Naroualis Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 (edited) Συνήθως αφήνω τα κείμενά σου να τα διαβάσω τελευταία. Ε, κάθε φορά μου επιβεβαιώνεις ότι πράττω σωστά. Δε θα πω τίποτε για ωκεανούς και ρυθμούς και λοιπά, απλά θα υπενθυμίσω σε όλους ότι μιλάμε για τριολέ, ρε παιδιά, για τριολέ, το πήρε γραμμή κανένας ή λιγώσατε όλοι (όπως κι εγώ) και ένιωσα όπως ακριβώς όταν μιλάμε για αληθινές αγάπες και τα τοιαύτα; Κι όσο ήμουν έτοιμη για το τέλειο, το "έρχεται, έρχεται, σου λέω", μετά το δεύτερο σεξ, τι; όπως το ψυχανεμίζομαι η Κελζίμ κόπηκε στα δύο; Η τροφός της ήταν η ίδια; Η τροφός χάθηκε και η Κελζίμ αποχωρεί; Τι; Αλήθεια θα τη χρειαστώ μια μικρή εξήγηση. Edited October 31, 2011 by Naroualis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Το προτείνω ως soundtrack: http://www.youtube.com/watch?v=goKLnMbnidU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts