GeoVa Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Είδος: Φαντασία (αν και αυτό το Μέρος δεν περιέχει σχεδόν καθόλου - και δεν περιέχει γιατί είναι Πρόλογος) Βία: Όχι. Σεξ: (Αυτό θα το κρίνετε εσείς.) Αριθμός Λέξεων: 4.529 (χωρίς τίτλο και τίτλο κεφάλαιου) Αυτοτελής: Όχι (Πρώτο Μέρος) Σχόλια: Πείτε μου τη γνώμη σας και τι δε σας άρεσε (ή/και τι σας άρεσε πιο πολύ) ή/και τι θέλει αναγκαστική διόρθωση... Το Σπαθί και ο Δράκος - 1 -Η Λίμνη κι η Καταιγίδα.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Αγαπητέ geo (εκ του γιώργος είναι, υποθέτω;;), κατ' αρχήν καλώς ήρθες! Είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω, εγώ τουλάχιστον! Διάβασα την εισαγωγή σου. Έχεις κάποια λαθάκια, κάποιες αστοχίες, κάποιες άκομψες φράσεις, που είναι απολύτως λογικό λόγω της ηλικίας σου. Αν σ' αρέσει, έχεις ακόμα πολύυυ μέλλον μπροστά σου να διαβάζεις, να γράφεις, να εξασκείσαι και να παλεύεις γι' αυτό! Στο pdf σου έκανα κάποια σχόλια που ελπίζω να σε βοηθήσουν. Για ότι απ' αυτά θέλεις να συζητήσουμε, ευχαρίστως να σε βοηθήσω μέσω pm! Υπάρχουν πολύ πιο έμπειροι και κατάλληλοι από μένα εδώ μέσα για να κρίνουν, αλλά επειδή θυμάμαι τον εαυτό μου στην δικιά σου, περίπου, ηλικία να γράφω τη μία στιγμή και ν' απελπίζομαι την άλλη, ήθελα ν' ασχοληθώ με την ιστορία σου! Την βρήκα μια πολύ χαριτωμένη περιπέτεια και θα 'θελα να δω τη συνέχεια της! Μ' άρεσαν οι διάλογοι σου που 'ταν πολύ καθημερινοί και ρεαλιστικοί, μ' άρεσε η όλη "παρεοκατάσταση" Συνέχιζε να προσπαθείς και περιμένω το επόμενο κεφάλαιο! Και πάλι, καλώς μας ήρθες! Το Σπαθί και ο Δράκος - 1 -Η Λίμνη κι η Καταιγίδα.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Σαν αισθηση μου θυμισε τα βιβλια της Ναρνια... Η ιστορια μοιαζει να ειναι ενδιαφερουσα, καλη. Δεν εχω διαβασει ακομα το επομενο κεφαλαιο-θα το διαβασω ομως και αυτο αν προλαβω και σημερα. Εχεις λαθη που εχει ηδη επισημανει ο tregorian, οποτε δεν εχει νοημα να λεω τα ιδια. Πιστευω πως με δουλιτσα και ορεξη ολα γινονται. Αλλωστε ολοι αυτο χρειαζομαστε... ορεξη και δουλιτσα, ορεξη για δουλιτσα, δουλιτσα με ορεξη κτλ Ουτε και εγω σε εχω ξαναδει. Καλωσηρθες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts