Ροη Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Όνομα Συγγραφέα: Καλλιρρόη Αγγελοπούλου Είδος: επιστημονική φαντασία Βία; Ναί Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 2051 Αυτοτελής; Ναί Σχόλια: Για τον διαγωνισμό με θέμα "Αποχέτευση". edits: ορθογραφικές διορθώσεις, λιγότεροι αγγλισμοί pipe incidents: http://adventure.how...ible-holes7.htm βοθρία.pdf βοθρία.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrano Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 (edited) Αυτό ήταν το 'ανώνυμο' σχόλιό μου: "Καλή αρχή, μετά η ιστορία παραδέρνει καθώς πολλά κομμάτια είναι σα να έχουν γραφεί συνειρμικά. Κάποια από αυτά είναι ευφάνταστα κι υποσχόμενα μέσα τη φρεσκάδα τους, αλλά τα περισσότερα αποτελούν κοινοτοπίες που εκτρέπουν τη ροή του διηγήματος και τελικά καταστρέφουν τόσο τη δημιουργία κάποιας ατμόσφαιρας όσο και την εσωτερική του συνοχή." Edited August 9, 2011 by Cyrano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροη Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 "Καλή αρχή, μετά η ιστορία παραδέρνει καθώς πολλά κομμάτια είναι σα να έχουν γραφεί συνειρμικά. Κάποια από αυτά είναι ευφάνταστα κι υποσχόμενα μέσα τη φρεσκάδα τους, αλλά τα περισσότερα αποτελούν κοινοτοπίες που εκτρέπουν τη ροή του διηγήματος και τελικά καταστρέφουν τόσο τη δημιουργία κάποιας ατμόσφαιρας όσο και την εσωτερική του συνοχή." Ευχαριστώ για την κριτική. Όπως διαβάζω την ιστορία τώρα (δεν το θέλω, αλλά πρέπει) νομίζω συμφωνώ σε κάποια σημειά μαζί σου. Ακόμα μου αρέσει η αρχική ιδέα, αλλά μάλλον θα την αξιοποιούσα περισσότερο αν ξαναέγραφα την ιστορία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts