GeoVa Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Είδος: Vampire φαντασία Βία: Μάλλον Σεξ: Όχι Αριθμός Λέξεων: 735 Αυτοτελής: Ναι. Η τελευταία μουσική.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 μικρούλα ιστορία αλλά στέκεται αρκετά καλά για 735 λεξούλες μιας και προλαβαίνει να έχει αρχή,μέση και τέλος δίχως να αφήνει ερωτηματικά. Το γράψιμο ήταν σε καλά επίπεδα και νομίζω πως θα ήταν άρτιο με λίγη προσπάθεια ακόμη. Τέλος το τέλος ήταν αρκετά ωραίο παρόλο που ήταν αρκετά σκοτείνο. πάντως άποψη μου είναι πως το διήγημα αυτό κάλλιστα θα μπορούσε να μπει και στη βιβλιοθήκη τρόμου(ταπείνη μου αποψή πάντα) ή ακόμη και εάν δεν ταίριαζε μπορούσες να το βάλεις χαλαρά , εάν στην θέση του μπαχ έβαζες τον Καρρά να αναστενάζει με αχ και βαχ καλή επιτυχία αλλά και καλή σχολική χρονιά Γιώργο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Μου άρεσε η τελευταία πρόταση. Η ιστορία είναι μικρή, οπότε δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο για πολλές παρατηρήσεις πάνω στα τεχνικά σημεία, με μια εξαίρεση. Θα προτιμούσα ο ήρωας (θύμα) να είχε ένα όνομα. Για μένα θα ήταν πιο προσωπικό, ξέρεις σαν να μου ήταν περισσότερο γνωστός και να με ένοιαζε περισσότερο και για τη μοίρα του, απ' ό,τι απλά ο χαρακτηρισμός "νεαρός". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Να πω για ακόμη μία φορά ότι μου αρέσουν πολύ οι ιστορίες που η μουσική παίζει ένα σημαντικό ρολό. Ειδικά όταν είναι ένα κομμάτι σαν κι αυτό. Για την ιστορία δεν έχω να πω πολλά, είναι μικρή σε μέγεθός, οπότε είναι λογικό να αφήνει ορισμένα κενά. Μου άρεσε το παιχνίδι του βρικόλακα, το δίλημμα στο οποίο έβαλε τον νεαρό. Ίσως να προτιμούσα να δινόταν λιγάκι διαφορετικά, πχ «Αν αμυνθείς θα υποφέρεις, αν αφεθείς μπορεί να το απολαύσεις», δηλαδή να φαίνεται ότι δίνει μια ελπίδα στο νεαρό. Από τεχνικά θεματάκια Εδώ γέλασε ξανά, «αυτό δεν ισχύει, όμως, ότι δε θα σου ρουφήξω το αίμα...»το αυτό βγάλ' το, δεν χρειάζεται. Και για να μην έχεις δυο αρνήσεις μαζεμένες, μπορείς να το κάνεις κάπως αλλιώς πχ «Αλλά το αίμα θα σ' το πιω, ό,τι κι αν γίνει» Επίσης, αυτή η παρομοίωση ο νεαρός άντρας σηκώθηκε τόσο γρήγορα, σαν να είχε καθίσει στο μάτι της κουζίναςμοιάζει λίγο κωμική, κάτι που δεν φαίνεται να ταιριάζει στο υπόλοιπο ύφος της ιστορίας. Αυτά κι από μένα. Καλή συνέχεια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts