Jump to content

Το Σπαθί και ο Δράκος - 4

GeoVa

Recommended Posts

Είδος: Φαντασία

Βία: Έτσι κι έτσι

Σεξ:

Γυμνισμός, συζήτηση περί γυναικών...

Αριθμός Λέξεων: 4.106 (καθαρό)

Αυτοτελής: Όχι (ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ)

Σχόλια: Το τέταρτο Μέρος από τα (τελικά) έντεκα Μέρη της ιστορίας μου. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1-Η Λίμνη και η Καταιγίδα

2-Ο κύριος Μαλς ο Μάλκαρ

3-Στου Μαλκάρεντς το Κάστρο

4-Αρπαγή

5-Μες στο Δάσος της Μάγισσας

6-Το σχέδιο του Δράκου

7-Η δόλια Αφροδίτη

8-Στο Σπίτι του Νίκου

9-Μάχη κάτω απ' το ηλιοβασίλεμα

10-Πίσω στη Λίμνη

11-Το ξεκίνημα

Το Σπαθί και ο Δράκος - Η Αρπαγή - IV.pdf

Σεξ:

Γυμνισμός, συζήτηση περί γυναικών...

Πονηρέεε... ξέρεις πως να προσελκύεις το αναγνωστικό κοινό του φόρουμ! :lol:

Το διαβάζω και σύντομα και σχόλια!;-)

Αρκετά ωραίο κεφάλαιο, με περιπέτεια! Αρκετά καλές οι περιγραφές των τοπίων αν και θα μπορούσαν να 'ναι καλύτερες. Ωραία η ανεμελιά των ηρώων σου που δίνει τόση φρεσκάδα στο κείμενο και μου θυμίζει τόοσο πολύ σχολικές στιγμές!! Ωστόσο πρόσεξε μην οι ήρωες σου καταλήξουν σε καρικατούρες... Ο Άρης ο περιπετειώδης πρέπει ΠΑΝΤΑ να φέρεται έτσι, η Αφροδίτη η φοβιτσιάρα ΠΑΝΤΑ έτσι... Πρέπει ο χαρακτήρας τους να 'χει διάφορες πτυχές, δε θέλω να βλέπω συνέχεια την ίδια! Και πρέπει να τις δείχνεις κυρίως με τις πράξεις τους κι όχι να μου τις ανακοινώνεις εσύ λέγοντας μου "ο Άρης είναι περιπετειώδης". Ελπίζω να με πιάνεις... Ωραία η εμφάνιση του άρχοντα, αν και θα 'θελα προσωπικά λίγο περισσότερο κυνήγι, λίγη αγωνία για το τι θα γίνει. Την έπιασε πολύ γρήγορα. Θα 'θελα ν' ακούγονται ήχοι, διάφορα ρε παιδί μου και τα παιδιά να τρομάζουν! Εν τω μεταξύ έχεις ένα κόλλημα να παρατάς τους ήρωες σου γυμνούς!!:lol: Γενικά το στόρι κυλά καλά, μ' αρκετή αγωνία. Αλλά πρόσεξε τι αποκαλύπτεις. Ήδη έχεις πει πάαρα πολλά. Άσε μερικά κρυφά για να κρατήσεις και να εξάψεις την περιέργεια!;-)

Η γραφή όλο και βελτιώνεται αν κι ακόμα πονάει σ' αρκετά σημεία... Είδα αρκετά αποσιωπητικά που ΔΕΝ χρειάζονταν με την καμία. Πρόσεξε πότε τα βάζεις. Σε κάθε κεφάλαιο, ειλικρινά, δεν πρέπει να 'χεις πάνω από... πέντε ξέρω γω (λέω ένα τυχαίο νούμερο). Αν έχει 30, κάτι δεν πάερι καλά... Δεν μπορούν ν' αντικαταστήσουν την τελεία και δεν είναι ωραίο να τα κολλάς με άλλα σημεία πχ θαυμαστικά, ερωτηματικά κτλ. Να ορίστε, με κόλλησες! Κοίτα πόσα έχω βάλει σε μία παράγραφο μόνο!!!:lol: Επίσης, πρόσεξε κάποιες φράσεις που δεν είναι πολύ όμορφες λογοτεχνικά. Σου 'χω επισημάνει μερικές, τις πιο τρανταχτές. Ομόρφυνε λίγο τη γραφή σου, όσο μπορείς δηλαδή, χωρίς να υπερβάλλεις! Απ' το να πεις να βουνά ήταν μες το πράσινο, πες τα βουνά καλύπτονταν από δάση που τα έντυναν μ' έναν καταπράσινο μανδύα, ξέρω γω. ένα παράδειγμα δίνω, δε λέω να γράψεις ΑΥΤΟ, καταλαβαίνεις τι εννοώ...

Αυτά, καλή συνέχεια για το 5!!;-) Συνέχισε την προσπάθεια, βελτιώνεσαι!

Το σπαθί κι ο Δράκος - κεφάλαιο 4(σχόλια).pdf

Ωραία, χαίρομαι που σ' άρεσε.

Ποπό, ωραία! Μόνο μία επαναληψη, βάσει των σχόλιών σου!!!

Αυτο με το πόκεμον, χα, χα!!! Ένα γέλιο!!!...