Guest old#2065 Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 (edited) Διάττοντες Γράμματα γοτθικής γραμματοσειράς Τρυπάνε την ιονόσφαιρα και το μυαλό μου Φλεγόμενα ανάμεσα στις λέξεις σφηνώνονται Τις σταθερές του χθες για ν’ανατρέψουν Κι’όπως το πυρωμένο σίδερο Σιγμάτιζε τ’αλόγου τα καπούλια Τα γράμματα στιγμάτισαν τις λέξεις Κι αυτές με άλλη πια ταυτότητα Φλεγόμενες Γελούν και μας εμπαίζουν. Edited October 27, 2011 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Ωραααίοοο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odesseo Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Διάτονες; (Μιλάς με γρίφους, γέροντα.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 (edited) Διάτονες; (Μιλάς με γρίφους, γέροντα.) Πεφταστέρια ήθελα να πω (Thnks odesseo, το γα#$%^#νο το word μου διόρθωνε συνεχώς τα δύο ταυ) Edited October 27, 2011 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Εχω να πω πως το πρωτο κομματι μου αρεσε. Το δευτερο οχι τοσο. Και σκεφτηκα πως νιωθω ενα χασμα...ισως αναμεσα στις δυο ομαδες στιχων, να χρειαζοταν μια ακομα που να τις συνδεει καλυτερα. Ενα σημειο που βρηκα πολυ ενδιαφερον, ειναι εκει με την ιονοσφαιρα. Ειχα διαβασει (κλασικα δεν θυμαμαι που, αλλα θα το ψαξω για να μην ειμαι γενικη) πως ενας επιστημονας ανακαλυψε πως τα συναισθηματα και οι σκεψεις των ανθρωπων φορτιζουν την ιονοσφαιρα! Δεν ξερω αν το ηξερες και το εγραψες η αν σου βγηκε ενστικτωδως... οπως και να εχει ειναι ενδιαφερον. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Εχω να πω πως το πρωτο κομματι μου αρεσε. Το δευτερο οχι τοσο. Και σκεφτηκα πως νιωθω ενα χασμα...ισως αναμεσα στις δυο ομαδες στιχων, να χρειαζοταν μια ακομα που να τις συνδεει καλυτερα. Ενα σημειο που βρηκα πολυ ενδιαφερον, ειναι εκει με την ιονοσφαιρα. Ειχα διαβασει (κλασικα δεν θυμαμαι που, αλλα θα το ψαξω για να μην ειμαι γενικη) πως ενας επιστημονας ανακαλυψε πως τα συναισθηματα και οι σκεψεις των ανθρωπων φορτιζουν την ιονοσφαιρα! Δεν ξερω αν το ηξερες και το εγραψες η αν σου βγηκε ενστικτωδως... οπως και να εχει ειναι ενδιαφερον. Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, μπορεί πράγματι να λείπει ένα συνδετικό κομμάτι στη μέση, αλλά επειδή μου βγήκε όλο σε μια ανάσα, λέω να μην το πειράξω. Όσο για την ιονόσφαιρα, για να γράψω το πρώτο μου βιβλίο, "Nikola Tesla, ο Προμηθέας της 5ης λεωφόρου", έκανα έρευνα ενός έτους, χρησιμοποίησα τρεις σελίδες βιβλιογραφία και όπως καταλαβαίνεις διάβασα σχεδόν τα πάντα για τα πειράματα με την ιονόσφαιρα. (Πρόγραμμα HAARP, Mind controll, κύματα ELF. ζώνες Van Allen κλπ). Αρα μπορεί να μου βγήκε ενστικτωδώς, σαν αποτέλεσμα όμως καταγεγραμμένης μνήμης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts