DinoHajiyorgi Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Το διήγημα σου ήταν καταπληκτικό και τίμησε δεόντως την εισαγωγή μου. Θέλω να ξέρεις ότι άσχετα με την ψήφο μου, εσύ είσαι η αγαπημένη μου Ερινύα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Μου άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που διαχειρίστηκες το "άρωμα του λωτού" και δε σου κρύβω ότι για μένα ήταν ένας συνεχής συσχετισμός με το ιστορικό υπόβαθρο του λωτού ως συμβόλου στην μυθολογία. Το κατάλαβα το άρωμα και το τέλος το οποίο εγώ δεν το περίμενα αλλά μ αρέσουν τέτοιες ιστορίες... Μικρή κάποτε και νεκρή ποτέ Πωωω τι θεϊκή ατάκα; Υποκλίνομαι αλήθεια... Τα ονόματα ήταν πολύ ευφάνταστα αλλά με μπέρδεψαν λίγο στην αρχή... Φυσικά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα όχι της ιστορίας. Καλή επιτυχία εύχομαι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Τέλειο το διήγημα! Μου άρεσαν όλα τα στοιχεία του! Θα είμαι πολύ άκυρη αν σου πω ότι μου άρεσαν τα ονόματα; Βρήκα ότι είχαν μουσικότητα! Επίσης, κατάλαβα πού έπαιζε ρόλο το άρωμα του λωτού και κατάλαβα το τέλος. Τώρα για το σχέδιο, εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι το κατάλαβα πλήρως χωρίς την εξήγηση που έδωσες, αλλά κάτι έπιασα κι από 'κει... 'Ομως, η τροφός εξαφανίστηκε τελείως μετά την εισαγωγή και αν και δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει αυτό που λέω (αν δεν ισχύει απλά άγνοησέ το, αλλά δεν έχω χρόνο να ξαναδιαβάσω, όσο κι αν μου άρεσε η ιστορία) ότι δε χρησιμοποίησες το κομμάτι που μιλάει για τις ζωγραφιές στην πέτρα. Επίσης, μου άρεσαν πολύ και οι διάλογοι! Ήταν ζωντανοί και δυνατοί! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 [ Ξέρω, το σπασικλάκι, αλλά οι λωτοί δεν έχουν κουκούτσι... Είναι σα ντομάτες.] Έχω ένα μικρό πρόβλημα εδώ. Καλά και άγια όλα και δραματικά και με όσο πιμάν τα ήθελα και με το show, την αηδία και τον τρόμο της παραβίασης, αλλά γιατί βρε κοπέλα μου αλλάζεις οπτική γωνία στην πιο δύσκολη στιγμή; Αν είχες καταφέρει να παίξεις το χαρτί της Σελ'Ορίντ μέχρι τέλους τώρα θα μου είχες μπήξει εμένα το εγχειρίδιο. Αλλάζοντας με τον ανάπηρο, μου αποκάλυψες ότι δεν πρέπει να περιμένω και πάρα πολλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 Η Σελ'Ορίντ, ο Καρ'Σαρέν κι ο Καρ'Ερντάν σας ευχαριστούν που τους ανεβάσατε στο πόντιουμ. Ορίστε η ιστορία στην ολοκληρωμένη της μορφή των 7.500 λέξεων, για όποιον αντέχει... Άρωμα λωτού.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Ρε Χριστίνα, αυτήν την ιστορία έχεις και για την ΑΛΕΦ; Θα σε σφάξω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 xixi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts