Jump to content

Αεμτιννέμτια

NZK

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Νίκος

Είδος: Φαντασία

Βία; Όχι

Σεξ; Όχι

Αριθμός Λέξεων: 3,098

Αυτοτελής; Ναι

Σχόλια: μια σύντομη ιστορία από το σύμπαν της Σάμνας Σάνυα. χρονολογικά, τα γεγονότα της 'Αεμτιννέμτιας' τοποθετούνται αρκετά εκατομμύρια χρόνια πριν από τη 'Σάρωση'. παρμένη από το συγγραφικό blog μου Κοσμοσύρια

Αεμτιννέμτια.pdf

• 2 weeks later...

Μου αρεσε η ιστορια. Ειδικα η αρχη με εβαλε αμεσως στο πνευμα του κοσμου σου και τον βρηκα γοητευτικο... ασε που μου αρεσε που εχεις γυναικες ηρωιδες...

Καποια πραγματακια θα τα ηθελα λιγο διαφορετικα π.χ. εκει που λες οταν η Εμτι ανελαβε την δουλεια. Αυτη η εκφραση δεν μου αρεσε, γιατι ειναι σαν να ανελαβε μια δουλεια στον δικο μας κοσμο, ενω ειναι ιερεια δεν ειναι κανονικη δουλεια. Θα προτιμουσα να το τελειωνες στο ανελαβε. Ολοι θα καταλαβαν τι εννοεις.

Μετα εχω μικρες αποριες... γιατι ειναι στα καθηκοντα της ιερειας να προσεχει και να εποπτευει τον χωρο τοσο καλα? Ισως να εκανες μια αναφορα πως αυτο ηταν η παραδοση η δεν της το ειχαν ακομα κανει γνωστο αλλα υπηρχε καποιος σοβαρος λογος... γιατι ετσι απλα ειναι για να δωσεις τις λεπτομερειες του πως ξαναζωντανευει η βασιλισσα, σε εξυπηρετει στην πλοκη του κειμενου δηλαδη. Αλλιως πιστευω πως αφηνεις κενο, γιατι να συνεχιζει να το κανει καθε μερα συνεχεια χωρις να ξερει ουτε η ιδια? Θα ηταν νομιζω αδυνατον να το κανει αν ηταν απλα μια ρουτινα χωρις βαθυτερο νοημα.

Τελος θα θελα να ξερω γιατι μαρμαρωσε η βασιλισσα. Το πιο πιθανο ειναι να εγινε απο το λαθος της αλλα θα ηθελα να αναφερεις καποια εξηγηση. Ενα ακομα σημειο ειναι εκει που η βασιλισσα αναφερει πως τωρα αναλαμβανει αλλος τον κοσμο αυτον... επισης μου ακουστηκε σαν μεταφορα εργασιας στο δημοσιο ας πουμε... θα θελα να το ελεγες με καποιον αλλο τροπο.

Παντως ο κοσμος απο αυτη την μικρη αισθηση που εχω φαινεται πολυ ωραιος.