niceguy0973 Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Το 6ο κεφάλαιο του βιβλίου μου... Κεφάλαιο 6.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Καθολου κακο. Μου αρεσει που σε καθε κεφαλαιο η δραση συνεχιζεται αμειωτη. Αλλα δεν θα επρεπε να εχεις κανει και περιγραφες της αστυνομιας και να το εχει μαθει ολο το ναυπλιο? Και μια δικη μου αποψη... η κοπελα σου ειχε καταληφθει απο δαιμονα και αμεσως μετα τον εξορκισμο της καταφερνεις να κανεις ερωτα μαζι της? Δεν ξερω αυτο κατα ποσο ειναι δυνατον... ενας μεσος ανθρωπος θα ετρεχε να γλιτωσει... αλλα βεβαια ο Αλεξανδρος δεν ειναι μεσος ανθρωπος? Δεν ξερω ποσο αληθοφανες φαινεται αυτο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted September 11, 2011 Author Share Posted September 11, 2011 Καθολου κακο. Μου αρεσει που σε καθε κεφαλαιο η δραση συνεχιζεται αμειωτη. Αλλα δεν θα επρεπε να εχεις κανει και περιγραφες της αστυνομιας και να το εχει μαθει ολο το ναυπλιο? Και μια δικη μου αποψη... η κοπελα σου ειχε καταληφθει απο δαιμονα και αμεσως μετα τον εξορκισμο της καταφερνεις να κανεις ερωτα μαζι της? Δεν ξερω αυτο κατα ποσο ειναι δυνατον... ενας μεσος ανθρωπος θα ετρεχε να γλιτωσει... αλλα βεβαια ο Αλεξανδρος δεν ειναι μεσος ανθρωπος? Δεν ξερω ποσο αληθοφανες φαινεται αυτο. Χμμμ... Ούτε ο Αλέξανδρος, ούτε η Ζωή είναι ακριβώς... "άνθρωποι"... Πολλά είπα όμως!!! Υπομονή για το παρακάτω... χαχαχα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts