Jump to content

Αντ'Αυτού

Recommended Posts

Guest old#2065

Όνομα συγγραφέα npaps-Νίκος

Είδος Φλασάκι σάτιρα ε.φ.

Βία; Οχι

Σεξ; Όχι

Λέξεις Περίπου 600

Αντ’αυτού

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009, τοπική ώρα 23.45. Βάση 52, Αριζόνα.

Στην κατάφωτη από ισχυρούς λαμπτήρες φθορισμού, αίθουσα βιοτεχνολογικών πειραμάτων, υπήρχε έντονη κινητικότητα. Στο κέντρο της αίθουσας τρία ακίνητα πάνω στα κρεβάτια τους, ανδρικά κορμιά, ήταν συνδεδεμένα με εκατοντάδες σωληνάκια και καλώδια με διάφορες περίεργες μηχανές.

Άνδρες και γυναίκες, με στολές και εξοπλισμό χειρουργείου, ασχολούνταν με τους ακίνητους άντρες η τα μηχανήματα.

Τέσσερα άτομα στεκόντουσαν στο προσκέφαλο του ενός από τους τρείς ξαπλωμένους.

Οι δύο φορούσαν ιατρικές μπλούζες, ο ένας στολή στρατηγού και ο τέταρτος πολιτικά.

-Λοιπό γιατρέ, που βρισκόμαστε;

Ρώτησε ο άντρας με τα πολιτικά.

-Φοβάμαι ότι δεν προλαβαίνουμε.

Απάντησε ένας εκ των γιατρών.

-Ούτε να το διανοείστε.

Είπε με έντονο ύφος ο Στρατηγός, και συμπλήρωσε :

-Τη Δευτέρα παραδίδουμε το «εμπόρευμα»

-Μα έχουμε κάποια σοβαρά προβλήματα.

Είπε ο άλλος γιατρός.

-Δηλαδή;

Ρώτησε ο άντρας με τα πολιτικά.

Δείχνοντας τους άλλους δύο, ξαπλωμένους άντρες, ο πρώτος γιατρός είπε :

-Αυτοί οι δύο είναι σχεδόν έτοιμοι. Το μόνο που δεν καταφέραμε είναι η προσθήκη συναισθημάτων, δεν μπορούν να εκφράσουν ούτε προσποιητά καθόλου συναίσθημα. Πιστεύουμε ότι φταίει η μεγάλη δόση ναζιστικών προτύπων που χορηγήσαμε στην αρχή. Από ότι ξέρω όμως είναι κάτι που ούτως η άλλως δεν θα τους χρειαστεί.

Γυρνώντας προς τον άνδρα που ήταν ξαπλωμένος και ακίνητος μπροστά τοτς, είπε:

-Το μεγάλο πρόβλημα είναι αυτός. Στην προσπάθειά μας να του δώσουμε εκτός των βασικών αθλητικές ικανότητες και αθώα έκφραση, αποτύχαμε στην αφομοίωση της ξένης γλώσσας, κάτι που πετύχαμε στους άλλους δυο.

-Ε, εντάξει, το βιογραφικό του λέει ότι έζησε όλη του τη ζωή εκτός της χώρας, δικαιολογείται, μια αδυναμία της έκφρασης.

Είπε ο άντρας με τα πολιτικά.

-Φοβάμαι ότι δεν είναι μόνο αυτό.

Παρενέβη διστακτικά ο δεύτερος γιατρός.

-Δηλαδή;

Ρώτησε συνοφρυωμένος ο Στρατηγός.

-Στα τελικά τεστ ελέγχου καλής λειτουργίας που κάναμε με όλο το επιτελείο καταλήξαμε ότι το άτομο είναι εντελώς ηλίθιο.

-Ηλίθιο;

Ρώτησαν ταυτόχρονα ο άντρας με τα πολιτικά και ο στρατηγός.

-Κρετίνος.

Είπαν με ένα στόμα οι δύο γιατροί.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009 τοπική ώρα 01. 35 Πρεσβεία ΗΠΑ Αθήνα

Ένα στρατιωτικό φορτηγό πέρασε την πύλη της πρεσβείας. Σε λίγο στρατιώτες μετέφεραν τρία μεγάλα, μακρόστενα σφραγισμένα κιβώτια στο εσωτερικό της πρεσβείας.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009 τοπική ώρα 03.27 Αθήνα (Βόρεια προάστια)

Σε τρία κοντινά μεταξύ τους σημεία, εκείνο το βράδυ διαδραματίστηκαν τρείς πανομοιότυπες σκηνές. Μία λιμουζίνα και ένα φορτηγό με συμβατικές πινακίδες, στάθηκαν με σβηστά τα φώτα έξω από τρία διαφορετικά σπίτια. Ένας άνδρας με κουστούμι αφού έδειξε κάτι έγγραφα στους φρουρούς, που ήταν έξω από τα τρία σπίτια, έδωσε εντολή και τέσσερεις άντρες μετέφεραν από το φορτηγό ένα μεγάλο σφραγισμένο κουτί στο εσωτερικό του σπιτιού.

Μετά από δέκα περίπου λεπτά έφευγαν και από τα τρία σπίτια μεταφέροντας πίσω στα φορτηγά το βαρύ σφραγισμένο κουτί και χανόντουσαν στο σκοτάδι του δρόμου.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011 τοπική ώρα 18.30 Ανατολικό Πακιστάν.

Σε ένα δωμάτιο με τηλεόραση και ένα τραπέζι με μισοφαγωμένα φαγητά, τρείς άνδρες με γένια και γκρίζα φόρμα, έδειχναν να βαριούνται αφόρητα.

-Ρε Γιώργο, πότε θα μας αφήσουν επιτέλους; Πέρασαν δυό χρόνια, έχασα την ευκαιρία να απολαύσω τις ένδοξες μέρες που ήμουν ο πιο προβεβλημένος άνθρωπος στη χώρα ;

Είπε ο πιο χοντρούλης, και μουρμούρισε «ακούς εκεί Μόσιαλος, ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει.»

Κατεβάζοντας την εφημερίδα που διάβαζε, ο ψηλός με την φαλάκρα είπε:

-Τι να σου πω ρε Γιώργο, όσο βλέπω να είναι στη θέση μου Πρωθυπουργός ένα ανδρείκελο, τόσο μου τη δίνει περισσότερο.

-Εγώ τι να πω; Που από τσάρος της οικονομίας που θα ήμουν, είμαι ένας αιχμάλωτος, λες και είμαι ταλιμπάν.

Είπε ο τρίτος με το ανέκφραστο, λες και ήταν κέρινο, πρόσωπο.

-Τι τα θέλετε είπε ο χοντρούλης, δεν βγαίνει τίποτε με την κλάψα, πιστεύω σύντομα να μας στείλουν στις φάρμες στη Γιούτα, που μας υποσχέθηκαν. Αλήθεια τι ώρα παίζει η Εθνική σήμερα;

Edited by npaps

Guest old#2065

Παιδιά συγνώμη, παρέλειψα την χρονολογία στο τελευταίο κομάτι, και ίσως δεν έβγαινε νόημα.

rofl.gif

Πραγματικά αστείο, και καλαίσθητα αστείο. Απολαυστικό! Και συνάμα τραγικό, φυσικά, αν αναλογιστείς τα προφανή...

Πολύ ευχάριστο κι αστείο. Αν και ψυλλιάστηκα τι θα παιζόταν, το τελευταίο κομμάτι ήταν πολύ απολαυστικό. :lol: