Drake Ramore Posted January 30, 2012 Author Share Posted January 30, 2012 Παράταση έως την Τετάρτη τα μεσάνυχτα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Εγώ λέω Σάββατο, για σιγουριά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Το έχουμε παραξηλώσει όμως, είανι η αλήθεια. Αλλά αν θέλετε, ας δοθεί ως το Σάββατο, απλώς να δεσμευτούμε, τουλάχιστον οι τρεις, ότι θα συμμετάσχουμε, κρίμα είναι δηλαδή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted January 30, 2012 Author Share Posted January 30, 2012 Οκ, παραταση ως το Σαββατο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Ναι, είναι αλήθεια, κάτι θα ανεβάσω ως το απόγευμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted February 4, 2012 Author Share Posted February 4, 2012 (edited) Πολύ ωραία! Να ενημερώσω ότι και o mindtwisted εκδήλωσε ενδιαφέρον για να συμμετάσχει προχτές, και λόγω πολλών ακυρώσεων πήρε το οκ από εμένα. Επίσης ο Νόρθος είπε ότι αν υπάρχει έστω μια συμμετοχή θα σηκώσει κι εκείνος την δική του, αρα ο διαγωνισμός θα γίνει κανονικά. Όσοι ακυρώσατε να περιμένετε επίσκεψη από Νυαρλαθοτεπ! Edited February 4, 2012 by Drake Ramore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Ωραία, μη μείνουμε εμείς κι εμείς. Οπότε ανεβάζουμε όλοι (όποιοι είναι αυτοί) μέχρι σήμερα το βράδυ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Και είναι αλήθεια. Μετά από απαράδεκτη καθυστέρηση, γράφοντας δι΄ αλληλογραφίας στον εαυτό μου, επιτέλους η συμμετοχή μου. Ευσπλαχνία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted February 4, 2012 Author Share Posted February 4, 2012 Τέσσερις ώρες και κάτι ψιλά έμειναν, πριν λήξει η υποβολή ιστοριών... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Ανέβασα κι εγώ. Ελπίζω να μην μου ξέφυγε κανένα τρομερό λάθος μια που το 'γραψα σε δυο μέρες. Ουφ. Η κιβωτός των ξεχασμένων πραγμάτων Πρώτη εικόνα, πρώτη ατάκα, πρώτη παράγραφος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted February 4, 2012 Author Share Posted February 4, 2012 Και μετά την σχεδόν δίωρη σιωπηλή παράταση το κομμάτι των υποβολών κλείνει. Ένας συντονιστής ας φτιάξει το poll για τους δύο διαγωνιζομένους, τον aScannerDarkly και τον Mindtwisted. May the best storyteller win! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Τελικά ψήφισα την ιστορία του Σκάννερ. Καλή επιτυχία και στους δύο παίχτες. Οι ιστορίες είναι πολύ ωραίες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Ζήτω, πήραμε ψήφο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Αν και τις είχα διαβάσει τις ιστορίες από τη στιγμή που αναρτήθηκαν, έπρεπε να το σκεφτώ λίγες ημέρες, γιατι πραγματικά δυσκολεύτηκα πολύ να διαλέξω. Τελικά, και η δικιά μου ψήφος πάει στον Scanner. Αν και η ιστορία του δεν ήταν τόσο σαφής και συγκεκριμένη όσο του Mindtwisted, ήταν φανερό πως είχε δουλευτεί περισσότερο κι αυτό τελικά έκανε τη διαφορά. Αρκετά καλές και οι δύο ιστορίες. Μπράβο παιδιά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Εχμ, μέχρι πότε ψηφίζουμε, κύριε διοργανωτά; Ωραίες ιδέες και στις δυο ιστορίες, με βλέπω να δυσκολεύομαι να αποφασίσω. Η Ευσπλαχνία είναι πολύ ατμοσφαιρική και καλογραμμένη, η Κιβωτός είναι γεμάτη φαντασία και χρησιμοποιεί τα στοιχεία που μου άρεσαν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 Ελεγα να διαρκέσει μια βδομάδα και να λήξει αυριο, αλλά μιας και δεν έχουν προλάβει να ψηφίσουν πολλοί, και δεν τρέχει και κάτι άλλο παράλληλα, θα δώσω μέχρι τα μεσάνυχτα του επόμενου Σαββάτου. Λήξη διαγωνισμου 18/02/2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Thanks! Ενέδωσα στη γοητεία της ιδέας και ψήφισα την Κιβωτό τελικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Άλλαξα τον υπότιτλο του τόπικ, γιατί ήταν παραπλανητικός Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted February 17, 2012 Author Share Posted February 17, 2012 Μου άρεσαν και οι δύο ιστορίες πολύ. Πράγμα που έκανε την επιλογή πολύ δύσκολη. Ειδικά ευχαριστήθηκα που κινηθήκατε σε σκοτεινά μονοπάτια, αλλά και την χρήση των στοιχείων που (let's face it) ήταν ψιλοδύσκολα. Θα ψηφίσω την ιστορία του Στριμμένου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Ξέχασα να γράψω εδώ. Λοιπόν, εγώ ψήφισα την Κιβωτό γιατί μου φάνηκε να έχει λιγότερη μαυρίλα, ήταν πιο ανάλαφρη και πιο παραμυθένια. Πρέπει να πω επίσης ότι μου φάνηκε πολύ δύσκολο αυτό που έπρεπε να κάνουν οι συμμετέχοντες σ' αυτό το παιχνίδι, να συνδυάσουν, δηλαδή, 3 μαζί στοιχεία, και ίσως γι' αυτό αποσύρθηκαν οι περισσότεροι από όσους είχαν δηλώσει αρχικά ενδιαφέρον. Πολύ περιοριστικό. Μπράβο στους δύο που τα κατάφεραν, αλλά ίσως το τόσο στρίμωγμα δε βοηθάει για να γραφτούν καλές ιστορίες(είπε αυτή που ούτε ένα write-off δε θα μπορούσε να γράψει, διότι θα το έβρισκε περιοριστικό). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Κιβωτό και εγώ τελικά, αν και ζορίστηκα! Καλές ιστορίες και οι 2 και με περιθώρια βελτίωσης. Του Σκανερ ήταν σε γενικές γραμμές πιο δουλεμένη και είχε καλύτερη γραφή αλλά με κέρδισε η ατμόσφαιρα του Στριμμένου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 Το πρώτο Mix Art έληξε με νίκη του mindtwisted επί του aScannerDarkly με ψήφους 4-2. Σας ευχαριστώ για δύο ωραίες ιστορίες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Με την ελπίδα ότι το επόμενο θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή, ευχαριστούμε για το παιχνίδι και στον mindtwisted για τη νίκη του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Ευχαριστώ!!! Ωραίο ήταν το παιχνιδάκι, εύχομαι την επόμενη φορά να πάρουν μέρος περισσότερα άτομα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts