Ayu Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Ναταλία Βία; Όχι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 800 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Άλλη μια εφηβική μου απόπειρα που θυμήθηκα κι είπα να δω αν έχει ελπίδες. Πιο πολύ για να πάρω το θάρρος να βάλω κάτι στη βιβλιοθήκη πρώτη φορά Αρχείο: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.pdf Edited October 20, 2011 by Ayu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Ωραιότατο είναι. Καρκαβίτσικο Βεβαίως είναι περισσότερο άσκηση ύφους, παρά ιστορία, αλλά πετυχημένη. Το κακό είναι ότι δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για σχολιασμό, αλλά ελπίζω στη επόμενη ιστορία σου να έχω κάτι πιο χρήσιμο να πω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 A, εμένα μ' άρεσε πολύ. Είναι γραμμένο μ' αυτό τον τρόπο που το διαβάζω και δε με νοιάζει αν δεν έχει την τρομερή υπόθεση. Πολύ ωραίο, δεν βρήκα τίποτα να με ενοχλήσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 Ευχαριστώ πολύ και τους δυο για το πατ πατ στην πλάτη. Την επόμενη φορά να βγουν τα μαχαίρια παρακαλώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Πολύ όμορφο. Και η γραφή, ειδικά στην αρχή, δεν προδίδει το φύλο σου. Μόνο ο τίτλος δεν μου άρεσε, είναι πάρα πολύ κοινότοπος ( το λέω γιατί κι εγώ έχω ένα ποίημα με τέτοιον τίτλο και τον βλέπω παντού), ενώ δεν ένιωσα να αντιπροσωπεύει και ιδιαίτερα το κείμενο. Απορία: πόσο ετών είσαι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 Πολύ όμορφο. Και η γραφή, ειδικά στην αρχή, δεν προδίδει το φύλο σου. Μόνο ο τίτλος δεν μου άρεσε, είναι πάρα πολύ κοινότοπος ( το λέω γιατί κι εγώ έχω ένα ποίημα με τέτοιον τίτλο και τον βλέπω παντού), ενώ δεν ένιωσα να αντιπροσωπεύει και ιδιαίτερα το κείμενο. Απορία: πόσο ετών είσαι; Ευχαριστώ για τα σχόλια . Για τον τίτλο έχεις δίκιο, δεν του αφιέρωσα καθόλου σκέψη (επειδή αρχικά αυτό το κείμενο γράφτηκε ως έκθεση για το σχολείο, οπότε δεν είχε καν τίτλο). Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις. Τώρα είμαι 27, αυτό το έγραψα στην πρώτη γυμνασίου, άρα... 13; Γιατί; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Πολύ όμορφο. Και η γραφή, ειδικά στην αρχή, δεν προδίδει το φύλο σου. Μόνο ο τίτλος δεν μου άρεσε, είναι πάρα πολύ κοινότοπος ( το λέω γιατί κι εγώ έχω ένα ποίημα με τέτοιον τίτλο και τον βλέπω παντού), ενώ δεν ένιωσα να αντιπροσωπεύει και ιδιαίτερα το κείμενο. Απορία: πόσο ετών είσαι; Ευχαριστώ για τα σχόλια . Για τον τίτλο έχεις δίκιο, δεν του αφιέρωσα καθόλου σκέψη (επειδή αρχικά αυτό το κείμενο γράφτηκε ως έκθεση για το σχολείο, οπότε δεν είχε καν τίτλο). Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις. Τώρα είμαι 27, αυτό το έγραψα στην πρώτη γυμνασίου, άρα... 13; Γιατί; Δυστυχώς, δυσκολεύομαι, έως και ντρέπομαι, να προτείνω τίτλους για έργα άλλων Δηλαδή το έγραψες στα 13 σου; Ανεπεξέργαστο από τότε το ανέβασες; Ρωτάω γιατί μου θύμισε κάπως το ύφος των κειμένων που κάναμε στο μάθημα της Λογοτεχνίας, κι επίσης είχε λέξεις που οι νέοι δεν χρησιμοποιούμε πολύ πλέον. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 Δυστυχώς, δυσκολεύομαι, έως και ντρέπομαι, να προτείνω τίτλους για έργα άλλων Δηλαδή το έγραψες στα 13 σου; Ανεπεξέργαστο από τότε το ανέβασες; Ρωτάω γιατί μου θύμισε κάπως το ύφος των κειμένων που κάναμε στο μάθημα της Λογοτεχνίας, κι επίσης είχε λέξεις που οι νέοι δεν χρησιμοποιούμε πολύ πλέον. No problem. Ναι, γύρω στα 13 το έγραψα. Νομίζω ότι το ύφος είναι πολύ παιδικό για να πω την αλήθεια. Σχεδόν ανεπεξέργαστο είναι, αν εξαιρέσεις μερικές φαμφάρες που λογόκρινα σήμερα το πρωί (φαντάσου δηλαδή πώς ήταν πριν. Τι έγραφε το παιδί; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Δυστυχώς, δυσκολεύομαι, έως και ντρέπομαι, να προτείνω τίτλους για έργα άλλων Δηλαδή το έγραψες στα 13 σου; Ανεπεξέργαστο από τότε το ανέβασες; Ρωτάω γιατί μου θύμισε κάπως το ύφος των κειμένων που κάναμε στο μάθημα της Λογοτεχνίας, κι επίσης είχε λέξεις που οι νέοι δεν χρησιμοποιούμε πολύ πλέον. No problem. Ναι, γύρω στα 13 το έγραψα. Νομίζω ότι το ύφος είναι πολύ παιδικό για να πω την αλήθεια. Σχεδόν ανεπεξέργαστο είναι, αν εξαιρέσεις μερικές φαμφάρες που λογόκρινα σήμερα το πρωί (φαντάσου δηλαδή πώς ήταν πριν. Τι έγραφε το παιδί; ) Δεν θα το έλεγα παιδικό, θα το έλεγα αναχρονιστικό, με την καλή έννοια. Όπως και να έχει, ανέβασε και τίποτα πιο πρόσφατο, πέρνα και μια βόλτα από εδώ να μας συστηθείς. Πολύ δυναμικά μπήκες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 Όπως και να έχει, ανέβασε και τίποτα πιο πρόσφατο, πέρνα και μια βόλτα από εδώ να μας συστηθείς. Πολύ δυναμικά μπήκες Θ' ανεβάσω. Δουλεύω δυο άλλα διηγήματα συν μια καινούρια ιδέα τώρα οπότε μπορεί να μου πάρει λίγο χρόνο αλλά θα τα καταφέρω (μάλλον). Αν και δεν είναι πολύ εντός θέματος στο φόρουμ, κανένα από τα τρία. Πολύ mainstream μάλλον. Πάω για τις συστάσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Όπως και να έχει, ανέβασε και τίποτα πιο πρόσφατο, πέρνα και μια βόλτα από εδώ να μας συστηθείς. Πολύ δυναμικά μπήκες Πολύ mainstream μάλλον. Tell me that! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 Όπως και να έχει, ανέβασε και τίποτα πιο πρόσφατο, πέρνα και μια βόλτα από εδώ να μας συστηθείς. Πολύ δυναμικά μπήκες Πολύ mainstream μάλλον. Tell me that! Χαχαχαχαχα. Α, ναι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts