GeoVa Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 (edited) Είδος: Φαντασία Βία: Όχι Σεξ: Ναι Αριθμός λέξεων: 4.348 Αυτοτελής: Όχι (ΜΕΡΟΣ ΕΒΔΟΜΟ!) Σχόλια: Ένα δύσκολο Μέρος κατά τη διάρκεια της γραφής του. Μα επιτέλους το 'γραψα! ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ - 7 - Η δόλια Αφροδίτη.pdf Edited November 9, 2011 by GeoVa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 (edited) Μάλιστααα! Κάποιος μεγάλωσε... αααχ ατίθασα νιάτα!! (όχι η γνωστή ανεκδιήγητη σειρά!) Ναι... επί του κεφαλαίου τώρα!! Μερικά συγχαρήκια: 1) Η βελτίωση συνεχίζεται στη γραφή και στο πως σχεδιάζεις την ιστορία γενικά. Όπως σου λέω και στο έγγραφο, έτσι θ' αρχίζει να χειροτερεύει κι η κριτική μου. Θα γίνομαι πιο κακούλης όσο πάμε! 2) Σοβαρή σκηνή σεξ, για πρώτη φορά, έγραψα στα 19 μου. Σε συγχαίρω που δεν έχεις τα κόμπλεξ που είχα (κι ίσως ακόμα έχω). Ξεπετάγεστε από μικρά πια! Βέβαια κάποιες περιγραφές θέλουν λίγο δουλειά, ν' αποκτήσουν μια συγγραφική ομορφιά, όχι λες και περιγράφεις την ανατομία του ανθρώπου! Η άλλη πλευρά τώρα: 1) Η Αφροδίτη καρφώνεται σε πολλά σημεία ότι έχει μαγευτεί. Δούλεψε το λίγο γιατί δεν έχει πεντάχρονα παιδιά, είναι αρκετά μεγάλοι ώστε όχι απλά να μυριστούν κάτι, αλλά να γίνουν κι επιθετικοί. 2) Η πρότασή της για σεξ θα προτιμούσα να είναι μυστική κι όχι δημόσια. Έτσι που ειπώθηκε ήταν λες κι ήθελε διπλή παρέα! Δούλεψε το και δείξει ότι έγιναν μεμονομένες οι πράξεις μία με τον ένα, μία με τον άλλο. Αν θες τώρα να μαθευτεί, βάλε κάποιον να το δει κατά τύχη ή να το εκμυστηρευτεί στον άλλο. 3) καταλαβαίνω το γεγονός ότι και οι δυο μπορεί να την θέλουν χωρίς να σκοτωθούν, αλλά το να κάνουν σεξ ο ένας μπροστά στον άλλο... είναι λίγο βαρύ. Από ντροπή και μόνη δε θα το κάνανε. Όσο κολλητός σου κι αν είναι κάποιος, θα έκανες σεξ ποτέ μπροστά του, με άτομο μάλιστα που το θέλει κι εκείνος; 4) Η μετέπειτα συνομοσιολογία του στυλ "αα την πηδη... κι οι δυο χιχιχι ωραία ήταν. αστην, ας μην το θυμάται" μου χτύπησε λίγο άσχημα. Προσωπική άποψη αυτή, ο καθένας πλάθει τους χαρακτήρες του όπως θέλει! Αυτά, Γιώργο! Μπράβο για τη συνεχή εξέλιξη, συνέχισε... πονηρούλη! edit: μας τάραξες μεσημεριάτικα! ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ - 7 - Η δόλια Αφροδίτη (Σχόλια).pdf Edited November 2, 2011 by TheTregorian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts