Jump to content

Η Αναγέννηση των Ηρώων - ΥΔΩΡ, Κεφάλαιο 12, Θεοί της Ανατολής

niceguy0973

Recommended Posts

Δεν ξερω...εχεις αφιερωσει ενα ολοκληρο κεφαλαιο χωρις ουσιαστικη εξελιξη στην πλοκη. Το αφιερωνεις στις περιγραφες του ταξιδιου στην Κωνσταντινουπολη λες και γραφεις ταξιδιωτικο οδηγο. Νομιζω πως δεν ειναι συνετο εκ μερους σου...δεν ξερω αν το εκανες με λογικη να εχεις ανασα στο βιβλιο, αλλα για εμενα αυτο το κεφαλαιο ειναι αχρηστο, ως προς την πλοκη σου. Θα μου αρεσε να υπαρχει καταιγιστικη δραση και πλοκη, ενα ανελεητο ισως κυνηγητο. Αντι γι αυτο η πας πολυ γρηγορα σε καποια κεφαλαια και βιαστικα η πας πολυ αργα οπως στο συγκεκριμενο. Τι με νοιαζει ποσοι χορευτες χορεψαν τον χορο της κοιλιας και ποιος τους εβαλε λεφτα στο βρακακι? Ισως αν ηθελες να παρουσιασεις καποια μνημεια της Πολης να το εκανες με αλλο τροπο. Να τα αναφερεις μονο ως προς την ιστορια σου και οχι με ιδιαιτερη αναλυση. Και επισης η ιδια η Φανη το λεει στον αδερφο της δεν παμε για ταξιδι αναψυχης. Ε για την ωρα ταξιδι αναψυχης ειναι. Καιγονται να δουν τι θα κανουν με τον δαιμονα και αντι γι αυτο τρεχουν σε ξεναγησεις και σε εστιατορια για τουριστες??

Μου δινουν την εντυπωση πως πηγαν τριημερο στην Πολη και επι την ευκαιρια ε να δουμε και την κυριουλα που εχει να μας δωσει πληροφοριες για το θεματακι που τρεχουμε αυτη την περιοδο...δεν τρεχει και τιποτα μωρε...ενας δαιμονας θελει να αφανισει τον κοσμο και εμεις πρεπει να τον βρουμε τροπο να τον σωσουμε, αλλα οκ...με το πασο μας!

Το μονο που μου κινησε το ενδιαφερον ειναι πως μαλλον η μητερα του Χρηστου και της Φανης ηταν ο ερωτας του Δαβιδ...λεω εγω τωρα...

Το μονο που μου κινησε το ενδιαφερον ειναι πως μαλλον η μητερα του Χρηστου και της Φανης ηταν ο ερωτας του Δαβιδ...λεω εγω τωρα...

Για μια ακόμα είσαι πολύ κοντά... Όσο για την Κωνσταντινούπολη, έχεις κάποιο δίκιο... Παρασύρθηκα... :chinese:

Το ανελέητο κυνηγητό, κοντοζυγώνει...