northerain Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Απλά ξεκαθαρίζω κάποιες διορθώσεις γιατί το πρόβλημα δεν ήταν τ΄ Αγγλικά μου, ήταν τα τυπογραφικά μου. Εκτός αν τα ξέχασα ξαφνικά μετά από 10 χρόνια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 (edited) Νομίζω ότι feed σημαίνει ταΐζω σε κάποιον κάτι, όχι τρέφομαι. Νομίζω ότι είναι ενεργητικό ρήμα. Το αυτό και για το burn. Δηλαδή, η διαφωνία μου και στα δύο ήταν ότι χρησιμοποίησες ενεργητική φωνή για παθητική σημασία. Αλλά, μιας κι άκουσα τα εξ αμάξης για τους ενεστώτες, θ' αφήσω τους ειδήμονες (Ντίνο, Μαρία, Μιχάλη) να μας διαφωτίσουν. :Ρ Δεν σε θέλουν οι σχολιασμοί φέτος καλό μου Βλέπω σου την έχουν πέσει γενικώς. Κακο λογοτεχνικο ποδαρικο για το 2012... Μπα, ήταν αναμενόμενες οι αντιδράσεις στο συγκεκριμένο πείραμα. :Ρ Τ' αποτελέσματα ερευνώνται απ' την ειδική επιστημονική ομάδα, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι, παρά τα διαφορετικά αποτελέσματα από εκείνα που περιμέναμε, το πειραμα θεωρείται επιτυχές (αν και δε νομίζω να επαναληφθεί εκτός εργαστηρίου ΑΛΕΦ :Ρ) Γιώργο, νομίζω ότι I am fed σημαίνει και τρέφομαι μόνος μου. Αλλά, σου είπα, το αφήνω τους φιλόλογους. :Ρ Edited January 7, 2012 by Sonya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Ειδήμων δεν είμαι αλλά το to feed είναι και μεταβατικό (ταΐζω κάποιον) και αμετάβατο (τρέφομαι, που μπορεί να γίνει και to feed on something, or someone). Επίσης το burn down/burn something down χρησιμοποιείται και με τους δυο τρόπους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Μετά από ενδελεχή (λολ) έρευνα, ομολογώ πως, ναι, το feed και το burn λειτουργούν και ως μέσα ρήματα μόνα τους, οπότε αποδίδω τα εύσημα στον Νόρθο. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Εγώ να πω πως αυτή η ιστορία είναι η δικαίωση του npaps, κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Αυτό το νήμα δεν είναι πόντιουμ όμως. Προσωπικά, διαφώνησα με την Σονυα σε πρακτικά ζητήματα γιατί ήξερα ότι σε κάποια από αυτά έκανε λάθος. Τι συμβαίνει στα υπόλοιπα νήματα δεν με αφορά στο ελάχιστο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mors Planch Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Γενικά καλογραμμένο και ατμοσφαιρικό με μια γενικότερη ατμόσφαιρα σήψης να αναδύεται από την όλη περιγραφή. Φτωχό στην πλοκή θα έλεγα αλλά η ατμοσφαιρικότητα του κειμένου σκεπάζει το κενό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts