mman Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 OK, μετά από συμφωνία μεταξύ Sonya και DinMacXanthi που προηγούνται στην ψηφοφορία αυτή τη στιγμή, δίνουμε παράταση! Όσοι δεν έχετε ψηφίσει, το κάνετε μέχρι την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, 11:59 μ.μ. Όσοι δεν έχετε καν διαβάσει τα διηγήματα προλαβαίνετε άνετα να τα ευχαριστηθείτε. Όσοι με αγνοήσετε θα βάλω τον Χατζηγιώργη να σας γεμίσει το mailbox με διαφημίσεις με γράμματα ελέφαντες. Προειδοποιειθήκατε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 O.T. Όντως ο Χατζηγιώργης πιάνει σαν απειλή. Κι εγώ απείλησα έτσι τον Αιθεροβάμονα για να μείνει στο φόρουμ, κι έμεινε! Χμμμ... Μπαίνω σε πειρασμό να σβήσω την ψήφο μου και να ψηφίσω τον γουρούνη... Το αληθινό twist είναι πως και ο Σαμαέλ Γκαρθία είναι δαιμονισμένος. DUN DUN DUUUUUUHN! Εγώ λέω πως και ο DinMacXanthi είναι δαιμονισμένος! Εν πάση περιπτώσει, εγώ κατάλαβα ότι κανείς δεν ήταν "accursed"στ' αλήθεια, απλώς ο υπέρτατος μάγκας έλεγε ό,τι του κατέβαινε για να ξεφορτώνεται όποιον δεν του άρεσε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Διάβασα το χοντρο αγόρι και τον σκωτσέζο, αλλά επειδή δεν μπορώ να κρίνω λογοτεχνία στα αγγλικά, για να μην αδικήσω τη σουηδέζα μας, δεν θα ψηφίσω. (Το λέω για να μην μου κάνει βουντού ο ....Σκαρίμπας) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Όσοι με αγνοήσετε θα βάλω τον Χατζηγιώργη να σας γεμίσει το mailbox με διαφημίσεις με γράμματα ελέφαντες. Bring it on. Με ταλαιπώρησε λιγότερο ο Γουρούνης. Ο Ξάνθης τον απείλησε αρκετά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Τι να λέμε τώρα! Αφού φέραμε έναν Nihilio να σχολιάσει και να ψηφίσει, η γκρίνια, η διαφήμιση, η παράταση... άξιζαν όλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Θα ψηφίσω κι εγώ, λοιπόν. Γουρούνης, επειδή είναι γνωστό τι αδυναμία τρέφω στα συγκεκριμένα δίποδα, ιδίως στα άγρια. Εντάξει, η ιστορία του μου άρεσε και περισσότερο, αλλά αυτό είναι λεπτομέρειες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 (edited) Δεν αντέχω να μην το μοιραστώ μαζί σας. Στην προσπάθειά μου για καλύτερη ανάγνωση του διηγήματος της Σόνιας, κατέφυγα στη μετάφραση google. Το αποτέλεσμα είνα Μόντυ Πάηθον (έχω δακρύσει απο τα γέλια) Ένα δείγμα της μετάφρασης Θολή φωνές, απρόσωπη εικόνες, τα όνειρα του αίματος και ουρλιάζοντας. Προσευχές. Πόνος. Πραγματικότητα και μυθοπλασία χορό σε ένα χαοτικό πυρετό. Δεν ήξερε ποιος ή όπου ή ακόμη και τι ήταν. "Έρχεται περίπου, νομίζω." Voice. Μια πραγματική φωνή, μια γυναικεία φωνή, ήχο μακριά. Doule προσπάθησε να ανοίξει τα μάτια του. Candlelight τσιμπήσει όπως ένα στιλέτο. Ο υποχώρησε. "Ναι, αυτός είναι,« μια ανδρική φωνή, ένα παλιό φωνή. «Παιδί, πάει και να ενημερώσει την ερωμένη σου». Ένας ψίθυρος. Μια πόρτα ανοίγει και κλείνει. Doule γύρισε το βλέμμα του προς την πηγή του ανδρική φωνή. Είδε δύο εικόνες της ίδιας γέρος, φορώντας το τακτοποιημένο, άσπρο καπάκι του γιατρού. Εκείνος ανοιγόκλεισε μερικές φορές και να συγχωνευθούν σε μία. Προσπάθησε να μιλήσει, αλλά φάνηκε σαν την άμμο της ερήμου του πνίγηκε. «Ηρεμήστε, χάρη σας», είπε η φωνή και ένα χέρι στηριζόταν πάνω μέτωπό του. Doule αισθάνθηκε να κρυώσει και καταπραϋντικό, μυρίζοντας κάποιων βοτάνων. "Μπορείτε πυρετός πέφτει, σύντομα θα νιώσετε ζωντανοί και πάλι ισχυρή." Το χέρι συνταξιούχος, ο γιατρός έφυγε από το δωμάτιο. Doule κοίταξε γύρω του. Ήταν σε ένα κρεβάτι, που περιβάλλεται από καθαρό και φρέσκο λινό. Όχι, μόνο ένα κρεβάτι. Κρεβάτι του. Αρχική σελίδα. Ήταν το σπίτι. Η πόρτα άνοιξε και η επιβεβαίωση ήρθε με τη μορφή της ένα ψηλό, λεπτό γυναίκα. Tresses χαλκού της κρέμονται χαλαρά και φόρεσε μια ρόμπα. Νύχτα, είναι νύχτα στη συνέχεια. "Για την αγάπη του Θεού, Doule," αυτή προσποιητή εκνευρισμό, "πρέπει να σας ενοχλεί υπόλοιπο μου ακόμη και στην ανάρρωσή σας; Είμαι βέβαιος ότι αν ποτέ επιλέξατε να πεθάνουν, θα ήταν μέσα στη νύχτα, μόνο για να με ξυπνήσει! " Παρά τον πόνο του, Doule βρέθηκε γέλιο, ή τουλάχιστον προσπαθεί να γελάσει, όπως ακριβώς και η γυναίκα κάθισε στο κρεβάτι του και χάιδεψε τα μαλλιά του με ένα χαμόγελο. "Φαίνεται ότι γλίτωσαν αυτή τη φορά», είπε απαλά και πήρε το χέρι του στο δικό της. «Είχα στοιχηματίσει εκατό κορώνες που θα επανέλθω σε κομμάτια ή και καθόλου. Edited November 6, 2011 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Δεν αντέχω να μην το μοιραστώ μαζί σας. Στην προσπάθειά μου για καλύτερη ανάγνωση του διηγήματος της Σόνιας, κατέφυγα στη μετάφραση google. Το αποτέλεσμα είνα Μόντυ Πάηθον (έχω δακρύσει απο τα γέλια) Ένα δείγμα της μετάφρασης ''Tresses χαλκού της κρέμονται χαλαρά και φόρεσε μια ρόμπα.'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted November 6, 2011 Author Share Posted November 6, 2011 Απίστευτο comeback του Big Fat Pig! Κι εγώ που ανησυχούσα που δνε τον ρώτησα για την παράταση... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Ψήφισα το The Song of Silence, της Sonya, γιατί ήταν η ιστορία που ευχαριστήθηκα περισσότερο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Το ερώτημα στο πολ ειναι "Ποια ιστορία σας ταλαιπώρησε λιγότερο". Και έτσι με βοήθησε να ψηφίσω τον ξανθό τρομολάγνο Σκώτο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 ΟΚ, τώρα έχουμε ισοψηφία 4-4-4! Πάμε για μια παρατασούλα; Μέχρι τις γιορτές προβλέπω ένα σκορ γύρω στο 19-19-19 με 23-23-23... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 ΟΚ, τώρα έχουμε ισοψηφία 4-4-4! Πάμε για μια παρατασούλα; Μέχρι τις γιορτές προβλέπω ένα σκορ γύρω στο 19-19-19 με 23-23-23... Να ξαναψηφίσουμε ίσως; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 (edited) ΟΚ, μοναδική ευκαιρία! Όποιος δεν έχει διαβάσει τις τρεις ιστορίες, προλαβαίνει να το κάνει σήμερα μέχρι τα μεσάνυχτα και πιθανότατα ν’ αναδείξει τον νικητή ή τη νικήτρια! Χρειαζόμαστε μόνο μία ψήφο και οι γύπες του Χατζηγιώργη έχουν αναδουλειές. Μη με κάνετε να τους στείλω σ’ εσάς… Edited November 10, 2011 by mman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 *Ανοίγει το παράθυρο να ξεμυρίσει λίγο το τόπικ... 10 λεπτά αργότερα* Λοιπόν, λοιπόν: την 11/11/11 το πολλ έγραψε 4/4/4 Κανείς δεν έχασε, όλοι κέρδισαν, φεύγουμε όλοι ευχαριστημένοι Ευχαριστούμε αυτούς που μας διάβασαν. Θερμές ευχαριστίες στην ντουζίνα που μας ψήφισε. Ευχαριστούμε και τον κύριο Φετφατζίδη Φεϊζατίδη που εμμέσως προσέφερε την ατάκα του. Θα φταρνιζόταν για 2 βδομάδες ο άνθρωπος. Επίσης, ήταν λογικό και ταιριαστό από την αγάπη που έδειξε γι'αυτό το διαγωνισμό ο Γυποκράτωρ πως οι γύπες του φύγανε νηστικοί, μιας και no man was left behind. Θερμές ευχαριστίες, Dino. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Αυτό το menage a trois θα μείνει στην ιστορία... Το φιλέτο γαλοπούλας ευχαριστεί όλους όσους ενεπλάκησαν ώστε να γίνει τόσο, τόσο απολαυστικό αυτό το σάντουιτς... :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 σάντουιτς Πού; Πότε; Εμένα γιατί δεν μου δώσατε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 Συγνώμη που λόγω ταξιδιού δεν κύρηξα (επίσημα αυτή τη φορά) τη λήξη -το κάνατε self service οπότε είμαστε εντάξει. Να πω απλώς ότι αυτή ήταν πιθανότατα η πιο επιτυχημένη παράταση που έγινε ποτέ σε διαγωνισμό / παιχνίδι του φόρουμ: Σχεδόν διπλασιάσαμε τις ψήφους και αποφύγαμε την ισοβαθμία πετυχαίνοντας... τριπλή ισοβαθμία. Σε καλό να μας βγει. Πολλά ευχαριστώ σε όσες και όσους διάβασαν και ψήφισαν και φυσικά στη συγγραφική τριπλέτα για τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Και τώρα μου επιτρέπετε να αποσυρθώ, από διαγωνισμούς και παιχνίδια, ε; Ας πούμε ότι δεν υπάρχω για κανά δυο χρονάκια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Έχω πήξει στη δουλειά τις τελευταίες μέρες αλλά προλαβαίνω να δηλώσω την ικανοποίησή μου για το τριολέ. Ευχαριστώ κι εγώ όσους διάβασαν και ψήφισαν. Και μ' αυτά και μ' αυτά, βλέπω ότι ξέχασα να βάλω τα σχόλιά μου στις ιστορίες. Μισό, να τα βρω και να τα βάλω. Υ.Γ. ΟΚ, Χατζηγιώργη, καλή δουλειά! (Τα λεφτά είναι ήδη στο λογαριασμό σου.) Πάνω που είχα αρχίσει να νιώθω σαν φέτα τοστ σε βρόμικο. (Ξέρεις, απ΄αυτά με τα πολλά κρεμμύδια και τα παχιά λουκάνικα.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Big Fat Pig,
Ισόβαθμη ιστορία στο Ατάκα κι επί τόπου #3
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post
Posted by Sonya,
Ισόβαθμη ιστορία στο Ατάκα κι επί τόπου #3
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post