Mindtwisted Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Τώρα να πεταχτώ κι εγώ να πω οτι θυμάμαι ένα διηγηματάκι, που βασίζεται σε αληθινή ιστορία; Θα πεταχτώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man_from_Earth Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Δεσποινίς beast... Είσαι φτιαγμένη για συγγραφή τελικά...Μπορείς να κάνεις και εξώφυλλα τρόμου μόνη σου όταν το budjet είναι χαμηλό!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Είσαι φτιαγμένη για συγγραφή τελικά...Μπορείς να κάνεις και εξώφυλλα τρόμου μόνη σου όταν το budjet είναι χαμηλό!! Η Sonya είναι babe!! [Μια χορηγία από τις Σουφου Ορμόνες. Αρούουουουου!!!!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Ρε Ντιν, σε λίγο θα βγάλεις απ' το καπέλο σου τις γυμνές φωτογραφίες που (δεν) έχω τραβήξει για το Πλέι μπόι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Αυτές τις έχω εγώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Αρρρ... έγωτα έγωτα... (Γιατί κάθε τόπικ που γράφω βγαίνει χιλιόμετρα οφφ; Δε φταίω εγώ αλήθεια σας λέω, καλοί μου άνθρωποι...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man_from_Earth Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 (edited) Πριν : sonya2 και μετά τη λοβοτομή : beast Edited October 26, 2011 by Neschreimax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Πού θα πάει, θα μπει ο Μανωλιός μέσα και θα δείτε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Ώρεμάναμ.... Τρέμετε Σουηδέζες (και όχι από το κρύο... ) Λοιπόν, στα δικά μας! Τέλος η ιστορία. Γύρω στις 3300 λέξεις (μετά τη διόρθωση και το φινίρισμα, θα δούμε πόσες θα είναι). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted October 26, 2011 Author Share Posted October 26, 2011 (edited) Να 'μαι κι εγώωωωω... Πρώτ' απ' όλα χαίρομαι που οι απορίες των καινούριων μελών λύνονται τόσο πρόθυμα και διεξοδικά: Εξηγεί ο Stanley... Βασικά, τώρα την αδίκησες. Θα έπρεπε να πεις κάτι σε "ρε μάγκα ( και παιδάκια)" ή κάπως έτσι... ...υπερθεματίζει ο Nihilio... Τι θες ρε Χριστάρα και μας τα πρήζεις απογευματιάτικα; και, για κερασάκι στο καρπούζι, έρχεται ο Ντίνος με μόλις χίλιες λέξεις... Δεσποινίς beast... Οπότε πώς μπορώ ν' αντισταθώ στον πειρασμό να θυμίσω από το τόπικ που ξέθαψε ο Mindtwisted (έτσι, μήπως, λέμε τώρα, δεν το πρόσεξε ο Neschreimax) κι αυτή τη... μικρή λεπτομέρεια; Εεεμμμ, ναι. Τι άλλο; Μήπως γράφουμε και διηγήματα σ' αυτό το τόπικ ή μόνο Sonyaζόμαστε; Edit: Λιγότερες από 24! Edited October 26, 2011 by mman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment Sonya Posted October 27, 2011 Featured Comment Share Posted October 27, 2011 Το χειρουργείο έλαβε τέλος. Ό,τι κόπηκε κόπηκε. :Ρ Σίγουρα θα μπορούσε να γίνει καλύτερο, αλλά too much NaNoWriMo in my head. Anyways, enjoy. The Song of Silence Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Μόλις τελείωσα. Μισό λεπτό να ξαποστάσω και να του ρίξω ένα στρωσιματάκι. Επιστρέφω αργότερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Σε καμια ώρα κι εγώ με το δικό μου horror scifi fantasy something τελοσπάντωνο of a story. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Μπαρντό, με συχωρείτε κιόλα, δηλαδη, αλλά... Η μέρα άλλαξε. Το φιλετάκι γαλοπούλας ποζάρει με χάρη (ή με όχι και τόση χάρη, ανάλογα τη φωτογραφία :Ρ) και περιμένει. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 (edited) Τι, δεν παίζουμε με ώρα Σουηδίας; Οκ, ορίστε και το δικό μου πόνημα. Freedom Fighters Edited October 27, 2011 by DinMacXanthi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment Big Fat Pig Posted October 27, 2011 Featured Comment Share Posted October 27, 2011 (edited) Να 'το. Ουφ. Η Επιστροφή Του Σαμαήλ Γκαρθία Μανίκι ήταν τελικά. Και, ε, mman, πώς θα γίνει να διαβάσουμε Αγγελική Εισβολή^3; Είμαι πολύ περίεργος. Edited October 27, 2011 by Big Fat Pig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 To σκέφτηκα αυτό με την ώρα Σουηδίας... :Ρ Τώρα που ήρθαν και τα ψωμάκια, μπορεί κάποιος μοντεράτορας να επισημοποιήσει το τρίο σε πολλ; Μερσί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 (edited) Βρε μπαγάσηδες! 3500; Και οι δύο; Ούτε καν 3499; Μισό λεπτό να κάτσω από πάνω. Κι εγώ που νόμιζα ότι ήμουν ο βαρύς... Edited October 27, 2011 by Big Fat Pig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 Ντάξ', δεν χρειάζεται poll: Ο Ξάνθης καθυστέρησε πέντε λεπτά. Ο Γουρούνης τέσσερα. Άρα η Sonya, ανακηρύσσεται νικήτρια. Και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι αφού δεν θα χρειαστεί να υποστούμε και την ανάγνωση των ιστοριών! Φιού! Φθηνά τη γλυτώσαμε κι έχουμε κι Εργαστήριο στον ορίζοντα ... Ωραία, παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια, κάποιος καλός μοντεράτορας να κλειδώσει το τοπικάκι να πάμε κι εμείς σπίτια μας. 'νύχτα... Αχ, μερικές φορές δεν πιστεύω πόσο καλό παιδί είμαι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Και, ε, mman, πώς θα γίνει να διαβάσουμε Αγγελική Εισβολή^3; Είμαι πολύ περίεργος. Kι εγώ είμαι περίεργη. Το φιλέτο γαλοπούλας να μαστιγωθεί παραδειγματικώς, διότι έγραψε στα αγγλικά κι εγώ ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τα 46 μαθήματα Αγγλικής Φιλολογίας - Ντίνο μικρέ, το ξέρω ότι θα σχολιάσεις. Ντάξ', δεν χρειάζεται poll: Ο Ξάνθης καθυστέρησε πέντε λεπτά. Ο Γουρούνης τέσσερα. Άρα η Sonya, ανακηρύσσεται νικήτρια. Και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι αφού δεν θα χρειαστεί να υποστούμε και την ανάγνωση των ιστοριών! Φιού! Φθηνά τη γλυτώσαμε κι έχουμε κι Εργαστήριο στον ορίζοντα ... Ωραία, παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια, κάποιος καλός μοντεράτορας να κλειδώσει το τοπικάκι να πάμε κι εμείς σπίτια μας. 'νύχτα... Αχ, μερικές φορές δεν πιστεύω πόσο καλό παιδί είμαι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Μας βάζετε δύσκολα, ω Σάντουιτς. Θα πέση η ψήφος, αλλά πού; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 Μας βάζετε δύσκολα, ω Σάντουιτς. Θα πέση η ψήφος, αλλά πού; Εεε, στο poll που έχω ήδη φτιάξει; Προς Σάντουιτς: Όπως γνωρίζετε έχω φάει 63.000 λέξεις στο κεφάλι για σχολιασμό Εργαστηρίου ΑΛΕΦ, οπότε μην περιμένετε πολλά και αναλυτικά σχόλια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Α, εσύ το έφτιαξες; I might have known... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Χαχαχαχα, ρε πώς τα λέει... Τριήμερο έχεις μπροστά σου, πάρε το μμαχαιροπήρουνο και 'ξηγήσου. (Τι είναι ένα σαντουιτσάκι να φας μωρέ... Ντερλικατέσεν) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 Δεν αποτέλεσε καθόλου έκπληξη το σκορ: Ήρωες - Αθώοι 3-0 ή περίπου έτσι. Νομίζω ότι η ποιότητα κυμάνθηκε στα αναμενόμενα επίπεδα με δεδομένες τις συμμετοχές, την ατάκα, την έκταση και τον χρόνο. Θα ψηφίσω την τελευταία μέρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Big Fat Pig,
Ισόβαθμη ιστορία στο Ατάκα κι επί τόπου #3
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post
Posted by Sonya,
Ισόβαθμη ιστορία στο Ατάκα κι επί τόπου #3
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post