Jump to content

Ηταν ένα μικρό διαστημόπλοιο

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eugenia Rose

9

• Sonya

8

• Oberon

7

• Stanley

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

...πριν λίγο άκουσα από το ηχείο του δωματίου μου κάτι... μια φωνή κάτω από τα παράσιτα... Την άκουσα πραγματικά; Τρεις λέξεις όλες κι όλες... αλλά τι στο διάβολο σημαίνει Ψυχ και καναπέδες ; Μήπως πρόκειται για κάποιο κρυφό, υπόγειο μήνυμα; Κάποιο συνθηματικό; Ή μήπως είναι η φαντασία μου που μου παίζει παιχνίδια; Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί... και δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι πως ίσως η λύση να μη βρίσκεται στη μάχη... πως ίσως να πρέπει να βγω πάλι εκεί έξω... να αποκαταστήσω τις τηλεπικοινωνίες... να συνεχίσω... όχι φόβος... θέλω να πιστεύω πως κι οι υπόλοιποι - αν είναι ακόμα ζωντανοί - αυτό θα ήθελαν...

"Τους ακούω, είναι έξω από την πόρτα μου. Δεν θα αργήσουν να μπουν μέσα. Φοβάμαι…… "

Η Ρόιρκ απενεργοποίησε τη μονάδα αναπαραγωγής ήχου και στράφηκε στην Μπούορκ.

-- Ως εδώ, η μετάφραση βγάζει νόημα. Ακολουθεί ένα σύντομο κείμενο, τελείως αλλοπρόσαλλο, κάτι για μυαλά και μπύρες λέει, και μετά κενό.

Η Μπούορκ έγειρε το κεφάλι στο πλάι.

-- Δε λέω, αυτή η αναφορά στα "αρχαία ορνιθοειδή" είναι σαφής, αλλά αρκεί να στηρίξει την υπόθεση; Για να πειστούν..

-- Το ξέρω.

-- Η ακαδημαϊκή κοινότητα..

-- Το ξέρω λέμε. Έχω περάσει από σαράντα κόσκινα το κείμενο, υπάρχουν ελλάχιστα στοιχεία, αλλά είναι ενδεικτικά.

Τα κατάμαυρα μάτια της Ρόιρκ γυάλισαν αποφασιστικά, καθώς έσπρωχνε με το πόδι έναν διαφανή κύβο προς την Μπούορκ. Στο εσωτερικό του κύβου διακρίνονταν ένα καστανοκόκκινο, σαφρακιασμένο αντικείμενο.

-- Για δες κι αυτό, είπε.

Η Μπούορκ έριξε μια ματιά και αναπήδησε.

-- Δεν είναι..

-- Είναι. Βρέθηκε σε ένα από τα υποτιθέμενα ιδιαίτερα διαμερίσματα του πλοίου, προσκολημένο στον κύλινδρο που περιείχε το Ημερολόγιο. Αναγκάστηκα να το αποξέσω με άπειρη προσοχή, πριν καταφέρω να τον ενεργοποιήσω. Φαίνεται πως η Υποπλοίαρχος τον κοπάνησε στο κεφάλι ενός από τους εισβολείς...

-- Απίστευτο...

-- Όπως και νά 'χει, η επίσημη ιστορία πρέπει να ξαναγραφεί. Δεν ήταν οι διαρκείς επιθέσεις των σατανικών Μέινστριμ σε συνδυασμό με χρόνια μαστούρα και υπερβολική δόση κατάρας. Το καταλαβαίνεις;

Μια τρεμούλα συντάραξε την Μπούορκ, καθώς συνειδητοποιούσε αυτό που άκουγε.

Κοίταξε ξανά το μουμιοποιημένο λειρί μέσα στον κύβο, ενώ από το ράμφος της έβγαινε ένα ξέπνοο

-- Όχι... Είμασταν εμείς...

Τι έγινε, ρε παιδιά; Θα κάνουμε τον πρώτο διαγωνισμό σουφουφίτικης συνέχειας; tease.gif

Τι έγινε, ρε παιδιά; Θα κάνουμε τον πρώτο διαγωνισμό σουφουφίτικης συνέχειας; tease.gif

Όχι, είναι ο διαγωνισμός "πόσοι θα πούνε 'μη φεύγεις, Νπαπς' ΧΩΡΙΣ να πούνε 'μη φεύγεις, Νπαπς'".

Edited by KELAINO

Όχι, είναι ο διαγωνισμός "πόσοι θα πούνε "μη φεύγεις, Νπαπς" ΧΩΡΙΣ να πούνε "μη φεύγεις, Νπαπς".

good.gif

Guest old#2065

Φοβάμαι….

Η Nar-Ual-Is πήρε το χαρτί που είχε μπροστά της και το τσαλάκωσε.

«Αδύνατον» σκέφτηκε «δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να γράψω τρόμο. Άκου οικόσιτα ορνιθοειδή, πως μούρθε Τριλογία μου;»

Πέταξε στο καλάθι το τσαλακωμένο χαρτί και κοίταξε το ρολόι.

«Ουιιιιιιι» αναφώνησε, έχω μόλις μισή ώρα για το Γούντστοκ.»

Άρπαξε ένα πολύχρωμο παρτάλι και άρχισε να ντύνεται βιαστικά.;-)

Guest old#2065

Woodstok in space

Ημερολόγιο Κυβερνήτη, ημέρα 315. Προετοιμασίες για επιχείρηση απεμπλοκής από το δυναμικό πεδίο του άγνωστου πλανήτη ολοκληρώθηκαν. Αρχίζει η επιχείρηση. Παραδίδω σε αυτόματο σύστημα διακυβέρνησης σκάφους.

Η γέφυρα είχε ήδη μετατραπεί σε μια ροκ σκηνή. Η κεντρική οθόνη έδειχνε πολύχρωμα ψυχεδελικά σχέδια. Μπροστά της μία εξέδρα με μικρόφωνα, ενισχυτές, ντραμς κλπ.

Από κάτω στην υποτιθέμενη πλατεία, άρχισαν να καταφθάνουν οι πολύχρωμοι θεατές. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των μελών του πληρώματος, οι θεατές μετατρέπονταν σε περφόρμερς και μετά πάλι πίσω στην πλατεία.

Όλοι ήταν ντυμένοι με τα εκπληκτικά κοστούμια που τους προμήθευσαν τα κορίτσια του βεστιάριου, και υπο την καθοδήγηση της Babis είχαν κάνει θαύματα. Με την εμπνευσμένη τελευταία πινελιά που έβαλαν οι ίδιοι οι θεατές, η αισθητική του 60 αναβίωνε στην άκρη του διαστήματος.

Καθισμένοι στο πάτωμα, οκλαδόν οι περισσότεροι, κάπνιζαν και ο καθένας είχε και ένα μπουκάλι στα χέρια. Η εικόνα ήταν τέλεια, η ατμόσφαιρα όμως δεν είχε καμία σχέση με το ζητούμενο.

Και ξαφνικά έντονοι ήχοι κιθάρας γέμισαν την πλατεία, και ένας ροκάς με μπαντάνα, μουστάκι και σκουλαρίκι, ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να τραγουδά. Λίγοι κατάλαβαν με τη μία ότι ο Country Joe McDonald που χτυπιόταν στη σκηνή, ήταν ο μεταφραστής CountB !

http://www.youtube.c...h?v=4zdH09mWVF8

Η πλατεία δεν ήθελε και πολύ για να ανέβει, και έτσι όταν ο Zara με ψεύτικες τεράστιες φαβορίτες και γυαλάκια άρχισε να τραγουδά την μπαλάντα του John Sebastian, κοριτσίστικες φωνές ενθουσιασμού και πόθου έσμιξαν με τον ήχο της κιθάρας του.

http://www.youtube.c...h?v=wIWEF9PDbQg

Με το που ξεκίνησε το επόμενο κομμάτι, το σκάφος σχεδόν κλυδωνίστηκε από τις ιαχές. Πρώτα το εκπληκτικό σόλο του Mesmer στο ρόλο του νεαρού Michael Shrieve, και μετά ένας αποκαλυπτικός Odes-Eo- Santana απογείωσε το κοινό, που ήδη είχε καταναλώσει οινόπνευμα και μπάφο. Στο φινάλε του κομματιού, είχαν ήδη αρχίσει να δημιουργούνται ομάδες και συμπλέγματα μεταξύ των θεατών.

http://www.youtube.c...h?v=dLDalZ4-53g

Ο Κυβερνήτης, με ένα μπουκάλι στο χέρι, και προσπαθώντας να μην ξεχάσει το καθήκον, έψαξε με το βλέμμα του, να εντοπίσει τον αξιωματικό εθιμοτυπίας. Ο Nihil-Io με ένα τσιγαριλίκι στο στόμα, κρατούσε στο ένα χέρι ένα μπουκάλι και στο άλλο το χαρτί με τις οδηγίες για τις κόκκινες γραμμές συμπεριφοράς. Σε απόσταση ενός μέτρου από αυτόν, ο Asga-Roth, είχε κουτουπώσει μία συνάδελφο και φαινόταν αποφασισμένος.

Ο Κυβερνήτης με ένα νόημα προς τον Nihil-Io, του υπέδειξε την ‘παράβαση’. Εκείνος, με όχι πολύ σταθερό βήμα πλησίασε το άτακτο ζεύγος και με όχι πολύ σταθερή η και πειστική φωνή τους υπενθύμισε τις κόκκινες γραμμές δείχνοντάς τους το χαρτί..

Ο Asga-Roth σηκώθηκε, κοίταξε μια το χαρτί και μια τον Nihil-Io. Μετά πήρε ήρεμα το χαρτί από τα χέρια του, το έσκισε στα δύο, τσαλάκωσε το ένα κομάτι και με τη βοήθεια μιας γουλιάς από το μπουκάλι του το κατάπιε. Το άλλο μισό το επέστρεψε στον Nihil-Io με ένα χαμόγελο. Εκείνος αφού έμεινε για μια στιγμή ακίνητος, έριξε μια φευγελέα ματιά προς τον κυβερνήτη και μετά τσαλάκωσε το υπόλοιπο χαρτί, το κατάπιε και αφού ήπιε δυο-τρείς γουλιές απομακρύνθηκε χασκογελώντας. Ο Κυβερνήτης κοίταζε και δεν πίστευε στα μάτια του. Ο χαμός όμως που προκάλεσε η επόμενη παρουσία πάνω στη σκηνή, δεν του άφηνε περιθώρια αντίδρασης.

Η Babis ήταν ήδη πάνω στη σκηνή, και η εκπληκτική εκτέλεση του Piece of my heart της Janis Joplin είχε κάνει κάποιους να κλαίνε και άλλους να ξεφωνίζουν αλλοπαρμένοι. Ακόμη και αυτοί που είχαν δεί την επιχείρηση σαν βαρετό καθήκον είχαν μείνει άναυδοι. Η μικρή το δέμας αλλά εκπληκτική στην ερμηνεία Babis είχε φέρει το πνεύμα του Γούντστοκ στο διαστημόπλοιο, και οι θεατές βρισκόντουσαν πιά για τα καλά στο μακρινό 1969.

Edited by npaps

• 2 weeks later...

Npaps πολύ καλό. Ηταν στιγμές που γέλασα πολύ. Ήταν όλο το κείμενο ευχάριστο!

Σε ευχαριστώ που μου χάρισες μια θέση στο γραπτό σου και συγνώμη για το καθυστερημένο reply.

• 3 weeks later...
Guest old#2065

Η γέφυρα, ήταν πια γεμάτη αποπνικτικά, από καπνό. Τα τσιγαριλίκια (και ο ναργιλές) έκαναν το χώρο να θυμίζει Μετρό του Συντάγματος (διαπλανητική έκφραση που ενσωματώθηκε στην διεθνή ορολογία. Αρχαίας και άγνωστης προέλευσης)

Ο Νόρθος, μεταμφιεσμένος σε Ivan Jay των Ten Years After, ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή. Από κάτω επικρατούσε το απόλυτο μπάχαλο. Η Ευγενική Ροζ έψαχνε κάποιο σκαμπό για να ανέβει ώστε να θαυμάσει τον καλό της, και εκείνος της έριχνε ανυπόμονες ματιές σαν να της έλεγε «Περίμενε και θα δεις. Θα τους σκίσω όλους»

Η Son-Ya, στεκόταν ακουμπισμένη στον τοίχο, τραυλίζοντας ελαφρά και με θολό βλέμμα έλεγε σε όποιον ήταν πολύ κοντά «Ναι ρε παιδιά, κρίμας είναι ο άνθρωπος» και έδειχνε κάτω δεξιά. Εκεί που με επίσης θολό βλέμμα, ντυμένος με σχισμένα ρούχα, καθόταν ο Κυβερνήτης. Στο στήθος του είχε κρεμασμένη μια πινακίδα με ένα γουρουνάκι που έγραφε “please donate”.

O Karata-Sios-Pa, ο Νova και κάνα δυο άλλοι, με τεντωμένα τα χέρια προσπαθούσαν να φτάσουν τον ναργιλέ. Ο γιατρός , στα χέρια του οποίου ήταν ο ναργιλές, είχε τώρα πια ανέβει στα τρια μέτρα από το έδαφος, και ο ναργιλές κρεμόταν αιωρούμενος πάνω από τα κεφάλια των υπολοίπων. Με το ζόρι κατάφεραν να κατεβάσουν λίγο το γιατρό, για να κάνει γύρα το πράμα. Αυτό που τους παραξένεψε ήταν ότι ο γιατρός, πάντα σε κατάσταση νιρβάνα, μια ρουφούσε και μια έγλυφε το στυλιάρι, λες και ήταν παγωτό.

Οι πάντες γύρω-γύρω ήταν στην κοσμάρα τους. Ο Scanner με ονειροπόλο ύφος, ζωγράφιζε με το δάχτυλο στον καπνό αρθρόποδα, για την ακρίβεια τριλοβίτες. Ο EmMan προσπαθούσε να πείσει έναν αυτόματο ψύκτη νερού ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα τρίλημμμα (;). Ο Asga, παρόλη τη φασαρία γύρω του, κάνοντας κινήσεις ρομπότ, τραγουδούσε ένα κλασσικό κοντσέρτο. Κάπου-κάπου γύριζε θυμωμένα προς τον EmMan,και του έλεγε «Μίνα, με ι, όχι Μόνα». Αθόρυβα τον ακολουθούσε συνεχώς ο νεαρός δόκιμος Geova, με μια μπαγκέτα, διευθύνοντας το κοντσέρτο του, και απηύδηζε όταν διέκοπτε για να μιλήσει στον EmMan.

Ο Νάις (κάμποσο) στα καλά καθούμενα, άρχιζε να χτυπιέται, νόμιζες ότι προσπαθούσε να σωθεί από πνιγμό. Ένας ευγενικός νεοσύλλεκτος ο Χαρ, ξεκομμένος από τα πάντα τραγουδούσε «πες μου μια λέξη, αυτή τη μόνη λέξη, πούχει στα χείλη μπλέξει, και δεν μπορεί να βγει». Η Μπάμπης, που τον πήρε πρέφα, τον πλησίασε και άρχισε να τραγουδά στο αφτί του «Οοοοο, οοοοοο, όοοομορφη Θεσσαλονίιιικη» Ο Χαρ της χαμογελούσε συνεχίζοντας το δικό του τραγούδι.

Ο Τουχειστρίψει, είχε φτιάξει υπερπαραγωγή. Χρησιμοποιώντας καρέκλες , κουρτίνες και κανα δυό πρόθυμα κουρούμπελα, ανεβοκατέβαινε τελετουργικά σε έναν φανταστικό θρόνο, ανεμίζοντας κάτι ντοσιέ για φτερά, και κατά διαστήματα σπαρταρούσε σαν να τον χτύπαγε ρεύμα

Ένα μικρό επεισόδιο αποφεύχθηκε, όταν ο Τατου, ψελλίζοντας «δίψα, ξηρασία, νερό» προσπάθησε να πιεί από τον ψύκτη και ο EmMan τον απωθούσε υπερασπιζόμενος την ακεραιότητα του μηχανήματος, για άγνωστους σε εμάς λόγους.

Η συμπεριφορά του DimeX δεν ερμηνεύτηκε ποτέ. Είχε ξαπλώει ακίνητος πάνω σε ένα γραφείο και με ανοιχτά τα μάτια, έδειχνε έντρομος. Δίπλα του ο Στάνλευ, σχεδόν αδιάφορα, έσκυβε κάθε λίγο και του ψιθύριζε «είμαι ο υπεράνθρωπος, όχι ο Σούπερμαν, ο άλλος, του Νίτσε και σε λίγο θα σου βγάλω την πρίζα» και συνέχιζε τάχα μου αδιάφορος «χιχιχιχι». Δίπλα τους πέρασε κάποια στιγμή η Λαξεμένη, και με μεγάλη προσπάθεια να φανεί σοβαρή αράδιαζε ακατάληπτους αριθμούς, του τύπου «4 πήραν 21 από 3 φορές, 6 πήραν 20 από 7 φορές,5 πήραν μπλα μπλα μπλα» και κατέληγε με νάζι και χαμόγελο « αλλά μόνο εγώ ξέρω ποιοί»

Ήταν προφανή δύο πράγματα. Δεν αντιδρούσαν το ίδιο όλοι στις ουσίες και δεύτερο ο έμπορος, χωρίς αμφιβολία, πρέπει να το νόθευε.

Και ενώ ο Νόρθος κούρντιζε την κιθάρα πάνω στη σκηνή, για να ξεκινήσει, τα μεγάφωνα του σκάφους τέθηκαν σε λειτουργία, από τον αυτόματο κυβερνήτη, και η φωνή του Ναυάρχου από το Διαγαλαξιακό Αρχηγείο βρόντηξε μέσα και πάνω από τους καπνούς:

«Οι αξιωματικοί και το πλήρωμα του σκάφους καλούνται άμεσα να αποκαταστήσουν την κανονική λειτουργία του διαστημοπλοίου. Προσομοίωση των δεδομένων της υπόθεσης «κατάρα άγνωστου πλανήτη» απέδειξε ότι αιτία της ακινησίας είναι η ασέβεια προς την αρχαία εορτή του Χαλογουίν, και όχι ο λόγος που νομίσαμε αρχικά και σας ανάγκασε σε αυτά τα καραγκιοζιλίκια εμμ επιχείρηση ήθελα να πώ».

Η Υποπλοίαρχος Nar-Ual-Is, που έδειχνε πιο νηφάλια από όλους με τη βοήθεια του Syra-No, αφού μετακίνησαν τον μισοκοιμισμένο διερμηνέα από το χειριστήριο, έβαλαν μπρος τον εξαερισμό του σκάφους.

Με το που άρχισε να καθαρίζει ο αέρας, αρκετοί ήταν αυτοί που άρχισαν να κινούνται με υπηρεσιακό τρόπο και ταχύτητα, δείγμα ότι το πανηγύρι τελείωνε. Συνειδητοποιώντας το, η Laas, ανεβασμένη σε μια καρέκλα, μονολόγησε παραπονεμένα «Μα γιατί; Όλο αυτό ήταν ένα ποίημα» και συμπλήρωσε σχεδόν κλαίγοντας «εμένα μου αρέσουν πολύ τα ποιήματαααααα»

Στην οθόνη του πιλοτηρίου, εμφανίστηκε ξανά, ο αχαρτογράφητος πλανήτης που τους έκλεινε το δρόμο. Ο Κυβερνήτης, σηκώθηκε, έβγαλε την πινακίδα από το στήθος του, σκούπισε τα μάτια του και είπε με την γνωστή αυστηρή φωνή του: «Όλοι στις θέσεις σας» για να συμπληρώσει πιο χαμηλόφωνα «όσοι μπορείτε τέλος πάντων, οι υπόλοιποι στο αναρρωτήριο», και κοιτάζοντας ψηλά, σχεδόν ούρλιαξε «και να κατεβάσει κάποιος τον γιατρό από το ταβάνι»

Edited by npaps

Ο Νόρθος, μεταμφιεσμένος σε Ivan Jay των Ten Years After, ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή. Από κάτω επικρατούσε το απόλυτο μπάχαλο. Η Ευγενική Ροζ έψαχνε κάποιο σκαμπό για να ανέβει ώστε να θαυμάσει τον καλό της, και εκείνος της έριχνε ανυπόμονες ματιές σαν να της έλεγε «Περίμενε και θα δεις. Θα τους σκίσω όλους»

:rolleyes: :wub: :yahoo:

Edited by Eugenia Rose

Χα, χα, χα! Είχε πλάκα αρκετά! Σε ευχαριστώ που μ' έβαλες, μα πιο πολύ μ' άρεσε ο ρόλος μου!!! :lol:

"Παρακαλώ αφαιρέστε τη μεταλογοτεχνική αναφορά στο ρουλου-αντίστοιχό μου, βάσει του κανονισμού 82-5/Α68," είπε στο κενό ο Nihil-Io

Guest old#2065

"Παρακαλώ αφαιρέστε τη μεταλογοτεχνική αναφορά στο ρουλου-αντίστοιχό μου, βάσει του κανονισμού 82-5/Α68," είπε στο κενό ο Nihil-Io

Εντολή εξετελέσθει.

Ο Νάις (κάμποσο) στα καλά καθούμενα, άρχιζε να χτυπιέται, νόμιζες ότι προσπαθούσε να σωθεί από πνιγμό.

Που είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος που μου είχες υποσχεθεί??? Με το που βγήκα στο επεισόδιο, πνίγηκα κιόλας... :tease: :yahoo:

Ο Τουχειστρίψει, είχε φτιάξει υπερπαραγωγή

Τουχειστρίψει δε λες τίποτα.:loughbounce: Εγώ του το ξεκαθαρίζω συχνά πυκνά, μπας και συνέλθει, αλλά πού να βάλει μυαλό;:crazy:

Δίπλα τους πέρασε κάποια στιγμή η Λαξεμένη, και με μεγάλη προσπάθεια να φανεί σοβαρή αράδιαζε ακατάληπτους αριθμούς, του τύπου «4 πήραν 21 από 3 φορές, 6 πήραν 20 από 7 φορές,5 πήραν μπλα μπλα μπλα» και κατέληγε με νάζι και χαμόγελο « αλλά μόνο εγώ ξέρω ποιοί»

Χεχε! :chinese:

Ο Τουχειστρίψει, είχε φτιάξει υπερπαραγωγή

Τουχειστρίψει δε λες τίποτα.:loughbounce: Εγώ του το ξεκαθαρίζω συχνά πυκνά, μπας και συνέλθει, αλλά πού να βάλει μυαλό;:crazy:

Α! Εσένα εννοεί με το Τουχειστρίψει; Δεν το είχα καταλάβει. Σαν ινδιάνικο όνομα ακούγεται.:lol:

Δε μπορεί να γίνει κάτι μ' εκείνο το πελώριο ποστ στην αρχή κάθε σελίδας; Ήμουνα νια και γέρασα σκρολάροντας αυτό το πράμα.

Είχα μείνει στην επιδρομή των mainstream!Πότε έγινε όλη αυτή η εξέλιξη; Θα διαβάσω πάραυτα.

Guest old#2065

Δε μπορεί να γίνει κάτι μ' εκείνο το πελώριο ποστ στην αρχή κάθε σελίδας; Ήμουνα νια και γέρασα σκρολάροντας αυτό το πράμα.

Έχεις δίκιο αλλά ο καυμένος ο Άγγελος το κάνει για να βοηθήσει. Πως θα ήταν καλύτερα; Να αφήναμε και το νεότερο κεφάλαιο, να αριθμούσα τα ποστ; Τι να κάνω για να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των θαυμαστών μου;:hmm:

Έχεις δίκιο αλλά ο καυμένος ο Άγγελος το κάνει για να βοηθήσει. Πως θα ήταν καλύτερα; Να αφήναμε και το νεότερο κεφάλαιο, να αριθμούσα τα ποστ; Τι να κάνω για να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των θαυμαστών μου;:hmm:

Να μπει όλο το κείμενο του πρώτου ποστ σε spoilers.

me do the robot dance

πολύ χαίρομαι που εμφανίστηκα σε περιβάλλον γούντστοκ με ανάλογη...ψυχολογία.:acool:

• 4 weeks later...

Αφού απέκτησα και δυο σήματα της ειρήνης, ελπίζω να υπάρξει και συνέχεια, με έμπνευση από τον διαγωνισμό τρόμου! wink.gif

• 2 months later...
Guest old#2065

Ο Ψυχρός

«Ημερολόγιο Κυβερνήτη, ημέρα 326.Ωρα 3 και 30. Συνεχίζουμε κανονικά προδιαγεγραμμένη πορεία. Εκτελούμε σύντομη εξερεύνηση αχαρτογράφητου πλανητοειδούς με συντεταγμένες 2367,22/478,03/343,71 (σύστημα moebius). Αποβιβάστηκε πολυμελής ομάδα για συγκέντρωση μετρήσεων. Ωρα 4 και 22. Παρατηρήθηκε απροσδιόριστη μη ραδιενεργός ακτινοβολία, ανίσχυρη να διαπεράσει σκάφανδρα μελών ομάδας. Ωρα 8 και 43. Επικοινωνία διεκόπη. Αποστέλλω δεύτερη ομάδα διάσωσης»

Το βοηθητικό αεροσκάφος με την ομάδα διάσωσης, δεν έκανε πάνω από 5 λεπτά για να φτάσει και να προσεδαφιστεί ομαλά στην επιφάνεια του προς εξερεύνηση πλανητοειδούς.

Στο πιλοτήριο παρέμεινε σε ετοιμότητα ο Ζάρα Τοθ. Οι υπόλοιποι τρείς Μπάμπις, Σταν και Ασγκα, με πλήρη εξοπλισμό, είχαν ήδη ξεκινήσει προς το σημείο από όπου είχε ληφθεί το τελευταίο σήμα. Το σημείο αυτό, όπως διαπίστωναν, ήταν στο μέσο μιας δασώδους έκτασης. Παίρνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις, με επικεφαλής τον έμπειρο σε περιπολίες Άσγκα, μπήκαν στην συστάδα δέντρων και κινήθηκαν προς το κέντρο της.

Κάποιος θόρυβος που έμοιαζε οχλοβοή έφτασε στα αυτιά τους. Ο ήχος ερχόταν από το σημείο που έμοιαζε να αραιώνουν τα δένδρα και να δημιουργείται ένα ξέφωτο. Με τα όπλα ακτίνων πια στα χέρια και με απόλυτη προσοχή καλύφθηκαν πίσω από τα τελευταία δένδρα πριν το ξέφωτο.

Η σκηνή που διαδραματίζονταν μπροστά τους, τους άφησε έκπληκτους. Μια ομάδα ημίγυμνων ιθαγενών, που κάποιοι φορούσαν προβιές, χοροπηδούσαν γύρω από ένα καζάνι. Μια ημίγυμνη ευτραφής αγρία προσπαθούσε με ένα δαυλό να βάλει φωτιά στα κούτσουρα που ήταν κάτω από το καζάνι.

Η έκπληξή τους συνεχίστηκε όταν διαπίστωσαν ότι μέσα στο καζάνι βρισκόταν ένα νέο μέλος του πληρώματος. Ένας συνάδελφός τους που πρόσφατα είχε διακτινιστεί στο διαστημόπλοιο και συμμετείχε στη χαρτογράφηση. Ο Ψυχρός Λάριος.

Σήκωσαν και οι τρείς ταυτόχρονα τα όπλα, σημαδεύοντας τους ιθαγενείς, όταν με μια απότομη κίνηση ο Σταν τους σταμάτησε. Δεν χρειάστηκαν πάνω από μερικά δευτερόλεπτα για να καταλάβουν και οι άλλοι δύο το λόγο. Ανάμεσα στους ιθαγενείς διέκριναν έκπληκτοι τα μέλη της αγνοούμενης ομάδας εξερεύνησης.

Χωρίς να σκεφτεί τις πιθανές συνέπειες και σχεδόν αυθόρμητα, ο Άσγκα φώναξε

«Σταματήστε αμέσως» και πρόταξε το όπλο του.

Οι ιθαγενείς-συνάδελφοι του τον κοίταξαν απορημένοι αλλά και εμφανώς ενοχλημένοι για αυτή την παρέμβαση. Οι τρεις διασώστες πλησίασαν στο καζάνι.

«Τρελαθήκατε;» είπε θυμωμένα ο ¨Ασγκα «Ελευθερώστε αμέσως τον Ψυχρό» και κοιτάζοντας από πάνω μέχρι κάτω την σχεδόν γυμνή Αξιωματικό Επικοινωνίας, ρώτησε με πιο χαμηλή φωνή, που παρόλη τη σοβαρότητα της κατάστασης ακούστηκε αστεία ακόμη και στον ίδιο «Μα που είναι οι στολές σας;»

Σχεδόν ταυτόχρονα άρχισαν να φωνάζουν όλοι μαζί «Όχι στην πυρά-είναι διαφορετικός-στην πυρά-είναι επικίνδυνος»

Όση ώρα γινόντουσαν αυτά, μόνο ο αξιωματικός τηλεπικοινωνιών Σύρα-Νο, προσπαθούσε να συνεννοηθεί με τον προς ψήσιμο Ψυχρό, καθώς του υποδείκνυε τρόπους για βελτίωση της θέσης του. Το σουρεαλιστικό σκηνικό συμπλήρωνε ο ίδιος ο Ψυχρός που δεμένος πισθάγκωνα και με καθαρισμένες πατάτες να πλέουν γύρω του πρόγκαγε και προκαλούσε ασταμάτητα τους επίδοξους ψήστες του.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

«Αναφορά σημαιοφόρου Άσγκα, αποστολή ΡΣ26, ………………………

Αφού ψεκάσαμε τους συναδέλφους, τους πείσαμε να ελευθερώσουν τον Ψυχρό και να ξαναφορέσουν τα σκάφανδρα. Αυτό είχε σαν άμεσο αποτέλεσμα να διακοπή η επήρεια της ακτινοβολίας που τους μετέφερε για λίγο σε προγενέστερο επίπεδο πολιτισμού. Η παραλίγο καταστροφική επιλογή τους να βγάλουν τις κάσκες τους οφείλονταν σε λανθασμένη ένδειξη των μετρήσεων για το επίπεδο ασφαλείας της ατμόσφαιρας. Επιστρέφουμε άπαντες ασφαλείς στο Διαστημόπλοιο»