Tiessa Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Για την ιδέα: Ενδιαφέρουσα δυστοπία, με τα δυο είδη εξέλιξης, την τεχνολογική πρόοδο και την κοινωνική-συναισθηματική οπισθοδρόμηση. Γενικά: Ήταν μια από τις ιστορίες που διάβασα πολύ εύκολα, αλλά στο τέλος αισθάνθηκα ότι μερικά πράγματα έγιναν πιο γρήγορα από όσο έπρεπε. Νομίζω ότι όπως και οι περισσότερες ιστορίες του είδους «παρουσιάζω έναν κόσμο και γράφω τι συμβαίνει σ’ αυτόν» υποφέρουν και καταπιέζονται μέσα στα στενά όρια των λέξεων. Νομίζω ότι επέλεξες να γράψεις κάτι πιο μεγάλο από τα όρια του διαγωνισμού και είμαι σίγουρη ότι αν του δώσεις κάποια στιγμή λίγο περισσότερο χώρο θα μας κάνεις να γνωρίσουμε καλύτερα και τον ήρωα και το παρελθόν του και να νοιαστούμε λίγο περισσότερο για τη μοίρα του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 (edited) Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά όλους σας για τα σχόλια που μου κάνατε! Με βοήθησαν πολύ, ιδιαίτερα με το θέμα εμβάθυνσης των χαρακτήρων. Ευχαριστώ και όσους ψήφισαν την ιστορία μου. Σίγουρα υπάρχουν και πολλά σχόλια με τα οποία διαφωνώ, αλλά είναι δίκο μου θέμα και δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Το μόνο που θέλω να τονίσω είναι πως κρατάω τα σχόλια για τα τεχνικά σημεία του κειμένου μου και όχι τόσο αυτά που αφορούν την σύλληψη της ιδέας. Η σύλληψη μιας ιδέας δεν είναι αντικείμενο προς κρίση. Αυτή όμως είναι η δική μου άποψη. Υπόσχομαι να προσπαθήσω κι εγώ να σχολιάσω καλύτερα σε επόμενο διαγωνισμό. Αυτός με βοήθησε αρκετά, ώστε να αποκτήσω μια μικρή κρίση... Edited October 16, 2011 by niceguy0973 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 κρατάω τα σχόλια για τα τεχνικά σημεία του κειμένου μου και όχι τόσο αυτά που αφορούν την σύλληψη της ιδέας. Η σύλληψη μιας ιδέας δεν είναι αντικείμενο προς κρίση. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Σύντομο, αλλά χωρίς τίποτα το περιττό. Ο ρυθμός κυλούσε αρκετά καλά, αλλά κάπως βιαστικά. Σωστά δοσμένες οι περιγραφές των χαρακτήρων, όπως και το βασικό νόημα (αδιάφορο αν είναι χιλιοειπωμένο). Ο επίλογος είναι κλασσικός, αλλά με συγκίνησε. Υ.Γ. Μου θύμισε "Κόϊο", αλλά υποθαλάσσιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts