας και σχεδόν ταυτόχρονα θα διακτινίσουμε πίσω τους δικούς μας και θα χτυπήσουμε το σκάφος με όλη την ισχύ πυρός μας.» - Εννοείτε ότι θα χρησιμοποιήσουμε ακόμη και τα ελικοειδή χρονολέιζερ ? Ρώτησε ο Nihil-Io. - Θα χτυπήσουμε με όλη την ισχύ πυρός μας. Επανέλαβε κοφτά και αυστηρά ο Κυβερνήτης. Ο Nihil-Io δεν απάντησε, ο O’Beron όμως που ήταν δίπλα του τον άκουσε που μουρμούρισε «καθόλου καλή ιδέα». «Ημερολόγιο Κυβερνήτη , ημέρα 305η, παραπομπή β. Επετεύχθη η συμφωνία απομάκρυνσης εχθρικού στόλου. Η ομάδα μας βρίσκεται έτοιμη για διακτίνηση. Εύχομαι αυτές να μην είναι οι τελευταίες λέξεις που γράφονται σε αυτό το ημερολόγιο. Ο Λαβκροφτ, ο Τόλκιν και η Αγία Τριλογία να είναι μαζί μας.» Οι τρείς σιλουέτες των DimX, Black-Cat G. και Skywalker, άρχισαν να σχηματίζονται στο εσωτερικό του εχθρικού διαστημοπλοίου. Απέναντί τους, όχι σε μεγάλη απόσταση είναι η αλήθεια, στεκόντουσαν, τρείς mainstream που προφανώς ήταν οι ανώτεροι αξιωματούχοι του σκάφους. Στο κέντρο ένας αρκετά ψηλός, σκουρόχρωμος, γέρος με μακριά άσπρα μαλλιά και γενειάδα. Αριστερά του μια σκουρόχρωμη έντονα βαμμένη γυναίκα και δεξιά ένας απροσδιορίστου φίλου νεότερος mainstream. O DimX κατέγραψε αστραπιαία ότι υπήρχαν τέσσερεις ένοπλοι που τους σημάδευαν και τρείς χειριστές πάνω από μια κονσόλα , μισό μέτρο πίσω από τους αξιωματούχους. Με τη βοήθεια του μεταφραστή που είχε τεθεί σε λειτουργία από τους οικοδεσπότες, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο ο Skywalker είπε: - Τι δουλειά έχουν εδώ οι ένοπλοι, παραβιάζετε κατάφορα τη συμφωνία., θα αποχωρήσουμε. Ο ασπρομάλλης που φαινόταν να είναι και ο Ναύαρχος έκανε μια καθησυχαστική κίνηση με το χέρι του και είπε : - Θα αποχωρίσουν αμέσως. Αμέσως μόλις σιγουρευτούμε. Και πρόσθεσε με επιτακτικό ύφος: - Ακουμπήστε κάτω το χαρτοφύλακα και γδυθείτε . Γδυθείτε τελείως. Οι τρείς επισκέπτες έμειναν εμβρόντητοι. Τα χάρτινα «όπλα»τους ήταν σε εσωτερικές τσέπες στα ρούχα τους. Ακόμη και αν τα έβγαζαν καθώς θα γδυνόντουσαν δεν μπορούσαν να αχρηστεύσουν όλους τους αντιπάλους. Την είχαν πατήσει για τα καλά. - Γδυθείτε αμέσως ! Ούρλιαξε η γυναίκα. Πίσω στο διαστημόπλοιο, ο Κυβερνήτης με τον Em-Man ήταν σκυμμένοι πάνω από το όργανο που κατέγραφε ο αισθητήρας την διατήρηση των ασπίδων του εχθρικού σκάφους. Ο Κυβερνήτης είχε το δάκτυλο στο κουμπί διακτινισμού , ενώ ο Em-Man το φορητό μικρόφωνο έτοιμο για να δώσει την εντολή για πυρ πλήρους ισχύος. Ήταν προφανές ότι δεν ήξεραν για τη δυσάρεστη τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα. Στο εσωτερικό της εχθρικής ναυαρχίδας, οι τρείς πρέσβεις, στεκόντουσαν εντελώς γυμνοί, μπροστά στα γεμάτα ικανοποίηση πρόσωπα των τριών αξιωματούχων. Με ένα νεύμα του Ναυάρχου οι τέσσερεις ένοπλοι κατέβασαν τα όπλα και χάθηκαν στο εσωτερικό του σκάφους. Στο χώρο τώρα βρισκόντουσαν οι τρείς αξιωματούχοι, οι τρεις αποροφημένοι στην κονσόλα αξιωματικοί και οι τρεις γυμνοί φίλοι μας. Ο DimX με τα χέρια αμήχανα να καλύπτει το επίμαχο σημείο, μια κίνηση που είχε κάνει και ο Skywalker, προσπάθησε να εκτιμήσει τα δεδομένα για να δράσει. Παραδόξως, η Black-Cat G. με μια έκφραση έξαψης στο πρόσωπο, και έχοντας τα χέρια της σταυρωμένα για να καλύπτει τα μεγάλα και πανέμορφα, είναι η αλήθεια, στήθη της, κινήθηκε θαρραλέα προς τους αξιωματούχους του εχθρού, αφήνοντας τη θέα της υπόλοιπης αξιοθέατης γύμνιας της, στα αδηφάγα βλέμματα των παρευρισκομένων. Τους πλησίασε και κοιτάζοντάς τους στα μάτια…… .....τράβηξε απότομα τα χέρια της, αποκαλύπτοντας τα δυο υπέροχα στήθη της, όπου η ευγενική Ροζ είχε αποτυπώσει με κάθε λεπτομέρεια μια σκηνή απο τα απαγορευμένα κόμιξ. Edited August 25, 2011 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 χααχαχαχαχαχαχα....κατι ξερεις εσυ!κατι ξερεις! Πολυ καλο Νικο...μπραβο..Ανυπομονω για τη συνεχεια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts