niceguy0973 Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Όνομα Συγγραφέα: Νεκτάριος Μπουτεράκος Είδος: Φολκλορική Fantasy (χαχαχαχα) Βία; Ψυχολογική Σεξ; Μπααα Αριθμός Λέξεων: 631 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Ε, και κάτι διαφορετικό για να περνάει η ώρα... Η νύφη κι οι αγγέλοι.doc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odesseo Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 (edited) Μου άρεσε πάρα πολύ. Ορισμένες εκφράσεις βγάζουν μάτι ότι μπήκαν για να δώσουν φολκλορικό χρώμα, και γιαυτό χτυπάνε λιγάκι άσχημα. Επίσης η εικόνα καμίνι η πέτρα από την λάβα του καλοκαιριού , μπαίνει (για τα γούστα μου πάντα) λίγο άτσαλα. Διόρθωσε το αλλά μου πρόσταξαν να την το μαρτυρήσω και το μοιράνανε . Edited September 15, 2011 by odesseo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 πολυ ωραια ιστορια...ο συγκεκριμενος τροπος γραφης μου θυμιζει τις παραδοσιακες ιστοριες που υπαρχουν σε διαφορα μερη της Ελλαδας.. Εμενα μου αρεσε πολυ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Μπράβο ρε Νεκτάριε Το πόσο φχαριστήθηκα που ράντισες με ρίγανη και άγριο θυμάρι όλα τα διαστημόπλοια, ρομπότ, δράκους κλπ που πετάνε εδώ μέσα Νάσαι σίγουρος ότι ο μπαρμπα Αλέξανδρος χαμογέλασε από κει πάνω στο κλείσιμο του ματιού που τούκανες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted September 15, 2011 Author Share Posted September 15, 2011 Σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις και τα καλά σας λόγια... Είπα να ανεβάσω κάτι διαφορετικό. Φαντασίας μεν, αλλά αλα Ελληνιστί.... Npaps.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odesseo Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις και τα καλά σας λόγια... Άσε τις ευχαριστίες και κάτσε σουλούπωσέ το. Τι, έγραψες ένα και νομίζεις ότι κάτι έκανες; Στρώσου και γράψε κι άλλα τέτοια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted September 15, 2011 Author Share Posted September 15, 2011 Σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις και τα καλά σας λόγια... Άσε τις ευχαριστίες και κάτσε σουλούπωσέ το. Τι, έγραψες ένα και νομίζεις ότι κάτι έκανες; Στρώσου και γράψε κι άλλα τέτοια. Yes master!!! Γράφω, τι νομίζεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angela Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Συμπαθητική παραμυθοϊστορία. Συμφωνώ κι εγώ ότι θέλει λίγο "χτένισμα" (δυο- τρεις λεξούλες προς αντικατάσταση). Καλή συνέχεια Νεκτάριε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted September 16, 2011 Author Share Posted September 16, 2011 Συμπαθητική παραμυθοϊστορία. Συμφωνώ κι εγώ ότι θέλει λίγο "χτένισμα" (δυο- τρεις λεξούλες προς αντικατάσταση). Καλή συνέχεια Νεκτάριε! Σε ευχαριστώ πολύ Αντζελα. Καλωσήρθες!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts