Jump to content

H κολοκύθα

Eugenia Rose

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Eugenia Rose

Είδος: Ιστορία από την Κρύπτη/τρόμος:devil2:

Βία; Λίγη

Σεξ; Όχι

Αριθμός Λέξεων: 1.619

Αυτοτελής; Ναι

Σχόλια: Ισοβάθμισε στην 1η θέση του FFL Halloween Special 2011 με την ιστορία της Cassandra Gotha "Τα γλυκά της Μάρας". Έκανα κάποιες μικρέςπροσθήκες. Ελπίζω να έγινε καλύτερο. :tease:

Η κολοκύθα.doc

Edited by Eugenia Rose
  • Like 1

Τώρα που το ξαναδιάβασα, μου άρεσε ακόμα πιο πολύ! Άξια έφτασε μέχρι την πρώτη θέση, μικρή μου! Μπράβο!

Νομίζω πως όντως το ήθελε λίγο το άπλωμα. Του πηγαίνει πολύ έτσι όπως έχει γίνει. Προσοχή θέλει μονάχα μια μικρή παραγραφούλα, που δε βγάζει ιδιαίτερο νόημα.

Το κορίτσι, αν και δεν καταλάβαινε γιατί ο πατέρας της ήταν τόσο χαρούμενος. Της θύμισε κάποια αγόρια στο σχολείο, αυτά που η δασκάλα της έλεγε διαβολάκους. Όμως απολάμβανε τις στιγμές που επιτέλους περνούσαν μαζί.
Edited by Lady Nina

Μπράβο Ευγενίααααααα!!

Halloween + splatter...ο,τι καλύτερο για να ξεκινήσω τη μέρα μου!wink.gif

Edited by BlackCatGirl

Fixed! Τώρα το είδα το συντακτικό. Και τα μυαλά στα κάγκελα:tease:

Η εικόνα που έχω ανεβάσει στο τέλος του κειμένου φαίνεται; Μου άρεσε πολύ! Την βρήκα ότι πρέπει για την ιστορία.

Ευχαριστώ για τα σχόλια κορίτσια :witch:

Edited by Eugenia Rose

Α, ναι! Αυτό ξέχασα να στο πω!! Μ'άρεσε πολύ η φωτογραφία, πράγματι πολύ ταιριαστή! Και αναρωτιόμουν... Από τη φωτογραφία εμπνεύστηκες την ιστορία; :p

Ναι! Την κοίταζα και μετά όταν την θυμήθηκα με το που βγήκε το θέμα, μου ήρθε. :lol:

• 2 weeks later...

Αυτό που μου άρεσε στη συγκεκριμένη ιστορία, ήταν η ατμόσφαιρα. Από κάποια στιγμή έβλεπα κι εγώ το πορτοκαλί να κυριαρχεί παντού, κι αισθανόμουνα ότι ήταν όλα πολύ παράξενα, όσο χρειάζεται για να νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά χωρίς να χάνεις τη μαγεία της στιγμής. Με γοητεύουν τα κακά πράγματα που συμβαίνουν στα περιθώρια των γιορτών.

Υπάρχουν βέβαια μερικά ψιλοπράγματα που μπορούν να διορθωθούν για να γίνει ακόμα καλύτερη (π.χ. αλλού την αποκαλεί Δεσποινίς κι αλλού Κυρία Ινγκλς και κάπου τη λέει και Μις), αλλά κι έτσι ήταν μια χαρά. Έχω βέβαια μια απορία

ο λόγος που έγιναν έτσι τα πράγματα ήταν για τιμωρία επειδή ο πατέρας φερόταν κάπως αδιάφορα και απαξιωτικά στην αρχή ή επειδή η μάγισσα έψαχνε ένα επόμενο θύμα;

Ένα μήνα μετά τον διαγωνισμό, αξιώθηκα να το γράψω το σχόλιο εδώ πέρα.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! :lol:

Αυτό που μου άρεσε στη συγκεκριμένη ιστορία, ήταν η ατμόσφαιρα. Από κάποια στιγμή έβλεπα κι εγώ το πορτοκαλί να κυριαρχεί παντού, κι αισθανόμουνα ότι ήταν όλα πολύ παράξενα, όσο χρειάζεται για να νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά χωρίς να χάνεις τη μαγεία της στιγμής. Με γοητεύουν τα κακά πράγματα που συμβαίνουν στα περιθώρια των γιορτών.

Υπάρχουν βέβαια μερικά ψιλοπράγματα που μπορούν να διορθωθούν για να γίνει ακόμα καλύτερη (π.χ. αλλού την αποκαλεί Δεσποινίς κι αλλού Κυρία Ινγκλς και κάπου τη λέει και Μις), αλλά κι έτσι ήταν μια χαρά. Έχω βέβαια μια απορία

ο λόγος που έγιναν έτσι τα πράγματα ήταν για τιμωρία επειδή ο πατέρας φερόταν κάπως αδιάφορα και απαξιωτικά στην αρχή ή επειδή η μάγισσα έψαχνε ένα επόμενο θύμα;

Ένα μήνα μετά τον διαγωνισμό, αξιώθηκα να το γράψω το σχόλιο εδώ πέρα.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! :lol:

Βάσω μου σε ευχαριστώ πολύ που το σχολίασες και εδω.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ρίξω ένα ακόμη editing αλλά με αυτά και εκείνα το αμέλησα.

Βασίκα είχα προσπαθήσει να παίξω με την φύση της ιστορίας. Μπορεί να είναι τρόμου αλλά και αφθαλμαπάτη δες στο λινκ

Η μάγισσα δεν το κάνει σε όλους. Φυσικά έψαχνε το θύμα της. Αλλά το θύμα έπρεπε να πληρεί κάποιες προδιαγραφές. Πχ. πλήρης απαξίωση για το Halloween και έλλειψη ενδιαφέροντος για να περάσει αυτό που λέμε quality time με την κόρη του. Αυτή ήταν άλλωστε και η δικαιολογία που χρησιμοποίησε για να τον παγιδέυσει και να του φορέσει την μάσκα. :devil2:

Και πάλι σε ευχαριστώ που διαβάζεις και μπαίνεις στον κόπο να σχολιάσεις τις ιστορίες μου ακόμα και αν τις έχεις ήδη διαβάσει. :flowers:

Βασίκα είχα προσπαθήσει να παίξω με την φύση της ιστορίας. Μπορεί να είναι τρόμου αλλά και αφθαλμαπάτη δες στο λινκ

Ναι, το είχα δει το link αλλά στο συγκεκριμένο διήγημα προτιμώ την τρομο-εκδοχή.