Mindtwisted Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Όνομα Συγγραφέα: Κατσούλης Δημητρίου Κωνσταντίνος Είδος: Φαντασία και ΕΦ αλλά πιο πολύ φαντασία. Βία; Όχι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 2250 περίπου. Αυτοτελής; Ναι. Το τελευταίο ξύλινο σπίτι.pdf Το τελευταίο ξύλινο σπίτι.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Τι γαμάτη ιστορία!!! Σοβαρά τώρα, εξαιρετική η γραφή σου (σου πάει περισσότερο το α' πρόσωπο νομίζω) κι εξαιρετική η ατμόσφαιρα της ιστορίας, έχει μια μελαγχολία που πλανιέται στον αέρα, οι ελλειπτικές πληροφορίες αφήνουν μια αίσθηση παράλογου, ή όχι παράλογου, παράδοξου. Ένα όνειρο, μια γκρι εικόνα, ένα γκρι συναίσθημα Απλά υπέροχο, μπράβο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Α, σ' ευχαριστώ!! Δεν ξέρω για το α πρόσωπο, συνήθως γράφω όπως μου έρθει εκείνη την ώρα, αλλά τώρα που το 'πες θα βρίσκεται στην άκρη του μυαλού μου. Νομίζω οτι είναι πιο πολύ πώς θα μου βγει σε κάθε κείμενο.(Σχιζοφρένεια ). Αυτό πρέπει να βγήκε κοντά στον τόνο της εισαγωγής για το Write off νομίζω. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 (edited) Λοιπόν, πράγματι σου πηγαίνει πολύ περισσότερο το α' πρόσωπο και αυτό το στιλ/ύφος, το πιο κοφτό και άμεσο. Ωστόσο, η ιστορία δεν μου είπε και πολλά, πέρα από την ατμόσφαιρα και τη γραφή. Την είδα λίγο επίπεδη και χωρίς συγκινήσεις, δεν είχε κάτι να με συναρπάσει. Εκτός αυτού, γιατί η πρωταγωνίστρια είναι σε τόσο φουτουριστικό περιβάλλον; Δεν μου φάνηκε να εξυπηρετεί κάτι, κι επίσης όλο αυτό έμοιαζε λίγο ξένο στο υπόλοιπο σώμα του κειμένου. Το κλείσιμο μου άρεσε πολύ. Το μπράουνι έχει καμία σχέση με το γνωστό γλυκό; Edited November 14, 2011 by Stanley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 γιατί η πρωταγωνίστρια είναι σε τόσο φουτουριστικό περιβάλλον; Δε φταίω εγώ, στον ύπνο μου το είδα το σκηνικό, (κυριολεκτικά!). Δεν υπάρχει και πολλή δράση, έχεις δίκιο. Νομίζω όμως οτι πετυχαίνει σχετικά την ατμόσφαιρα του ονείρου. Το μπράουνι το έβαλα γιατί έχω πάρει με τη σειρά τα γλυκά τελευταία, μου φαίνεται οτι ταιριάζει. Ευχαριστώ για το σχόλιο!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Αχ! Mindtwisted με τις περιγραφές σου.. μπράβο Πειράζει που στην 5η σελίδα κατάλαβα ότι ο πρωταγωνιστής είναι γυναίκα; Να λοιπόν που εδώ βλέπουμε ότι οι ταμπέλες επ. φαντασία και φανταζύ δεν βοηθούν. Αυτό το δίηγημα κάλλιστα θα μπορούσε να μπει στην κατηγορία επ. φαντασίας, πιστεύω. Πραγματικά τη φορούσε σ' όλη της τη ζωή. Όπως και την ονειροπόληση. Φοριέται η ονειροπόληση; οι ουρανοξύστες ειναι τυλιγμένοι σε κουρτίνες νεροποντές Πολύ όμορφη περιγραφή Να σου πω την αλήθεια εκεί στη μέση που αποφασίζει να ανέβει στο τζετ και να ανέβει με κούρασε.. Αλλά είχε και στοιχεία που μ'άρεσαν ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 (edited) Alex ευχαριστώ για το σχόλιο. Μα φυσικά και φοριέται. Δεν το 'ξερες; Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε κι ας κουράστηκες λίγο!!! Edited November 14, 2011 by Mindtwisted Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 Ψιλοδιορθωμένο, εδώ και αιώνες, ας τελειώσω τη δουλειά που άρχισα . Το τελευταίο ξύλινο σπίτι.docx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Πολύ γλυκούλι. Νομίζω ότι έτσι αργόσυρτο και χωρίς πολλές εξάρσεις είναι όπως ακριβώς πρέπει. Μ' άρεσε πάρα πολύ το τέλος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts