laas7 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Συγγραφεας: Μαριαντζελλα-Λαας Αριθμος στιχων: 3 Ειδος: Χαικου Παρατηρησεις: Ειδα το χαικου του abuno και ειπα να το τολμησω... και ο Θεος βοηθος. Ειναι νυχτα μου βαθια μα να...ακομα που βλεπω τον ηλιο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 (edited) Έχει μια μουσικότητα, αφήνει έναν απόηχο όταν το έχεις διαβάσει. Είναι καλό. Να κάνω μια ερώτηση μόνο; Στο σημείο "μα να ακόμα" μήπως εννοείς "κιόλας"; Γιατί το ακόμα δηλώνει ενέργεια που εξακολουθεί, και σε συνδιασμό με τον υπότιτλο (όλα θα πάνε καλά) δεν κολλάει. Είναι απαισιόδοξο να συνεχίζεις να βλέπεις τον ήλιο αλλά να βρίσκεσαι στη νύχτα. Σημαίνει ότι κοιτάς πίσω, ενώ αν έλεγες "κιόλας" θα ήταν αισιόδοξο: είναι νύχτα αλλά κιόλας βλέπω τον ήλιο. edit: το είπα όλο από μέσα μου, και η αλήθεια είναι ότι η λέξη "κιόλας" χαλάει τη μουσικότητα. Edited January 22, 2012 by Cassandra Gotha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ωραίο! Το 'χεις... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Και να η Μαριάντζελλα με κιμονό Μου άρεσε πολύ. Στο ακόμα που λέει η Άννα δεν συμφωνώ, εγλω το εξέλαβα σαν "(παρόλο που) Ειναι νυχτα μου βαθια .....(εξακολουθώ να) βλεπω τον ηλιο ." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted January 22, 2012 Author Share Posted January 22, 2012 Ο νικος καταλαβε τι εννοουσα, αυτη ακριβως ειναι η αισθηση πως εξακολουθω να βλεπω τον ηλιο... Χαιρομαι που σας αρεσε παιδια! Και μου αρεσουν και τα κιμονο... πως θελω ενα απο αυτα τα πανακριβα μεταξωτα κιμονο με εναν δρακο ζωγραφισμενο στην πλατη... αχ θελω και μια κατανα .... αχ φτιαχτηκα τωρα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts