Rikochet Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Κάτι που έγραψα σε στιγμές μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης, προ ολίγων ημερών. I see the way you look at me I see you telling me “Goodbye” I see your back, turning to me And when you can’t see or hear me… …I just wish you’d die. I see you idiots laugh Behind one who’s been stabbed Repeatedly. I feel your breath in the air Polluting it with its sickness Endlessly. I wish I wouldn’t care Easier said than truly felt I wish I could dare To your will I’d never knelt To your ranting To your “joking” To your sinking deeper into your delusions Don’t you joke Don’t you dare point your finger at me Manners In your hands Are another way to stab with velvet I can’t just ignore you You fucking generous cowards I can’t fight you either You dumb-headed rats Oh how I wish To rip that smile off your fucking face Oh how I wish You’d just stop pretend you care for me… …like you care for anything at all. I shall bow to noone’s will but my own. Keep that in mind, “friend”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Στάζει από μίσος... Αρνητικά στοιχεία(για μένα τουλάχιστον): είναι πολύ πεζό, δεν μου άρεσε το περιεχόμενο (δεν μου αρέσει το μίσος). Θετικά στοιχεία: Δεν ξέρω... Πάντως δεν είναι ότι δεν μου άρεσε, απλά δεν βρήκα κάτι που να μου κάνει εντύπωση και να μου αρέσει. Δεν ξέρω κατά πόσο σε βοηθάω έτσι, αλλά νομίζω πως έπρεπε να πω κάτι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 O how bitter... (ήμουν απ' το msn) Φίλε μου, πανέμορφο - ή μάλλον, πάρα πολύ συγκινητικό, όμορφο μέσα από ομορφιά και ασχήμια! Δεν θα είμαι συγκεκριμένος! Απλώς θα πω ότι είναι πολύ δυνατό! Τι έχεις, φίλε μου? Οι Μούσες μαζί σου, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikochet Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 Στάζει από μίσος... Αρνητικά στοιχεία(για μένα τουλάχιστον): είναι πολύ πεζό, δεν μου άρεσε το περιεχόμενο (δεν μου αρέσει το μίσος). Θετικά στοιχεία: Δεν ξέρω... Μα αυτό ήθελα να αποδώσω εκείνη τη στιγμή! Το μίσος και την οργή που ένιωθα. Δεν ξέρω κατά πόσο σε βοηθάω έτσι, αλλά νομίζω πως έπρεπε να πω κάτι. Μου αρκεί που λες την ειλικρινή γνώμη σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Σε κόβω οργισμένο, Γιάννη' και μου θυμίζεις τις δικές μου σκέψεις, σε κάποιες στιγμές. Και καταλαβαίνω. Αλλά την καλύτερη τέχνη τη δημιουργείς όταν είσαι νυφάλιος, έχοντας διώξει τους εσωτερικούς δαίμονες, κοιτάζοντας τον κόσμο από ψηλά, και παρατηρώντας το Αστείο πίσω απ'όλα. Οι Μούσες μαζί σου, όπως θα έλεγε κι ο Ορφέας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Το περιεχόμενο δεν μ΄αρέσει, λογικό είναι. Κατά τα άλλα κάνει ένα επιθετικό μέταλ κομμάτι μια χαρά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν ειλικρινές, ενώ ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός. Κάνοντας κοφτές τις φράσεις προς το τέλος περνάς αυτό το συναίσθημα τις οργής πάρα πολύ καλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Misos... ena apo ta pio omorfa sunais8imata... Misos, melanxolia, agapi kai romantismos ... einai apo ta sunais8imata pou latreuw !!! SE PAW !!!! (mou arese polu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Μου άρεσ πολύ... και για μέταλ είναι πάρα πολύ καλό. Απλά νομίζω ότι μερικές φορές παρασύρεσαι από το συναίσθημα και είναι σαν να μιλάς στον άλλον και όχι σαν να γράφεις στίχους. Αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό, υπάρχουν στίχοι οι οποίοι είναι μόνιμα παρασυρμένη εσκεμμένα ή μη από το συναίσθημα. Είναι μια άποψη, δεν είναι λάθος να γράφεις έτσι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts