Nienna Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 (edited) Wings grew and then she was free Hands telling a tale, shaping a lore of her nightdreams, eyes singing a tear, sailing his soul far away... He, locked in a cell, cold like her hell and her emptiness, his morning the last, end of his life in this realm... Eyes closed - last loving thought – pure pain flowing within... She saw her face in the mirror then fell and memory lived... Wind blew and took her away, breath followed echoes of dreams... Life flew up to her tower, wings grew and then she was free... ~ Τραγούδι που έγραψα πριν κανένα εξάμηνο-εφτάμηνο, μελωδία της φωνής και στίχους. Είναι μελαγχολικό αλλά επι τόπου δυνατό με πολύ πιάνο και βιολί όπως το φαντάζομαι. Ε, και μια ηλεκτρική κιθάρα για να δέσουμε, ίσως, λόγω γκοθιάς :tongue:. Το ποίημα λέει μια ιστορία, η μάλλον το τέλος μιας ιστορίας. Έχει τραγικό τέλος, όπως βλέπετε, ο άνδρας φυλακίζεται και εκτελείται και η γυναίκα αυτοκτονεί για να φύγει μαζί του. Είναι - επίσης προφανώς - ερωτευμένοι. [Όχι τεχνικά σχόλια, ξέρετε εσείς. :tongue:] Edited October 17, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 (edited) Όμορφο. Ιδιαίτερα η τελευταία στροφή... [Χμμ... εμπνεύστηκα και μια μελωδιούλα για το τελευταίο ] (Πότε?) -Ορφέας Edited March 5, 2005 by Orpheus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 H τελευταία στροφή είναι κορυφαία πράγματι. Αλλά κυρίως μου άρεσε η εμπάθεια, η σχεδόν βιολογική/δίδυμη ταύτιση των δύο χαρακτήρων. Αν και οι σκέψεις είναι μέσα από την γυναίκα-ψυχοπομό σχεδόν, και όχι από τον άνδρα, μέσα από εκείνη νιώθουμε και εκείνον. Μία ψυχή σε δύο σώματα που λένε. Με συγκίνησε το ποίημα αυτό. Ϊσως γιατί μ'αρέσουν οι ακραίοι έρωτες, οι ταυτήσεις σε αυτό το υπέρτατο ψυχικό επίπεδο που έχουν βάθος και ουσία χωρίς να είναι "σαχλοί ρομαντισμοί". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Πολύ όμορφο! Μπράβο! Θα μ'άρεσε πάρα πολύ αν κατόρθωνες να βρεις και μουσική και να μας το έδινες ολοκληρωμένο το τραγούδι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 (edited) Παιδιά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το τραγουδήσω και να το ηχογραφήσω a capella. Αλλά δεν νομίζω να φανούν όσα έχω στο μυαλό μου για συγχορδίες και άλλα όργανα κτλ. Η κοπέλα δε που το έγραψε σε πεντάγραμμο αφού το άκουσε και που το ενορχήστρωσε γραπτώς είναι στην Ελλάδα. Δεν είναι εδώ. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Edited March 6, 2005 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts