TheReaper Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Είδος: φαντασία Βία: όπως το πάρει κανείς Σεξ: όπως το πάρει κανείς Αριθμός λέξεων: κάτι παραπάνω από 1000 Αυτοτελής: Όχι, είναι ένα μέρος από το βιβλίο που γράφω. Σχόλια: still a work in progress. Προσπαθώ να το κάνω καλύτερο. Αυτό είναι ένα απόσπασμα που σκέφτηκα από τώρα, αλλά θα μπει μέσα στο κανονικό κείμενο. Ίσως αλλαγμένο. Memories.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Δεν μπορεσα να καταλαβω τι ακριβως εγινε και ποιο ειναι το φοβερο μυστικο...νομιζω επειδη δεν ειναι αυτοτελης ιστορια. Μου θυμισε λιγο την σειρα "hero" με τους ανθρωπους που εχουν υπερδυναμεις... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheReaper Posted January 22, 2012 Author Share Posted January 22, 2012 Δεν μπορεσα να καταλαβω τι ακριβως εγινε και ποιο ειναι το φοβερο μυστικο...νομιζω επειδη δεν ειναι αυτοτελης ιστορια. Μου θυμισε λιγο την σειρα "hero" με τους ανθρωπους που εχουν υπερδυναμεις... Somewhat like that. Αν και πίστευα ότι θα είναι κάπως κατανοητό, γιατί το θεωρούσα αυτοτελές κομμάτι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βαγγέλης Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Πολύ ωραίο και μια χαρά στέκει μόνο του. Όντως θυμίζει αρκετά τηλεόραση (Lost, Heroes etc) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheReaper Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 Χαίρομαι που σου άρεσε Βαγγέλη. Σύντομα θα έχω έτοιμα και τα δύο σχέδια που είχα πει ότι θα προσπαθήσω να κάνω, για να σας δείξω πως περίπου φανταζόμουν το τατουάζ του τύπου που θα έχει στην πλάτη. Και για το οποίο έγινε μια αναφορά στο κείμενο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts