laas7 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Α α α καλη μου Μαρία ...ποτε δεν σταματω να εκπλησω τους ανθρωπους γυρω μου... ειναι ταλεντο... Εννοουσα πως θα ηθελα μεγαλυτερο υποβαθρο...καταλαβα πως καποιον ειχε ερωτευτει και αφησει και κτλ οσα ειπες, αλλα ο υπνος ειναι ενα σκοτεινο πλασμα που τους παγιδευει για καποια συλλογη? Αυτο μου κανει απλα δικαιολογια ηθελα π.χ. να ειχε χασει ο προσωποιημενος υπνος τον ερωτα του (ισως ενα ονειρο που αγαπησε καποτε η μια αλλη προσωποιημενη οντοτητα-δεν ξερω πια) και να θελει με αυτο τον τροπο να πετυχει κατι ...να ξαναβρει τον χαμενο ερωτα η απλα να εκδικηθει ολους οσους εχουν καρδια για να την χασουν κτλ... θα μου αρεσε δηλαδη να υπαρχει μια αιτια για ολα αυτα και ισως ενα αποτελεσμα. Νομιζω πως με κατι τετοιο η ιστορια θα γινοταν ακομα καλυτερη, με.... πιο ζουμι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 (edited) Α α α καλη μου Μαρία ...ποτε δεν σταματω να εκπλησω τους ανθρωπους γυρω μου... ειναι ταλεντο... Εννοουσα πως θα ηθελα μεγαλυτερο υποβαθρο...καταλαβα πως καποιον ειχε ερωτευτει και αφησει και κτλ οσα ειπες, αλλα ο υπνος ειναι ενα σκοτεινο πλασμα που τους παγιδευει για καποια συλλογη? Αυτο μου κανει απλα δικαιολογια ηθελα π.χ. να ειχε χασει ο προσωποιημενος υπνος τον ερωτα του (ισως ενα ονειρο που αγαπησε καποτε η μια αλλη προσωποιημενη οντοτητα-δεν ξερω πια) και να θελει με αυτο τον τροπο να πετυχει κατι ...να ξαναβρει τον χαμενο ερωτα η απλα να εκδικηθει ολους οσους εχουν καρδια για να την χασουν κτλ... θα μου αρεσε δηλαδη να υπαρχει μια αιτια για ολα αυτα και ισως ενα αποτελεσμα. Νομιζω πως με κατι τετοιο η ιστορια θα γινοταν ακομα καλυτερη, με.... πιο ζουμι! Και άλλη ιστορία επίσης. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Edited January 2, 2012 by Oceanborn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoixaki Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Καλησπέρα σας. Είναι το πρώτο μου ποστ, αλλά όχι η πρώτη ιστορία που διαβάζω στο φόρουμ σας. Αυτή η συγκεκριμένη ιστορία όμως μου τράβηξε την προσοχή. Η πλοκή σου τραβάει την περιέργεια. Η εξέλιξή της πολύ καλή και το τέλος της απρόσμενο. (Πικρό και γλυκό συνάμα, όπως θα έπρεπε να είναι κάθε σκοτεινή φαντασία) Η περιγραφή των συναισθημάτων της ιστορίας σου είναι εκπληκτική. Δεν αφήνεις τίποτα στο κενό. Όμως η εξέλιξη των γεγονότων είναι λίγο απότομη, χωρίς βέβαια να είναι κάτι τελείως ασυγχώρητο. Δεν είμαι και καμιά ειδική, μιας και δεν ξέρω και πολλά περί συγγραφής. Γι' αυτό συγχρωρέστε μου την όποια.... κοτσάνα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Καλησπέρα σας. Είναι το πρώτο μου ποστ, αλλά όχι η πρώτη ιστορία που διαβάζω στο φόρουμ σας. Αυτή η συγκεκριμένη ιστορία όμως μου τράβηξε την προσοχή. Η πλοκή σου τραβάει την περιέργεια. Η εξέλιξή της πολύ καλή και το τέλος της απρόσμενο. (Πικρό και γλυκό συνάμα, όπως θα έπρεπε να είναι κάθε σκοτεινή φαντασία) Η περιγραφή των συναισθημάτων της ιστορίας σου είναι εκπληκτική. Δεν αφήνεις τίποτα στο κενό. Όμως η εξέλιξη των γεγονότων είναι λίγο απότομη, χωρίς βέβαια να είναι κάτι τελείως ασυγχώρητο. Δεν είμαι και καμιά ειδική, μιας και δεν ξέρω και πολλά περί συγγραφής. Γι' αυτό συγχρωρέστε μου την όποια.... κοτσάνα. Kαι κάνεις το πρώτο σου ποστ σε δική μου ιστορία; Σε καλό να σου βγει Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα θετικά σου σχόλια. Όσον αφορά την εξέλιξη των γεγονότων, ίσως να οφείλεται στην μικρή έκταση του κειμένου. Ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να τη διαβάσεις και να σχολιάσεις. Ίσως στο μέλλον να του αφιερώσω λίγο περισσότερο χώρο οπότε να εξομαλυνθεί το θέμα... θα δείξει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts