Larry Cool Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Larry Cool Είδος ποιήματος: λυρικό, περιγραφικό, φαντασυ, Αριθμός Στίχων: 20 Τὸ κορίτσι ποὺ ἀγαπῶ, Ἀλείφει μὲ ἄχνη ὑδραργύρου τὸ αἰδοῖο της -ἀπόψε τὴν ἔχει καλέσει κάποιος τραπεζίτης- Τυφλὸς ἀπὸ λαγνεία γλείφει τὸ δηλητήριο Πεθαίνει μὲ σπασμούς, Σφίγγοντάς του τὸ κεφάλι ἀνάμεσα στοὺς μηρούς της. Τὸ κορίτσι μου εἰσβάλλει στὸ κοινοβούλιο Ἀνεβαίνει στὸ βῆμα, πετᾶ τὸ σουτιὲν Πρωθυπουργὸς καὶ βουλευτὲς μένουν ἐνεοί· καὶ τότε, Ἀπ’ τὰ ὡραῖα στήθη δυὸ κάννες τοὺς πολυβολοῦν. Μπόρα ξεσπᾶ Μέσα ἀπ’ τὶς σταγόνες ποὺ σκᾶνε στὸ πεζοδρόμιο Πετάγονται λιλιπούτειοι ἀστυφύλακες Πανικόβλητοι τρέχουν νὰ σωθοῦν Τὸ κορίτσι μου τοὺς πατᾶ γελῶντας. Τὸ κορίτσι μου κοιμᾶται στὴν ἀγκαλιά μου Αἴφνης, ἐκρήγνυται μὲ μιὰν ἐκτυφλωτικὴ λάμψη Ἔκπληκτος κοιτάζω τὸ αἷμα της στὰ χέρια μου Τὰ κρούσματα πληθύνονται Παντοῦ στὴν πόλη ἀνατινάσσονται σώματα Κατεδαφίζουν τὸν παλιό, ἑτοιμόρροποκόσμο. Edited January 13, 2012 by Larry Cool 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Καλά να πάθει. Τοξικά ομόλογα αυτοί; Τοξικά αιδοία εμείς. Venceremos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Γουστάρω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πυθαρίων Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Είδος ποιήματος: λυρικό, περιγραφικό, φαντασυ Προφητικό ; Όσοι περίμεναν μάταια την διανόηση να πάρει τα ηνία της αναδόμησης του ετοιμόρροπου κόσμου, και είχαν απογοητευθεί, άρχισαν πάλι να ελπίζουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αιθεροβάμων Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 (edited) Προσωπικά σε θεωρώ χαρισματικό! Και δε μιλώ μόνο για τι συγκεκριμένο σου, αλλά για όλα τα γραπτά σου. Είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω κάτι δικό σου, όμως σε διαβάζω ανελλιπώς και εδώ άλλα και στο <blog> σου. Είσαι προκλητικός στη γραφή σου και μου αρέσει. Edited August 19, 2012 by Αιθεροβάμων Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Να 'ναι καλά ο Αιθεροβάμων που το 'φερε αυτό ξανά στην επιφάνεια. Μου αρέσει πάρα πολύ. Καταφέρνεις εδώ μια ισορροπία ανάμεσα στο γκροτέσκο/γελοίο/πορνογραφικό και σε μια ευαισθησία που μοιάζει ανεπιτήδευτη. Απ' αυτήν τη γωνία, μ' αρέσει ο κόσμος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpousoulas Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 γαμάτο με ενθουσίασε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Έμεινα σε φάση what the.....? Αλλά είχε φάση δε μπορώ να πω. Like. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts