Nihilio Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Άλλο μια ατάκα που δεν μου αρέσει (και θα τη χρησιμοποιήσω με αυτόν ακριβώς τον τρόπο) και άλλο εισαγωγή που δεν μπορώ να δουλέψω καθόλου (και έγραψα ιστορία για εκείνη btw και είχε και νεκροψία. Απλά, δεν την ανέβασα ποτέ. Αιμοδιψείς εξωγήινοι εναντίον Συνομοσπονδιακών και Ενωτικών στον Αμερικάνικο εμφύλιο. 2000 λέξεις.) Οπότε, ελαφρά σε άλλους Μιχάλιε. Δε με νοιάζει αν την ανέβασες ή όχι, πιο πολύ με αφορά αν θα κατεβάσεις ένα πολύ συγκεκριμένο βιβλίο (και spam τέλος) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 O.T. Το έχω ήδη μέσα στην τσάντα, bro. Μην ανησυχείς Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Το έχετε πάρει χαμπάρι πως το παιχνίδι πρέπει να μετονομαστεί σε Σόνυα κι Επιτόπου, έτσι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Έλα τώρα, υπερβολές... δε φταίω εγώ που όσοι θέλω να παίξω μαζί έρχονται και μπαστακώνονται σ' αυτό το παιχνίδι! Μάρτυς μου ο μέγας Κθούλου, δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετάσχω σε κανένα παιχνίδι ενόψει νανόριμο. Αλλά δεν μπορώ να πω όχι στον Mr Big Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted October 24, 2011 Author Share Posted October 24, 2011 [...] Σόνυα κι Επιτόπου [...] Αλλά δεν μπορώ να πω όχι στον Mr Big Ρε, παιδιά, θα μας το κλείσουν το τοπικάκι και 'θα ΄χουν δίκιο! Ντροπής πράματα! Δεν στρώνεστε να γράψετε λέω 'γω; Έχω πληροφορίες ότι ο Ξάνθης έχει σχεδόν τελειώσει κάτι πολύ δυνατό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Είμαι στις 2.000 λέξεις, κύριος. Δεν ξέρω αν είναι μποντιμπιλντεράδικο, αλλά μη λες ότι δε γράφουμε κιόλα. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Υπερβάλει ο Μιχαήλ, δεν το έχω σχεδόν τελειώσει. Θέλει ακόμα. Αλλά προχωράει ικανοποιητικότατα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Υπερβάλει ο Μιχαήλ[...] Λες και δεν ξέρουμε τι προβοκάτορας είναι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ωχ, στις 2800 λέξεις κι ακόμα θέλει ένα σκασμό... προβλέπεται τσεκούρ' και μπαλτάς κι άντε να δούμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Είμαι κάπου μετά τη μέση. Ακόμα, όμως, δεν είμαι σίγουρος πώς θα τοποθετήσω την ατάκα. Ξέρω ποιος, ξέρω πότε, έχω αμφιβολίες για το πώς. (Ο άτιμος ο Scanner καλά το κατάφερε.) Α, και έχω και τίτλο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ωχ, στις 2800 λέξεις κι ακόμα θέλει ένα σκασμό... προβλέπεται τσεκούρ' και μπαλτάς κι άντε να δούμε. Aφού είστε μόνο τρεις, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για περιορισμό του ορίου λέξεων. Γιατί να μην το πάτε στις 5.000, ας πούμε; Εκτός και αν στραβομουτσουνιάσει ο διοργανωτής. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Θα προτιμουσα να μείνει το όριο ως τις 3500 if that's ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 It's perfectly ok. Ούτε εγώ θα ήθελα να πάει στο πεντοχίλαρο, πρέπει να μάθω να περιορίζομαι στα ουσιώδη. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Τρεις γάιδ συγγραφείς μαλώνανε σε ξένο "επί τόπου"... Ποια αύξηση έκτασης; Ρε, τελειώνετε, ρε! Σκάρτες 50 ωρίτσες μείνανε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Έχω μήνες να γράψω τόσο χαλαρά και με τόση ευχαρίστηση. Η ιστορία είναι στα 2/3 της και το βράδυ ευελπιστώ να την έχω τελειώσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man_from_Earth Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Ρε παίδες (και δεσποινίς) τι να πώ,η ατάκα είναι κάπως δύσκολη ή μου φαίνεται; Δύσκολη στο να δέσει με μια πλοκή εννοώ, και όταν έρθει η ώρα να σκάσει φυσικά. Ανυπομονώ να δω τι θα σκαρφιστείτε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Αυτό το "και δεσποινίς" με πέθανε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man_from_Earth Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 ε, αφού τους είπα παίδες δεν ήθελα να σε αδικήσω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Τώρα μ' αποτελείωσες... Θα περιμένω κανα mman, Nihilio, κάποιο γνωστό ή άγνωστο κάφρο και γνώστη για να σε διαφωτίσει σχετικότερα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 ε, αφού τους είπα παίδες δεν ήθελα να σε αδικήσω Βασικά, τώρα την αδίκησες. Θα έπρεπε να πεις κάτι σε "ρε μάγκα ( και παιδάκια)" ή κάπως έτσι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Τώρα μ' αποτελείωσες... Θα περιμένω κανα mman, Nihilio, κάποιο γνωστό ή άγνωστο κάφρο και γνώστη για να σε διαφωτίσει σχετικότερα... Τι θες ρε Χριστάρα και μας τα πρήζεις απογευματιάτικα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Ευχαριστώ ξανθούλη, ευχαριστώ Ελιάννα Μιχάλη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Δεσποινίς beast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Χαχαχαχαχαχ, θεΐλα!!! Νομίζω ότι βλέπω τις αμυγδαλές μου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Διακρίνεται και λίγος οισοφάγος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Big Fat Pig,
Ισόβαθμη ιστορία στο Ατάκα κι επί τόπου #3
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post
Posted by Sonya,
Ισόβαθμη ιστορία στο Ατάκα κι επί τόπου #3
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post