Featured Comment Asgaroth Posted August 10, 2011 Featured Comment Share Posted August 10, 2011 Βασιλικοί λωτοί. Και η συμμετοχή μου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lampros Mind Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Τελευταίος έμεινα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Ποιος δεν έχει ανεβάσει ιστορία; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lampros Mind Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 (edited) Δεν θέλω πολύ εγώ παιδιά, μέχρι το βράδυ θα το έχω έτοιμο λογικά, απλά έμεινα λίγο πίσω λόγω φόρτου εργασίας. Έτοιμο και το δικό μου, Τελευταία Δόση. Edited August 11, 2011 by Barbarian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted August 11, 2011 Author Share Posted August 11, 2011 Η ψηφοφορία άνοιξε. Περισσότερα στο αρχικό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Συγχαρητήρια και στους πέντε για τις ιστορίες που μας δώσατε. Ψήφισα Asgaroth και DimitrisX. Καλή επιτυχία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirgal Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Ομοίως κι εώ με τον Mesmer, ψήφισα "Βασιλικοί Λωτοί" και "Ελεύθερη σε ένα Δωμάτιο". Καλή επιτυχία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted August 16, 2011 Author Share Posted August 16, 2011 Λόγω διακοπών του διοργανωτή, η ψηφοφορία παρατείνεται ως την Κυριακή, 21/08. Τι, μόνο εσείς θα παίρνετε παρατάσεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Αχ, ναι. μια παρατασούλα είναι ό,τι πρέπει. Τη χρειαζόμουνα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 "Βασιλικοί Λωτοί" και "Τελευταία Δόση" είναι οι δικές μου προτιμήσεις. Καλή φάση το Πλοτς, Scanner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Ψηφίζω το Ελεύθερη σε ένα δωμάτιο, γιατί ήταν η πιο καλογραμμένη και τηρούσε τις σεναριακές γραμμές. Μου άρεσε το ασαφές virtual περιβάλλον της. Επίσης το Ρόδινο Αίμα για την πολύ καλή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο Νεκτάριος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 (edited) ψηφίζω Asgaroth και niceguy9073 και οι τέσσερεις ήταν ωραίες αλλά αυτές οι δύο προσωπικά ήταν οι καλύτερες ;) Edited August 20, 2011 by joidv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Ρε παιδία ρίξτε ένα σφύριγμα... ξέχασα να ψηφίσω!!! Λοιπόν οι ψήφοι μου πάνε στο "Βασιλικοί Λωτοί", αν και η ιστορία σου στο write off μου άρεσε περισσότερο, όμως η γραφή σου είναι πολύ καλή, καθώς και οι ιδέες σου. Η άλλη ψήφος, για την οποία ομολογώ πως δυσκολεύτηκα στο που να την δώσω, πάει στο "Τελευταία δόση", γιατί μου άρεσε το story. Αυταααα... Καλή μας επιτυχία, αν και από την στιγμή που το γουστάρουμε και ασχολούμαστε, για μένα δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lampros Mind Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Εγώ θα ψηφίσω τα "Ελεύθερη σε ένα δωμάτιο" και "Λήξη Προθεσμίας". Σε όλες τις κριτικές και σχόλια που έγιναν στις ιστορίες, ήταν και μερικά που κοιτούσαν αν οι κανονισμοί του διαγωνισμού τηρούνταν μέσα στην πλοκή. Μέσα σ' αυτά όμως ήταν και το όριο των λέξεων. Η ιστορία του Δημήτρη ήταν πάρα πολύ καλή, αν όμως είχε άλλες πεντακόσιες λέξεις να γράψει και να βγει ακόμα καλύτερη, γιατί να σταματήσει στο όριο; Όπως και ο καθένας που το βάζει σαν περιορισμό όταν αυτό ανήκει στα πλαίσια ενός διαγωνισμού με συγκεκριμένο κανόνα. Αλίμονο, δεν υπονοώ ότι οι ιστορίες που το ξεπέρασαν δεν αξίζουν, απεναντίας, απλά θέλω να κάνω την δική μου παρατήρηση με πολύ πιθανό αποτέλεσμα να φανώ και κακός. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted August 21, 2011 Author Share Posted August 21, 2011 Εγώ θα ψηφίσω τα "Ελεύθερη σε ένα δωμάτιο" και "Λήξη Προθεσμίας". Σε όλες τις κριτικές και σχόλια που έγιναν στις ιστορίες, ήταν και μερικά που κοιτούσαν αν οι κανονισμοί του διαγωνισμού τηρούνταν μέσα στην πλοκή. Μέσα σ' αυτά όμως ήταν και το όριο των λέξεων. Η ιστορία του Δημήτρη ήταν πάρα πολύ καλή, αν όμως είχε άλλες πεντακόσιες λέξεις να γράψει και να βγει ακόμα καλύτερη, γιατί να σταματήσει στο όριο; Όπως και ο καθένας που το βάζει σαν περιορισμό όταν αυτό ανήκει στα πλαίσια ενός διαγωνισμού με συγκεκριμένο κανόνα. Αλίμονο, δεν υπονοώ ότι οι ιστορίες που το ξεπέρασαν δεν αξίζουν, απεναντίας, απλά θέλω να κάνω την δική μου παρατήρηση με πολύ πιθανό αποτέλεσμα να φανώ και κακός. Όχι, έχεις απόλυτο δίκιο κι εγώ δεν το πήρα χαμπάρι αρκετά νωρίς. Το όριο δεν είναι στο περίπου, είναι αυστηρά ως 3000 λέξεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 (edited) Εγώ θα ψηφίσω τα "Ελεύθερη σε ένα δωμάτιο" και "Λήξη Προθεσμίας". Σε όλες τις κριτικές και σχόλια που έγιναν στις ιστορίες, ήταν και μερικά που κοιτούσαν αν οι κανονισμοί του διαγωνισμού τηρούνταν μέσα στην πλοκή. Μέσα σ' αυτά όμως ήταν και το όριο των λέξεων. Η ιστορία του Δημήτρη ήταν πάρα πολύ καλή, αν όμως είχε άλλες πεντακόσιες λέξεις να γράψει και να βγει ακόμα καλύτερη, γιατί να σταματήσει στο όριο; Όπως και ο καθένας που το βάζει σαν περιορισμό όταν αυτό ανήκει στα πλαίσια ενός διαγωνισμού με συγκεκριμένο κανόνα. Αλίμονο, δεν υπονοώ ότι οι ιστορίες που το ξεπέρασαν δεν αξίζουν, απεναντίας, απλά θέλω να κάνω την δική μου παρατήρηση με πολύ πιθανό αποτέλεσμα να φανώ και κακός. Καθόλου κακός, είναι απολύτως κατανοητό. Δυστυχώς από παράλειψή μου νόμιζα πως είχα όριο 3500 και όταν το πρόσεξα, ήταν ήδη αργά για να περικόψω. Το λάθος μου είναι ότι σκέφτηκα "από το να μη καταθέσω τίποτα, ας καταθέσω κάτι που παραβιάζει ελάχιστα το όριο" , που όμως καταλαβαίνω πως είναι πολύ άδικο για τους λόγους που παράθεσες και εσύ και ο Scanner που είναι και πολύ λογικοί άλλωστε. Χωρίς να θέλω να είμαι drama queen ή κάτι τέτοιο, ξέρω πως το μόνο δίκαιο μιας και δε τηρούνται βασικοί όροι, είναι να αποσυρθώ από το διαγωνισμό, και πραγματικά δε το λέω όντας offended ή κάτι τέτοιο. Δίνω τη δέσμευση της πλήρους συμμόρφωσης με τους όρους από εδώ και πέρα και χαίρομαι πραγματικά για το όλο κλίμα δημιουργίας το οποίο βίωσα στο διαγωνισμό, το οποίο ήταν και το πιό σημαντικό για εμένα. Edited August 21, 2011 by Asgaroth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Το ίδιο ισχύει και για μένα. Εγω βέβαια απλά δεν μπόρεσα να κόψω άλλες λέξεις γιατί ήταν μεγαλύτερο από το παρόν. Δεν έχω πρόβλημα να αποσυρθώ. Για τις εμπειρίες ζούμε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 (edited) εγώ λέω να αποσυρθείτε όλοι για να κερδίσω :devil2: σοβαρά τώρα δεν υπάρχει λόγος να αποσυρθείτε και το δικό μου κείμενο παρόλο που είναι μέσα στον αριθμό λέξεων είναι εκτός των βημάτων πλοτς σε κάποια σημεία(και που προσωπικά το θεωρώ ακόμη πιο μεγάλο φάουλ από τις παραπανίσιες λέξεις) παιχνίδι είναι μωρέ δεν νομίζω πως 200-300 λέξεις μπορούν να αλλάξουν την άποψη για ένα κείμενο που έχει απο πίσω άλλες 3.000 λέξεις ή να βοηθήσουν να αναπτυχθεί μία μεγαλύτερη ιστορία σε βαθμό που θα αλλάζει εντελώς τα δεδομένα που είχες χωρις αυτές εξάλλου άμα βγάλουμε και από τους δυο σας κάτι περιγραφές και βροχές το φτάνουμε το όριο των 3000 λεξών Edited August 21, 2011 by joidv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted August 21, 2011 Author Share Posted August 21, 2011 (edited) Η ψηφοφορία έληξε, με νικητή τον Asgaroth. Δε θέλω να έχουμε αποχωρήσεις, γιατί εγώ ήμουν αυτός που έπρεπε να αποκλείσει ιστορίες, αν δεν εκπλήρωναν τις προϋποθέσεις. Περισσότερα αύριο. Edited August 22, 2011 by aScannerDarkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 (edited) Συγχαρητήρια Σπύρο! Λάμπρο πάμε μαζί να πιούμε τον ΜΗΛΙΤΗ που κερδίσαμε :drinks: :drinks: Edited August 22, 2011 by joidv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subdee Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 (edited) Συγχαρητήρια Σπύρο! Και μπράβο στον Δημήτρη στην πρώτη του συμμετοχή, αλλά δυστυχώς δεν έχει Μηλίτη για σένα! Edited August 22, 2011 by subdee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lampros Mind Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Συγχαρητήρια Σπύρο! Λάμπρο πάμε μαζί να πιούμε τον ΜΗΛΙΤΗ που κερδίσαμε :drinks: :drinks: Ήδη νιώθω ηθικός νικητής με το δώρο μας και κοίτα σύμπτωση έχεις για άβαταρ την εικόνα μου μα τον Κρόμ! (και καλά χαχα) Συγχαρητήρια στον νικητή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, αν και όπως είπα δε θεωρώ δίκαιο κάτι τέτοιο.Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας και για την χαρά που μου δώσατε να συμμετάσχω. Ελπίζω να διαγωνισθούμε ξανά σύντομα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Εύγε, Σπύρο! Πέρασα πολύ καλά και οπωσδήποτε θα το επαναλάβω. Μπράβο σε όλους! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 Δημήτρη, λυπάμαι, αλλά σου τον ήπιαν το μηλίτη. Θα πρέπεις να πιεις την μπύρα της δεύτερης θέσης τώρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Asgaroth,
Νικήτρια ιστορία στο Πλοτς! #2
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post