Guest old#2065 Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Επειδή την εκτίμησή μου στο Μιχάλη και το έργο του την έχω δηλώσει, και επειδή πιστεύω οτι δεν θα με παρεξηγήσει, θέλω να πω ότι η ατάκα ήταν "άλλα των αλλών μπαρμπανικολό", και έτσι θεωρώ ηρωική την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων. (Ο εκτός συναγωνισμού Σκάνερ, με ένα κείμενο στο πνεύμα του χαρακτηρισμού μου, ήταν πιο κοντά στο θέμα από όλους). Ξαναζητάω συγνώμη, αλλά θα έσκαγα αν δεν το έλεγα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 Επειδή την εκτίμησή μου στο Μιχάλη και το έργο του την έχω δηλώσει, και επειδή πιστεύω οτι δεν θα με παρεξηγήσει, θέλω να πω ότι η ατάκα ήταν "άλλα των αλλών μπαρμπανικολό", και έτσι θεωρώ ηρωική την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων. (Ο εκτός συναγωνισμού Σκάνερ, με ένα κείμενο στο πνεύμα του χαρακτηρισμού μου, ήταν πιο κοντά στο θέμα από όλους). Ξαναζητάω συγνώμη, αλλά θα έσκαγα αν δεν το έλεγα. Λοιπόν, εμένα μου άρεσε. Εσένα όχι. Γούστα. Είμαστε (μόνιμα) συνεννοημένοι πάνω σ' αυτό. Προφανώς δεν χρειάζεται να ζητάς καμία συγνώμη, οπότε την εκλαμβάνω ως καλοδεχούμενη ευγένεια. Πίσω στους ηρωικούς συγγραφείς λοιπόν, που έπεσαν αθώα θύματα της ατάκας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 (Ο εκτός συναγωνισμού Σκάνερ, με ένα κείμενο στο πνεύμα του χαρακτηρισμού μου, ήταν πιο κοντά στο θέμα από όλους). Αυτό άραγε ήταν καλό ή κακό; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Οι ιστορίες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλές. Και οι τρεις. Καλές γραφές, σωστή και άρτια αξιοποίηση και από τους τρεις μιας εξαιρετικής ατάκας. Η ιστορία του Big Fat Pig είχε τη γοητεία της αναζήτησης σε χαμένες αναμνήσεις. Η ιστορία της Sonya είχε καταπληκτική ατμόσφαιρα και εκείνο το σκληρό άδικο που νιώθεις τόσο ανίκανος όταν δεν μπορείς να του αντισταθείς. Η ιστορία του DinMacXanthi είχε όλον αυτό τον προβληματισμό του ποιος είναι αθώος και ποιος ένοχος, ποιος πρέπει να θυσιαστεί για το γενικό καλό και τι σημαίνει αυτό το γενικό καλό στα μάτια του καθενός. Η ψήφος στον Din για τον κόμπο που μου στάθηκε στο λαιμό σε όλο το πρώτο μισό της ιστορίας του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Έχω διαβάσει και τις 3 ιστορίες και είμαι ανάμεσα σε 2 για το ποια θα ψηφίσω. Έχουμε καιρό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Συγχαρητήρια και στους τρεις για τις πολύ καλές ιστορίες. Η δική μου ψήφος πήγε στην Σόνυα. Καλή επιτυχία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Io idem. Πολύ καλά και τα τρία διηγήματα, καλογραμμένα πολύ πάνω από το μέσο όρο του φόρουμ, αλλά θα ψηφίσω τη Sonya, γιατί, παρά τα προβλήματά που είχε, ήταν το μόνο που το κατάλαβα ολόκληρο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted November 3, 2011 Author Share Posted November 3, 2011 Νομίζω ότι το επίπεδο και των τριών ιστοριών ήταν αντάξιο των δυνατοτήτων των δημιουργών τους και -προλαβαίνω τους πονηρούς- αυτό είναι κομπλίμέντο. Πραγματικά μου άρεσαν όλες. Ψηφίζω τελικά Ξάνθη, επειδή θεωρώ ότι η ιστορία του είναι πιο συμμαζεμένη, πιο στρογγυλεμένη και πιο συνεκτική. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Io idem. Πολύ καλά και τα τρία διηγήματα, καλογραμμένα πολύ πάνω από το μέσο όρο του φόρουμ, αλλά θα ψηφίσω τη Sonya, γιατί, παρά τα προβλήματά που είχε, ήταν το μόνο που το κατάλαβα ολόκληρο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις κάτι γι' αυτό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Νομίζω οτι τελικά θα ψηφίσω ΝτίνοΞάνθη. Και ψηφίζω, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Io idem. Πολύ καλά και τα τρία διηγήματα, καλογραμμένα πολύ πάνω από το μέσο όρο του φόρουμ, αλλά θα ψηφίσω τη Sonya, γιατί, παρά τα προβλήματά που είχε, ήταν το μόνο που το κατάλαβα ολόκληρο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις κάτι γι' αυτό. Να κάνουν οι συγγραφείς κάτι γι' αυτό. Ειδικά οι συγκεκριμένοι σεσημασμένοι δύο συν αυτόν που διαμαρτύρεται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Χμμ... και πώς είσαι τόσο σίγουρη πως το κατάλαβες ολόκληρο; Κατάλαβες ας πούμε πως η Σεκρέ είναι κι αυτή Δαιμονισμένη; (dun dun duuuuuhnnnn). Κατάλαβες πως ΚΑΙ Ο FINGER ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ;;; (dun dun DUUUUUHHHHHN) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Ρε Ντιν, ρε, μου 'φυγε ο καφές απ' τη μύτη, ρε πιπινοξάνθη, μπα πανάθεμά σε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 (edited) Το ότι ο Finger είναι δαιμονισμένος εγώ το κατάλαβα. (Από το ότι οι υπόλοιποι δαιμονισμένοι ομολογούν ότι είναι χωρίς βασανιστήρια) Ή τα μπέρδεψα; Για τη Sekre δεν το κατάλαβα. Από που φαίνεται; Edited November 3, 2011 by Mindtwisted Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Μην τσιμπάς... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 (edited) (Γκουχ) Προσέχετε τι λέτε, κυκλοφορούν και αθώα παιδάκια στο φόρουμ. (Εγώ αλήθεια το είχα σκεφτεί αυτό πάντως) (Τα αγγλικά μου φταίνε) Edited November 3, 2011 by Mindtwisted Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Το αληθινό twist είναι πως και ο Σαμαέλ Γκαρθία είναι δαιμονισμένος. DUN DUN DUUUUUUHN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Io idem. Πολύ καλά και τα τρία διηγήματα, καλογραμμένα πολύ πάνω από το μέσο όρο του φόρουμ, αλλά θα ψηφίσω τη Sonya, γιατί, παρά τα προβλήματά που είχε, ήταν το μόνο που το κατάλαβα ολόκληρο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις κάτι γι' αυτό. Να κάνουν οι συγγραφείς κάτι γι' αυτό. Ειδικά οι συγκεκριμένοι σεσημασμένοι δύο συν αυτόν που διαμαρτύρεται. Εδώ δεν ήταν σεσημασμένοι οι συγγραφείς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 (edited) Ω! Προσωπικές και εθνικές υποχρεώσεις με έκαναν να μην συνειδητοποιήσω ότι σήμερα είναι Παρασκευή, συνεπώς η ψηφοφορία έχει λήξει με ισοπαλία μεταξύ Sonya DinMacXanthi. Εφόσον δεν προβλέπετια παράταση ή πέναλτι ευχαριστούμε και τους τρεις συμμετέχοντες για τις πολύ αξιοπρεπείς ιστορίες τους. Ο διοργανωτής θα τους δει μέσα στο Νοέμβριο και από κοντα για να εισπράξει το κατιτίς του. Edit: Τα παραπάνω δεν ισχύουν! Έχει δοθεί παραταση! Edited November 6, 2011 by mman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Ρε παιδιά...ξέχασα να ψηφίσω εδώ πέρα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 E, τώρα τι να σου πώ; Τέτοια ώρα μόνο στη Βουλή προλαβαίνεις να ψηφίσεις. Τρέχα, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα! Μιλάει ο Βενιζέλος! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 E, τώρα τι να σου πώ; Τέτοια ώρα μόνο στη Βουλή προλαβαίνεις να ψηφίσεις. Τρέχα, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα! Μιλάει ο Βενιζέλος! Ε, κι εγώ τον Βενιζέλο βλέπω, για αυτό ξεχάστηκα. Το πολλ ανοιχτό είναι, πάντως.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 E, τώρα τι να σου πώ; Τέτοια ώρα μόνο στη Βουλή προλαβαίνεις να ψηφίσεις. Τρέχα, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα! Μιλάει ο Βενιζέλος! Αδικία! Στημένο παιχνίδι! Με μόνο 7-8 ψήφους μας φάγαν το Παχουλό παιδί! Το φόρουμ είναι ψόφιο, κύριοι. Ψήφισαν μόνο τα φιλαράκια των νικητών! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Εγώ δεν έχω αντίρρηση να μείνει το πολλ ανοιχτό για καμιά βδομάδα ακόμα. 7 Ψήφοι ανάμεσα σε 3 άτομα σίγουρα δεν είναι αρκετοί. :Ρ Αρκεί κάποιος να εθελοντίσει τους ψηφοφόρους. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted November 5, 2011 Management Share Posted November 5, 2011 Κλείδωσα το topic μόνο και μόνο για να κλειδώσει και το poll. Μόνο έτσι γίνεται. Αν θέλετε να ξεκλειδώσει κάντε REPORT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Big Fat Pig,
Ισόβαθμη ιστορία στο Ατάκα κι επί τόπου #3
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post
Posted by Sonya,
Ισόβαθμη ιστορία στο Ατάκα κι επί τόπου #3
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post