niceguy0973 Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 (edited) Μετά από 15 εβδομάδες ανεβάζω και το τελευταίο κεφάλαιο του πρώτου μου (δοκιμαστικού) βιβλίου. Ξέρω πως θέλει πολλές διορθώσεις, αλλά είναι το πρωτότοκο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους το διάβασαν και όσους το σχολίασαν ή θα το σχολιάσουν... Επίλογος.doc Edited November 7, 2011 by niceguy0973 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Διαβαζοντας το κεφαλαιο αυτο, γυρισα στα προηγουμενα να δω αν εχασα κατι...δεν βρηκα κατι που να μου εχει ξεφυγει.... Με μπερδεψες πολυ εχω να σου πω... ειναι σαν να λειπει ολοκληρο κεφαλαιο αναμεσα στα δυο κεφαλαιο το 14 και το τελευταιο αυτο εδω. Νομιζω πως ειναι πιο φρονιμο να ποσταρεις λιγο πιο ετοιμα κεφαλαια... ο Κωσταντινος που εμφανιστηκε? Εγω δεν πηρα πρεφα την υπαρξη του εκτος και αν δεν μου ανοιγει ολος ο φακελος.... δεν ξερω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andkand Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Διάβασα ολόκληρο το βιβλίο (το κατέβασα από το Lulu). Μου άρεσε που μπλέκεις τους αρχαίους ελληνικούς μύθους με τους ρουμάνικους και τους χριστιανικούς – και το κάνεις, ομολογώ, πολύ πετυχημένα. Εκτός από κάποια σημεία στην αρχή που βρήκα ότι έκαναν λίγο κοιλιά, γενικά η πλοκή πάει πολύ καλά και υπάρχουν σημεία που πραγματικά αγωνιούσα να διαβάσω τη συνέχεια. Το γράψιμό σου είναι καλό και στρωτό αν και είμαι σίγουρος ότι αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά όλο το κείμενο θα βρεις 4-5 σημεία που θέλουν επαναδιατύπωση / διόρθωση. Γενικά μου άρεσε πολύ το όλο consept. Αναφέρεις ότι πρόκειται για το πρώτο βιβλίο (Ύδωρ). Να υποθέσω ότι σχεδιάζεις να συνεχίσεις μέχρι να το κάνεις τετραλογία; (μέχρι να βρεθούν όλα τα κομμάτια του πάζλ); Αν αυτός είναι ο στόχος σου – τον βρίσκω πολύ φιλόδοξο - θα ήθελα πολύ να διαβάσω και τη συνέχεια! Απορία: Αν οι 4 ήρωες ήταν ήδη νεκροί και αναστημένοι με τη βοήθεια των θεών, δεν θα έπρεπε να ήταν άτρωτοι; Τι άλλο θα μπορούσαν να πάθουν; Να ξαναπεθάνουν; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 (edited) Απορία: Αν οι 4 ήρωες ήταν ήδη νεκροί και αναστημένοι με τη βοήθεια των θεών, δεν θα έπρεπε να ήταν άτρωτοι; Τι άλλο θα μπορούσαν να πάθουν; Να ξαναπεθάνουν; Οχι οτι ειμαι η αρμοδια να απαντησω, αλλος εχει γραψει το βιβλιο... αλλα ηθελα να πω μια σκεψη που εκανα... ισως ειναι μια μορφη συλλογικου ονειρου... κανεις τους δεν ξερει πως ονειρευεται οποτε το ζουν αληθινο και ισως αν πεθανουν να ξυπνησουν και ολα να τελιωσουν; Ασχετο edit... πολυ χαιρομαι που και καποιος αλλος παρακολουθει αυτο το στορυ! Μπορουμε να κανουμε ψιλοκουβεντουλα! Γιεεε! Edited February 23, 2013 by laas7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts