niceguy0973 Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Όνομα Συγγραφέα: Νεκτάριος Μπούτεράκος Είδος: Παραμύθι (Φαντασίας) Βία; Όχι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 1522 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Πρώτη απόπειρα για παραμύθι... Μάρκους και Μελίτα.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 το διάβασα ήταν ένα αθώο ανάγνωσμα με πολύ "παιδικό" τρόπο γραφής που ταιριάζει με το ύφος του κειμένου η ιστορία βέβαια δεν ήταν ιδιέταιρα προτότυπη αλλά κακά τα ψέμματα η ιστορία δεν απευθύνεται σε μένα που έχω διαβάσει αρκετές τέτοιες ιστορίες αλλά στα ανύπαρκτα παιδιά μου έχει και ηθικό δίδαγμα μέσα ε εν ολίγης μία πολύ καλή προσπάθεια ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Ένα παραμύθι βαλμένο μέσα σε έναν ημισύγχρονο-ημιφανταστικό κόσμο... ωραία ιδέα. Απλή και ζωηρή η γλωσσά, όπως ταιριάζει σε παραμύθι. Ωραίοι οι συμβολισμοί και τα μηνύματα που υπάρχουν στο κείμενο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted August 23, 2011 Author Share Posted August 23, 2011 Thanx guys... Σκεφτόμουν από καιρό να γράψω ένα παραμύθι. Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα λίγο γιατί η γλώσσα όντως έπρεπε να είναι απλή και καθαρή γιατί απευθύνεται σε παιδιά και να έχει και κάτι το ουσιώδες μέσα που θα τους μείνει. Δύσκολο αλλά η διαδρομή ήταν υπέροχη και θέλω να το ξανακάνω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts