niceguy0973 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Το Δωδεκάθεο είναι το 11 κεφάλαιο του βιβλίου μου... Κεφάλαιο 11.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Πρεπει να σου πω ευχαριστω... που εχεις αντεξει ολα τα καλα και ειδικα τα ασχημα σχολια μου και δεν παρεξηγεις τις προθεσεις και τα λογια μου, ουτε διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου (και σου εχω πει ουκ ολιγα)...ειναι μεγαλη παρηγορια πραγματικα. Και τωρα στο κειμενο...Στην συζητηση που κανει η Φανη με τον Μαρκο της λεει πως στην αρχη την ειχε για ψυχρη και εκεινη τον αλλαξε με τον καιρο-δεν νομιζω να ειναι σωστο γιατι ο Μαρκος τα "εριξε" στην Φανη αμεσως μολις συνηλθε απο την αποπειρα αυτοκτονιας...δεν υπηρχε χρονος να τον αλλαξει-μου εδινες την εντυπωση πως ειναι ερωτας με την πρωτη ματια και για εκεινη και για εκεινον. Επισης το σημειο με τον Καζανοβα...γιατι το ειπε σιγα για να μην το ακουσει η Φανη? Ο Μαρκος ειναι αθανατος? Και εχει ζησει ολες τις εποχες και ειχε συναντησει τον Καζανοβα? Δεν ξερω αλλα η ιστορια αρχιζει να θυμιζει λιγο τον Χαιλαντερ... Η τοιχογραφια μου αρεσε πολυ σαν ιδεα. Και δεν περιμενα ο Μαρκος να ειναι ο θεος Αρης...τον ειχα για τον Ηρακλη και δεν περιμενα να ειναι τοσο συναισθηματικος μιας και ο θεος Αρης δεν φημιζοταν για τις ευαισθησιες του... Επομενη διαφωνια μου...ο δαιμονας και γενικα οι δαιμονες ειναι ασωματοι...παραδοσιακα δεν εχουν σωμα ωστε να μπορουν να ζευγαρωσουν με θνητους η μη...γι αυτο κατα τον χριστιανισμο μισουν τους ανθρωπους η ειναι ενας απο τους λογους που τους μισουν. Δεν ξερω αλλα νομιζω πως πρεπει να το διακαιολογησεις καλυτερα. Και τελευταια μου διαφωνια ειναι τα κοκκινα ματια...παραειναι εμφανες σημαδι...και την εποχη που δεν υπηρχαν γυαλια ηλιου πως τα εκρυβαν? Επισης οταν ο Δαβιδ εκανε ερωτα με τις αμετρητες γυναικες που εριχνε στο κρεβατι καμμια ποτε δεν ειδε τα ματια του? Με το συμπαθειο κιολας αλλα με τα μαυρα γυαλια τις ........? Ισως πρεπει να προσθεσεις πως μπορουσαν να κανουν τα ματια τους εστω για λιγη ωρα να μοιαζουν με τα ανθρωπινα...η να αλλαξεις το σημαδι με κατι αλλο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted October 17, 2011 Author Share Posted October 17, 2011 Πρεπει να σου πω ευχαριστω... που εχεις αντεξει ολα τα καλα και ειδικα τα ασχημα σχολια μου και δεν παρεξηγεις τις προθεσεις και τα λογια μου, ουτε διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου (και σου εχω πει ουκ ολιγα)...ειναι μεγαλη παρηγορια πραγματικα. Και τωρα στο κειμενο...Στην συζητηση που κανει η Φανη με τον Μαρκο της λεει πως στην αρχη την ειχε για ψυχρη και εκεινη τον αλλαξε με τον καιρο-δεν νομιζω να ειναι σωστο γιατι ο Μαρκος τα "εριξε" στην Φανη αμεσως μολις συνηλθε απο την αποπειρα αυτοκτονιας...δεν υπηρχε χρονος να τον αλλαξει-μου εδινες την εντυπωση πως ειναι ερωτας με την πρωτη ματια και για εκεινη και για εκεινον. Επισης το σημειο με τον Καζανοβα...γιατι το ειπε σιγα για να μην το ακουσει η Φανη? Ο Μαρκος ειναι αθανατος? Και εχει ζησει ολες τις εποχες και ειχε συναντησει τον Καζανοβα? Δεν ξερω αλλα η ιστορια αρχιζει να θυμιζει λιγο τον Χαιλαντερ... Η τοιχογραφια μου αρεσε πολυ σαν ιδεα. Και δεν περιμενα ο Μαρκος να ειναι ο θεος Αρης...τον ειχα για τον Ηρακλη και δεν περιμενα να ειναι τοσο συναισθηματικος μιας και ο θεος Αρης δεν φημιζοταν για τις ευαισθησιες του... Επομενη διαφωνια μου...ο δαιμονας και γενικα οι δαιμονες ειναι ασωματοι...παραδοσιακα δεν εχουν σωμα ωστε να μπορουν να ζευγαρωσουν με θνητους η μη...γι αυτο κατα τον χριστιανισμο μισουν τους ανθρωπους η ειναι ενας απο τους λογους που τους μισουν. Δεν ξερω αλλα νομιζω πως πρεπει να το διακαιολογησεις καλυτερα. Και τελευταια μου διαφωνια ειναι τα κοκκινα ματια...παραειναι εμφανες σημαδι...και την εποχη που δεν υπηρχαν γυαλια ηλιου πως τα εκρυβαν? Επισης οταν ο Δαβιδ εκανε ερωτα με τις αμετρητες γυναικες που εριχνε στο κρεβατι καμμια ποτε δεν ειδε τα ματια του? Με το συμπαθειο κιολας αλλα με τα μαυρα γυαλια τις ........? Ισως πρεπει να προσθεσεις πως μπορουσαν να κανουν τα ματια τους εστω για λιγη ωρα να μοιαζουν με τα ανθρωπινα...η να αλλαξεις το σημαδι με κατι αλλο. Το ευχαριστώ μόνο εγώ έχω το δικαίωμα να το λέω... χαχαχα... Ο λόγος που βρίσκομαι σε αυτό το site είναι για να μάθω όσα περισσότερα μπορώ από ανθρώπους που έχουν την εμπειρία της γραφής ή της πολύχρονης ανάγνωσης... Δεν μου αρέσει να μου χρυσώνουν το χάπι.. "α, τι ωραία ιδέα... γράφεις τέλεια... είσαι γεννημένος συγγραφέας"... Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύουν. Το έχω ξαναπει και θα το ξαναπώ, πρώτη φορά στη ζωή μου έγραψα πριν ένα χρόνο και δεν είμαι και πιτσιρικάς. Έχω φάει τρελό κόλλημα, όμως, και έχω ανάγκη τέτοιου είδους σχόλια, ιδίως για ένα βιβλίο που έγραψα σχεδόν "άπειρος"... Τώρα στο θέμα μας... Ο Μάρκος δεν είναι ακριβώς ο Άρης, αλλά δεν είσαι και πολύ μακριά. Όταν λέει πως η Φανή τον άλλαξε, υπάρχει λόγος. Το θέμα με τα κόκκινα μάτια, ναι, είναι αδύναμο. Απλά είχα στο μυαλό μου τον ψυχαναγκασμό, αλλά έπρεπε να το είχα δώσει καλύτερα.... Έχω κάνει copy-paste όλα τα σχόλια σου και έχω φτιάξει ένα δεύτερο βιβλίο με αυτά... χαχαχααχα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Κοιτα μην νομιζεις πως ειμαι και η πεπειραμενη συγγραφεας! Ειμαι πολλη μικρη ακομα! Τωρα σοβαρα κανω ο,τι καλυτερο μπορω με τα σχολια, πιστευω πως ειναι απαραιτητα και χρησιμα και χαιρομαι οταν πιανουν τοπο. Μακαρι να ειχα και εγω καποιον να μου σχολιαζει...και υπαρχουν πολλοι πιο εμπειροι και καλοι απο εμενα εδω μεσα! Οσο για το βιβλιο μου με τα σχολια...τα ποσοστα μου!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted October 17, 2011 Author Share Posted October 17, 2011 Κοιτα μην νομιζεις πως ειμαι και η πεπειραμενη συγγραφεας! Ειμαι πολλη μικρη ακομα! Τωρα σοβαρα κανω ο,τι καλυτερο μπορω με τα σχολια, πιστευω πως ειναι απαραιτητα και χρησιμα και χαιρομαι οταν πιανουν τοπο. Μακαρι να ειχα και εγω καποιον να μου σχολιαζει...και υπαρχουν πολλοι πιο εμπειροι και καλοι απο εμενα εδω μεσα! Οσο για το βιβλιο μου με τα σχολια...τα ποσοστα μου!!! Χαχαχα... Θα στα βάλω σε λογαριασμο!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts