GeoVa Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 (edited) 1. The Lord Of The Rings Trilogy, by J.R.R. Tolkien 46. The Silmarillion, by J.R.R. Tolkien 2/100... Κάτι που θέλω να ρωτήσω: Είναι ωραία η Space Trilogy του C.S.Lewis, Naroualis; Αυτό που 'χες διαβάσει σ' άρεσε; Edited October 22, 2011 by GeoVa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted October 22, 2011 Author Share Posted October 22, 2011 Είναι ίσως το μοναδικό βιβλίο που έχω αφήσει και ξέω ότι δε θα το διαβάσω ποτέ ως το τέλος. Βαρετό, πιεστικά χριστιανικό και δείχνει την ηλικία του πάρα πολύ. Έχω ακούσει και ανθρώπους που τους άρεσε, αλλά εμένα με κούρασε τόσο μα τόσο πολύ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Είναι ίσως το μοναδικό βιβλίο που έχω αφήσει και ξέω ότι δε θα το διαβάσω ποτέ ως το τέλος. Βαρετό, πιεστικά χριστιανικό και δείχνει την ηλικία του πάρα πολύ. Έχω ακούσει και ανθρώπους που τους άρεσε, αλλά εμένα με κούρασε τόσο μα τόσο πολύ. Πιστεύω πως δεν υπάρχει στα ελληνικά, έτσι δεν είναι; Το έχω βρει στα αγγλικά και σκοπεύω να το διαβάσω (άμα βέβαια μπορώ να καταλάβω τη γλώσσα!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted October 22, 2011 Author Share Posted October 22, 2011 Από τις εκδόσεις Λυχνάρι, 1979, Ταξίδι στην Αφροδίτη το ένα και βγήκε (νομίζω) και δεύτερο, το Αντιπρόσωπος από τη Γη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Σ' ευχαριστώ! Τελικά, όμως, δεν τα βρήκα. Λένε ότι είναι πια εξαντλημένα και δεν τα πουλάνε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted October 22, 2011 Author Share Posted October 22, 2011 Δεν κάνει τίποτα, καλέ. Υποθέτω ότι αν τα θες θα τα βρεις στο Μοναστηράκι ή στο Μικρό Μοναστηράκι στη Γραβιάς. Εγώτ α είχα βρει όταν κυκλοφορούσαν ακόμη, πριν από, αχουμ-χουμ, δεκαπέντε χρόνια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtapodimimos Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 http://www.box.com/shared/static/a6omcl2la0ivlxsn3o8m.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts