Sonya Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Όνομα Συγγραφέα: Σόνια Είδος: ε... σουρρεάλ; Στίχοι: 15 Σχόλια: παναρχαιότης, παναρχαιότητος, τα πάντα παναρχαιότης. Τόσο παναρχαιότης που ούτε θυμάμαι για ποιον/γιατί το έγραψα. Υποψιάζομαι πως θα ήταν για τον γνωστό/άγνωστο, αλλά παίζει και όχι. Τεσπα, το βρήκα, μου φάνηκε γουστόζικο, το ποστάρω. Είναι σίγουρα το λιγότερο έξι ετών. :Ρ Δυο κόσμους μακριά χαμογελάς Κι η ζέστη τυλίγει την ψυχή μου σα μητέρα. Με νανουρίζει η κάθε λέξη που δε λες. Το βλέμμα σου χαϊδεύει τη σκέψη μου Κι ας ειν’ τα μάτια μου κλειστά. Είσαι εδώ. Εδώ. Δυο κόσμους μακριά. Δίπλα μου. Μέσα μου. Είσαι εγώ. Εγώ. Δυο κόσμους μακριά. Μαζί. Ένα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 (edited) Περιμένουμε σουφουφο-μπεμπέκι δηλαδής; Edit: Μπα, λάθος συναγερμός! Τώρα είδα τα σχόλια... Edited December 21, 2011 by Lady Nina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted December 21, 2011 Author Share Posted December 21, 2011 Κυκλοφορεί κάτι στον αέρα; Γιατί όλοι βγάζουν το συμπέρασμα ότι είμαι γκαστρωμένη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Α, δεν ξέρω... Μήπως είσαι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Περιμένουμε σουφουφο-μπεμπέκι δηλαδής; Edit: Μπα, λάθος συναγερμός! Τώρα είδα τα σχόλια... Κοντεψε να μου βγει το single malt απο την μυτη! Κυκλοφορεί κάτι στον αέρα; Γιατί όλοι βγάζουν το συμπέρασμα ότι είμαι γκαστρωμένη; Κυκλοφορεί κάτι στον αέρα γενικώς... Δεν είσαι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted December 21, 2011 Author Share Posted December 21, 2011 Πάμε πάλι. Η ΑΝΤΙΚΤΑΙΝΑ περιμένει κθουλάκι. η ΑΝΤΙΚΤΑΙΝΑ. Όχι εγώ! (φτου φτου και μακριά από μας ακόμα!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Ξεγελαει για μητρικο (γι αυτο και τα σχολια για κθουλακια... ανατριχιασα ρε παιδια το φανταζεσαι να περιμενεις κθουλουλακι?) αλλα εμενα μου βγαζει κατι ερωτικο νομιζω και τρυφεροτητα. Α... ποια ειναι η αντικταινα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Α... ποια ειναι η αντικταινα? Η Αντίκταινα είναι του Αντίκτο η συζυγος. Πως λέμε η Γιώργαινα, η Θανάσαινα, η Μήτσαινα; Αυτο! Υ.Γ Ο Αντικτο μονο κθουλάκι μπορεί να περιμένει. Άλλα τερατάκια δεν παίζουν... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Το οποιο εγω εγραψα κθουλουλακι!!! Πως λεμε κθουλακι λουλακι? Αχ.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts