Adinol Doy Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 Ξέρω, ξέρω, ἄργησα πολὺ νὰ ἀπαντήσω στὰ διάφορα σχόλιά σας. Μιὰ ἡ μετακόμιση, μιὰ κάποιες ἐπείγουσες ἐπιμέλειες κειμένων καὶ διάφορα ἄλλα μοῦ στέρησαν πολὺ ἀπὸ τὸν λίγο ἐλεύθερο χρόνο μου. Πρῶτα ἀπ' ὅλα, θέλω νὰ σᾶς εὐχαριστήσω ὅλες καὶ ὅλους γιὰ τὰ καλά σας λόγια κι ἀκόμη περισσότερο γιὰ τὰ ἀρνητικὰ σχόλια. Ὅμως, θὰ σᾶς δυσαρεστήσω. Δὲν πρόκειται νὰ ἀπαντήσω σὲ καμμία ἀπὸ τὶς ἐρωτήσεις σας, διότι αὐτὸ ποὺ ἤθελα νὰ κάνω τὸ πέτυχα ἀπόλυτα. Ζητῶ ἐκ τῶν προτέρων συγγνώμη ἂν φαίνεται κάπως ὑπεροπτικὸ τὸ σχόλιό μου. Ὅσοι μὲ γνωρίζετε προσωπικὰ γνωρίζετε ἐπίσης πὼς δὲν εἶμαι οὔτε ὑπερόπτης οὔτε ἀλαζόνας. Ὑπάρχει λόγος ποὺ δὲν ἀπαντῶ. Σὲ κάποια συνάντησή μας ἴσως πῶ δυὸ λόγια σὲ προσωπικὸ ἐπίπεδο, ἂν κι ἐφ' ὅσον -μετὰ ἀπὸ τὴν συνήθη ζυθοκατάνυξή μας- τὸ θυμᾶστε ἀκόμα. Χαχά! Ἰδιαίτερο εὐχαριστῶ στὴν Sonya ποὺ ἔκανε τὸν κόπο νὰ σχολιάσει λεπτομερῶς τὸ κείμενο. Sonya, μὲ ἔχεις κατασκλαβώσει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panwraia Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Ὅμως, θὰ σᾶς δυσαρεστήσω. Δὲν πρόκειται νὰ ἀπαντήσω σὲ καμμία ἀπὸ τὶς ἐρωτήσεις σας, διότι αὐτὸ ποὺ ἤθελα νὰ κάνω τὸ πέτυχα ἀπόλυτα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Νομίζω είναι μια πολύ καλογραμμένη ιστορία-σας ζηλεύω εσάς που γράφετε με πολυτονικό. Νομίζω οι νύξεις και οι πινελιές τρόμου που είναι διάχυτες σε όλο το κείμενο δεν δικαιώνονται στο τέλος. Θα ήθελα κάτι πιο σκοτεινό ενδεχομένως. Καλή συνέχεια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts