Drake Ramore Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Νίκο, δεν ξέρω αν το γνώριζες, αλλά αυτό που μόλις έγραψες υπάρχει σε επεισόδιο του Star Trek Enterprise, όταν ο Scot Bakula, η Jolene Blalock και κανα δυο ακόμη μέλη κατέβηκαν για εξερεύνηση ενός πλανήτη και άρχισαν να γίνονται πρωτόγονοι σιγά σιγά (εκτός απο την Τ'Πολ που σαν Βουλκάνια το πάλευε). Είχε σχέση με ένα χαμένο πολιτισμό υψηλού επιπέδου που λόγο ενός ιού (νομίζω) γύρισε πίσω στα πρωτόγονα του ένστικτα. Φυσικά μάλωναν όλα τα μέλη του πληρώματος σαν άγριοι χιμπατζήδες! Παρόμοια φάση πάνω κάτω χωρίς τις φωτιές και τα καζάνια βέβαια! Αν κάποιος Τρέκυ το θυμάται ας πει όνομα επεισοδίου. Υ.Γ. Όχι, δεν είμαι Τρέκυ, απλά έχω ευρεία μόρφωση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Νίκο, δεν ξέρω αν το γνώριζες, αλλά αυτό που μόλις έγραψες υπάρχει σε επεισόδιο του Star Trek Enterprise, όταν ο Scot Bakula, η Jolene Blalock και κανα δυο ακόμη μέλη κατέβηκαν για εξερεύνηση ενός πλανήτη και άρχισαν να γίνονται πρωτόγονοι σιγά σιγά (εκτός απο την Τ'Πολ που σαν Βουλκάνια το πάλευε). Είχε σχέση με ένα χαμένο πολιτισμό υψηλού επιπέδου που λόγο ενός ιού (νομίζω) γύρισε πίσω στα πρωτόγονα του ένστικτα. Φυσικά μάλωναν όλα τα μέλη του πληρώματος σαν άγριοι χιμπατζήδες! Παρόμοια φάση πάνω κάτω χωρίς τις φωτιές και τα καζάνια βέβαια! Αν κάποιος Τρέκυ το θυμάται ας πει όνομα επεισοδίου. Υ.Γ. Όχι, δεν είμαι Τρέκυ, απλά έχω ευρεία μόρφωση! Το επεισόδειο δεν το ξέρω αλλά για να πούμε την αλήθεια δεν είναι και καμμιά ιδέα για να διεκδικήσω βραβείο Emmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Eμένα μου αρέσει που υπάρχουν και καθαρισμένες πατάτες να πλέουν γύρω του μέσα στο καζάνι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts