Drake Ramore Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 (edited) είδος: τρόμου Σχόλια: βοηθείστε, για τυχόν συντακτικά ή γραμματικά λάθη Neither good nor human The Father of Time, in dead time Resides Muddy bricks, black mud and stone Floating dead crows form the roof Old obsolete souls form the floor A place to call His own Blocked out Blacked out Souls immersed into nothingness are coming out hungry, licking the walls Tabula rasa for empty shells Only the dead are craving Forgotten memories after the immersion Needy are the infants for their Father's blessing Legless, armless, crawling infants A black gap for mouth and razor teeth Pure Begging for Life Only the living are craving Looking with their one eye, searching A thousand eyes staring at The Father A thousand gaps coo a hymn They look at me I must be cursed Carved in my bodiless eternal soul I read: *Caution– Not Rewritable* Edited August 20, 2011 by Drake Ramore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Καλό, καλό, μου άρεσε! Αυτό που ήθελες να βγάλεις, το κατάφερες και με το παραπάνω σε μένα. Κριτική τώρα από εμένα μην περιμένεις σε ποίημα ε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 (edited) Μου άρεσε. Μου άρεσε σαν εικόνες, σαν αίσθηση, σαν . . . ακόμα και σαν ιστορία. Αναρωτιέμαι αν η τελευταία φράση είναι cryptic ή satirical. More nitpicking: Μια που έχεις βάλει διαστήματα μετά από κόμματα σε άλλα σημεία (και πολύ σωστά έπραξες) κάνε το ίδιο και στο: Legless,armless,crawling infants. Δηλαδή: Legless, armless, crawling infants Edited August 20, 2011 by Oberon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted August 20, 2011 Author Share Posted August 20, 2011 (edited) Αυτό με τα διαστήματα υπήρχε και εκεί (υπήρχαν δηλαδή), αλλά είναι το γνωστό πρόβλημα επικόλλησης απο word σε ποστ που κολλάει τις λέξεις. Τις ξεκόλλησα χειροκίνητα, αλλά μου διέφυγαν τα διαστήματα. Θα διορθωθούν. Όσο για την τελευταία φράση, ξέρεις, δεν πρόκειται να σου πω! Αλλά αφου έφτασες να αναρωτιέσαι για αυτήν, εγώ είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος! Edited August 20, 2011 by Drake Ramore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Αυτό με τα διαστήματα υπήρχε και εκεί (υπήρχαν δηλαδή), αλλά είναι το γνωστό πρόβλημα επικόλλησης απο word σε ποστ που κολλάει τις λέξεις. Τις ξεκόλλησα χειροκίνητα, αλλά μου διέφυγαν τα διαστήματα. Θα διορθωθούν. Όσο για την τελευταία φράση, ξέρεις, δεν πρόκειται να σου πω! Αλλά αφου έφτασες να αναρωτιέσαι για αυτήν, εγώ είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος! Ναι, έπρεπε να φανταστώ πως ήταν θέμα φόρματ αλλά όπως και να έχει είπα να το αναφέρω. Δεν θα μου πεις, ε; Καλάαααααα (θα το δούμε αυτό!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Ειναι οντως καλο. Μου θυμιζει, σαν αισθηση, ενα δικο μου παλιο το "η αρχη του τελους". Ιδιαιτερες εικονες που με εκαναν να ξαναδιαβαζω καποιους στιχους που μου εκαναν περισσοτερη εντυπωση π.χ. τα κορακια που κρεμονται ψοφια απο το ταβανι, οι ψυχες που φτιαχνουν το πατωμα και που αργοτερα γλυφουν τους τοιχους. Ουα! Δυνατες εικονες, σε βαζουν μεσα στην ατμοσφαιρα ακαριαια. Θα μου αρεσε πολυ και σε ελληνικη version. Ειναι γρηγορο, αλλα και αρκετα αργο ταυτοχρονα, ωστε να μπορεις να τα φανταστεις. Ο,τι πρεπει. Η αισθηση που εχω ειναι της καμπαλα, δεν ξερω αν εχεις διαβασει, αλλα εγω αυτο σκεφτομουν συνεχεια καθως το διαβαζα. Αγαπημενος στιχος αυτος με την tabula rasa, τον οποιο ορο ειχα αναφερει προσφατα σε καποιο σχολιο που εκανα σε αλλο ποιημα! Κοιτα να δεις! Well done! Μονη μου διορθωση θα ηταν ο διαχωρισμος καποιων στιχων. Θα μου αρεσε να μην εχεις καθολου κομματα και απλα να βαζεις απο κατω το υπολοιπο, σαν επομενο στιχο. Απο οτι ειδα γινεται χωρις κανενα προβλημα, ολα τα σημεια εχουν νοημα. Θα ηθελα να λειπουν σχεδον ολα τα σημεια στιξης για να ειναι καταιγιστικη η δραση...να μην σε σταματαει τιποτα μονο η αναπνοη σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts