Eugenia Rose Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Eugenia Rose Είδος: Ιστορία από την Κρύπτη/τρόμος Βία; Λίγη Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 1.619 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Ισοβάθμισε στην 1η θέση του FFL Halloween Special 2011 με την ιστορία της Cassandra Gotha "Τα γλυκά της Μάρας". Έκανα κάποιες μικρέςπροσθήκες. Ελπίζω να έγινε καλύτερο. Η κολοκύθα.doc Edited November 15, 2011 by Eugenia Rose 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 (edited) Τώρα που το ξαναδιάβασα, μου άρεσε ακόμα πιο πολύ! Άξια έφτασε μέχρι την πρώτη θέση, μικρή μου! Μπράβο! Νομίζω πως όντως το ήθελε λίγο το άπλωμα. Του πηγαίνει πολύ έτσι όπως έχει γίνει. Προσοχή θέλει μονάχα μια μικρή παραγραφούλα, που δε βγάζει ιδιαίτερο νόημα. Το κορίτσι, αν και δεν καταλάβαινε γιατί ο πατέρας της ήταν τόσο χαρούμενος. Της θύμισε κάποια αγόρια στο σχολείο, αυτά που η δασκάλα της έλεγε διαβολάκους. Όμως απολάμβανε τις στιγμές που επιτέλους περνούσαν μαζί. Edited November 15, 2011 by Lady Nina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 (edited) Μπράβο Ευγενίααααααα!! Halloween + splatter...ο,τι καλύτερο για να ξεκινήσω τη μέρα μου! Edited November 15, 2011 by BlackCatGirl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 (edited) Fixed! Τώρα το είδα το συντακτικό. Και τα μυαλά στα κάγκελα Η εικόνα που έχω ανεβάσει στο τέλος του κειμένου φαίνεται; Μου άρεσε πολύ! Την βρήκα ότι πρέπει για την ιστορία. Ευχαριστώ για τα σχόλια κορίτσια Edited November 15, 2011 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Α, ναι! Αυτό ξέχασα να στο πω!! Μ'άρεσε πολύ η φωτογραφία, πράγματι πολύ ταιριαστή! Και αναρωτιόμουν... Από τη φωτογραφία εμπνεύστηκες την ιστορία; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 Ναι! Την κοίταζα και μετά όταν την θυμήθηκα με το που βγήκε το θέμα, μου ήρθε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Αυτό που μου άρεσε στη συγκεκριμένη ιστορία, ήταν η ατμόσφαιρα. Από κάποια στιγμή έβλεπα κι εγώ το πορτοκαλί να κυριαρχεί παντού, κι αισθανόμουνα ότι ήταν όλα πολύ παράξενα, όσο χρειάζεται για να νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά χωρίς να χάνεις τη μαγεία της στιγμής. Με γοητεύουν τα κακά πράγματα που συμβαίνουν στα περιθώρια των γιορτών. Υπάρχουν βέβαια μερικά ψιλοπράγματα που μπορούν να διορθωθούν για να γίνει ακόμα καλύτερη (π.χ. αλλού την αποκαλεί Δεσποινίς κι αλλού Κυρία Ινγκλς και κάπου τη λέει και Μις), αλλά κι έτσι ήταν μια χαρά. Έχω βέβαια μια απορία ο λόγος που έγιναν έτσι τα πράγματα ήταν για τιμωρία επειδή ο πατέρας φερόταν κάπως αδιάφορα και απαξιωτικά στην αρχή ή επειδή η μάγισσα έψαχνε ένα επόμενο θύμα; Ένα μήνα μετά τον διαγωνισμό, αξιώθηκα να το γράψω το σχόλιο εδώ πέρα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted November 29, 2011 Author Share Posted November 29, 2011 Αυτό που μου άρεσε στη συγκεκριμένη ιστορία, ήταν η ατμόσφαιρα. Από κάποια στιγμή έβλεπα κι εγώ το πορτοκαλί να κυριαρχεί παντού, κι αισθανόμουνα ότι ήταν όλα πολύ παράξενα, όσο χρειάζεται για να νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά χωρίς να χάνεις τη μαγεία της στιγμής. Με γοητεύουν τα κακά πράγματα που συμβαίνουν στα περιθώρια των γιορτών. Υπάρχουν βέβαια μερικά ψιλοπράγματα που μπορούν να διορθωθούν για να γίνει ακόμα καλύτερη (π.χ. αλλού την αποκαλεί Δεσποινίς κι αλλού Κυρία Ινγκλς και κάπου τη λέει και Μις), αλλά κι έτσι ήταν μια χαρά. Έχω βέβαια μια απορία ο λόγος που έγιναν έτσι τα πράγματα ήταν για τιμωρία επειδή ο πατέρας φερόταν κάπως αδιάφορα και απαξιωτικά στην αρχή ή επειδή η μάγισσα έψαχνε ένα επόμενο θύμα; Ένα μήνα μετά τον διαγωνισμό, αξιώθηκα να το γράψω το σχόλιο εδώ πέρα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Βάσω μου σε ευχαριστώ πολύ που το σχολίασες και εδω. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ρίξω ένα ακόμη editing αλλά με αυτά και εκείνα το αμέλησα. Βασίκα είχα προσπαθήσει να παίξω με την φύση της ιστορίας. Μπορεί να είναι τρόμου αλλά και αφθαλμαπάτη δες στο λινκ Η μάγισσα δεν το κάνει σε όλους. Φυσικά έψαχνε το θύμα της. Αλλά το θύμα έπρεπε να πληρεί κάποιες προδιαγραφές. Πχ. πλήρης απαξίωση για το Halloween και έλλειψη ενδιαφέροντος για να περάσει αυτό που λέμε quality time με την κόρη του. Αυτή ήταν άλλωστε και η δικαιολογία που χρησιμοποίησε για να τον παγιδέυσει και να του φορέσει την μάσκα. Και πάλι σε ευχαριστώ που διαβάζεις και μπαίνεις στον κόπο να σχολιάσεις τις ιστορίες μου ακόμα και αν τις έχεις ήδη διαβάσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Βασίκα είχα προσπαθήσει να παίξω με την φύση της ιστορίας. Μπορεί να είναι τρόμου αλλά και αφθαλμαπάτη δες στο λινκ Ναι, το είχα δει το link αλλά στο συγκεκριμένο διήγημα προτιμώ την τρομο-εκδοχή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts