Αιθεροβάμων Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 (edited) Το ξέρω… το ξερες; Μέσα μου βουβή κι όμως ενστικτωδώς παράφωνη δεσπόζεις Ορνιθοσκάλισμα σε τάφρο παγερή - κι όμως τόσο αρεστή Να γρατζουνάς καθώς γραπώνεσαι στα σπλάχνα του μυαλού μου - να μην αφήνεσαι - να μη νικιέσαι Το πείσμα σου το ζήλεψα από την πρώτη μέρα … μα περιττό Με κάλεσμα σαν άλεσμα από χαρές γεμάτο Με χούφτες αστερόσκονη μπιγμένες στις πληγές μου Ποιον πας να ξεγελάσεις άραγε Δεν ήξερες… το ξερες; Δοκίμασε το άλλο… Σαν σε θήραμα παχύ –σα σάρκα τρυφερή που στην κοιλία σου θες - Έτσι δες με Πάψε να υποκρίνεσαι και δείξε μου τα δόντια Γιατί την πεινά σου τη λαχταρώ κ’ εγώ ακόμα. …Ναι κ’εγώ ακόμα Τώρα ξέρεις… δε ξέρεις; (Εγινε μικρη διορθωση απο" νοσταλγω" σε "λαχταρω" οπως ζητησε ο ποιητης) Edited December 25, 2011 by laas7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Πολύ καλό, ιδιαίτερα ο στίχος: Μέσα μου βουβή κι όμως ενστικτωδώς παράφωνη δεσπόζεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoman Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 πολύ όμορφο!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Πολύ ωραίο, Αιθεροβάμονα. Έχεις τύπο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Αρκετά καλό το ποίημα αν και μερικές λέξεις νομίζω τις χρησιμοποίησες προς χάρη εντυπωσιασμού... Αυτό μπορώ να πω με απομάκρυνε αρκετά από το να με συγκινήσει, παρότι αναγνωρίζω ότι είναι καλή προσπάθεια. Γιατί την πεινά σου τη νοσταλγό κ’ εγώ ακόμα. Αμελιταίο, αλλά είπα να φανώ αρκετά σπαστική και να το αναφέρω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Πολύ καλό. Μπράβο σου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αιθεροβάμων Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 Σας ευχαριστω. και για το (ω) επισης ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Συμφωνω με ολα τα παραπανω σχολια. Ειναι πολυ καλο και εχει απο ολα,στιλ,βαθος, ομορφες εκφρασεις, σωστα μοιρασμενους στιχους με συναισθημα. Μπραβο! Μεγαλη διαφορα απο τα προηγουμενα σου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts