Big Fat Pig Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Mesmer κι εγώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Μεσμερ ψηφισα και εγω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Σήμερα τα μεσάνυχτα λήγει ο διαγωνισμός. Διαβάστε και ψηφίστε. Μπορεί ο νικητής να έχει ξεχωρίσει, θέλουμε όμως 4 ψήφους για να ξεπεράσουμε τον προηγούμενο διαγωνισμό. Άντε πάμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Άλες 4 ώρες για να λήξει το παιχνίδι και θέλουμε μια ψήφο για να ισοφαρίσουμε τον προηγούμενο διαγωνισμό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 (edited) Η λήξη του διαγωνισμού βρήκε το διήγημα του Mesmer "Έπεσε απ τον ουρανό" να κερδίζει την προτίμηση των περισσοτέρων αναγνωστών. Αφου τον στυνχαρώ να ευχαριστήσω αυτόν και τον John82 καθώς και όλους που τίμησαν το παιχνίδι με την ψήφο τους.Είχαμε 12 ψήφους, όσες δηλαδή και ο προηγούμενος τριπλός διαγωνισμός. Edited January 29, 2012 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Κι αφού τελειώσαμε, να ευχαριστήσω κι εγώ: 1. Τον Νίκο για την εικόνα/κίνητρο. 2. Τον Γιάννη για το Παιχνίδι. 3. Όσους διάβασαν, σχολίασαν και ψήφισαν. Πάμε γι' άλλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω όσους διάβασαν και σχολίασαν, το Νίκο που μας έδωσε ένα τόσο ωραίο θέμα και να συγχαρώ τον Άγγελο για τη δίκαιη νίκη του. Κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, θα προσπαθήσω να δώσω μερικές διευκρινήσεις και να απαντήσω στα σχόλια που έγιναν στην ιστορία μου. Η συνέχεια λοιπόν εκεί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Mesmer,
Νικήτρια ιστορία στο Εικόνα κι επί τόπου #4
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post