ΔημήτρηςΤ Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Όνομα συγγραφέα: Τσανίδης Δημήτρης Είδος: Φαντασία Βία: Όχι Σεξ: Όχι Αριθμός λέξεων: 690 αυτόνομο: ναι attachment=18877:Oneiro.txt] Oneiro.txt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Όντως μοιάζει πολύ σαν αληθινό όνειρο. Λυρικό, ατμοσφαιρικό, συμβολικό. Μόνο η πρόταση: Φοράει έναν κόκκινο χιτώνα που φτάνει ως τους αστραγάλους της και συνοδεύεται από πλούσια μαλλιά που πέφτουν στους ώμους της και έχουν ακριβώς το ίδιο πορφυρό χρώμα. με χάλασε γιατί ήταν πολύ μεγάλη. Καλή αρχή λοιπόν και μακάρι να δούμε κι άλλες δημιουργίες σου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Όμορφο και ονειρικό. Πολύ ωραίες εικόνες, που ταιριάζουν με τη λυρικότητα της γραφής. Μου άρεσε το τέλος, που έρχεται σε αντίθεση με τον τίτλο (αν και δεν μαθαίνουμε αν βρίσκεται ακόμα μέσα σ' ένα όνειρο). Υπάρχουν αρκετά λαθάκια, που σε ένα τόσο μικρό κείμενο, θα έπρεπε να λείπουν. Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Για αρχή, καλωσήλθες στο φόρουμ!!! Συμφωνώ με τους παραπάνω οτι το κείμενο μοιάζει όντως με όνειρο. Επίσης έχει αρκετά λαθάκια και στην τελευταία παράγραφο πέσαν πολλά "μου" μαζεμένα, μερικά θα μπορούσαν να λείπουν. Μια χαζή ερώτηση: Γιατί το ανέβασες σε TXT; Έπρεπε να το κάνω αντιγραφή επικόληση στο word για να μην σκρολάρω συνεχώς προς το πλάι. Καλωσήλθες πάλι κι ελπίζουμε να μοιραστείς κι άλλες ιστορίες μαζί μας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔημήτρηςΤ Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα παιδιά! και για τις επισημάνσεις! Δεν εχω δουλέψει αρκετά την συγγραφή για να αποφύγω τέτοιου είδους λάθη, αλλά φαντάζομαι σιγά σιγά κάτι θα γίνει! ;) Mindtwisted δεν έχω κάνει crack στο word και βαριόμουν λίγο να το ψάξω! Ίσως να ξανάνεβασω κάτι αλλά πρώτα έχω να διαβάσω αυτά που υπάρχουν ήδη στο forum, είδα πολλούς τίτλους που μου κίνησαν το ενδιαφέρον! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Mindtwisted δεν έχω κάνει crack στο word και βαριόμουν λίγο να το ψάξω! Δεν χρειάζεται να έχεις παράνομο επεξεργαστή κειμένου. Το openoffice και το libreoffice είναι εξίσου καλά και δωρεάν! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Καλώς μας ήρθες. Είναι όντως πολύ λυρικό και μιας και μου αρέσουν αυτού του είδους τα κείμενα το βρήκα εξαιρετική είσοδο στο φόρουμ! Όντως με κούρασε λίγο επειδή το έγραψες στο σημειωματάριο. Κατέβασε το open office όπως σου είπαν τα παιδιά. Και γω αυτό και είναι μια χαρά. Καλή αρχή και ελπίζω να δω περισσότερα από εσένα ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts