laas7 Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 (edited) "Μάρτυρας ζωής" Φιγούρα σαν απολιθωμένη του αιωνόβιου δένδρου ο κορμός με σκεβρωμένα κλαδιά σαν απλωμένα χέρια... Γέρικο ξύλο που στη σκιά του έχει δει πολλά... Χορευτική φιγούρα σφυρηλατημένη απο τον γλύπτη καιρό... Μάρτυρας ζωής του μεγαλείου της φύσης πνεύμα και ορόσημο. Edited March 14, 2005 by laas7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 WOW... kati diaforetiko , kati konta stin fusi ... pera apo ta tetrimena tis agapis kai tou ponou !!! Polu Wicca polu oraio !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted March 16, 2005 Author Share Posted March 16, 2005 Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε balibor... το είχα και ένα άγχος! Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν πως μάλλον δεν θα άρεσε, γιατί δεν είναι fantasy αλλά κάτι διαφορετικό... είχα δει μια καταπληκτική φωτογραφία σε ενα περιοδικό με ένα γέρικο δένδρο και μου είχε έρθει η ιδέα... πολύ ατμοσφαιρίκη μου είχε φανεί και θυμήθηκα έναν τύπο ( αμάν πια δεν θυμάμαι ποιούς διαβάζω επι μονίμου βάσεως!) που έλεγε πως η φύση είναι η υπέρτατη μούσα και ερωμένη ενός καλλιτέχνη... τέσπα ..αυτά ... Και τι είναι το wicca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Μου άρεσε φρικτά! Είναι από τα ποιήματα που σου αποτυπώνουν μια εικόνα στο μυαλό, και το κάνει έντονα και περίτεχνα. Πολύ πετυχημένες οι παρομοιώσεις! Μπράβο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Καλέ μου κύριε μελδόκιε...εκτός του ότι εκτιμώ τοοόσοοοο πολύ τα καλά σου λόγια, ήθελα να σου πω γιατί όλο το ξεχνάω, πόσο πολύ μου άρεσει η ατάκα σου αυτή " μου άρεσε φριχτά!"...δεν έχω ακούσει κάτι καλύτερο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Όμορφο, περιεκτικό, και γεμάτο βάθος, νόημα και ομορφιά. Μακάρι να μπορούσα να εκφράσω και γω ένα συναίσθημα, πολλά μάλλον, μια εικόνα, πολλές μάλλον, που αγγίζουν και ξεπερνούν τα όρια της στιγμής προς κάτι πιο αιώνιο, όπως το καταφέρες εσύ σε αυτό το ποίημα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 wowww είδες όλα αυτά στο ποίημα μου dain????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts