Drake Ramore Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Όνομα: Drake Ramore Είδος: Φάντασυ κοινωνικό δράμα τρόμου Στίχοι: 68 Σχόλια:- Κούκλα Σπασμένη.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadend Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Κράταγε μες στα χέρια της, θαρρείς σαν τιμωρία την κούκλα της, που η ομορφιά ταξίδευε τον νου μου. Οι άλλοι δεν την είδανε, κοιτούσανε την Μαίρη στο χέρι που την κράταγε, σφιχτά σαν τιμωρία. Αυτοί οι δυο στίχοι με παραξένεψαν πολύ . Ο ρυθμό σου είναι ωραίος και η ιστορία σκληρή σαν χαμένη μάχη. Το τέλος είναι λίγο παιγνιώδες σε σχέση με την ιστορία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 (edited) Τι ωραία που τα πηγαίναμε 1.5 χρόνο τώρα από την τελευταία φορά που σου είπα να μην ξανακάνεις σχολιασμό σε κάτι δικό μου...Κρίμα που κράτησε τόσο λίγο! Drake, το έσβησα, μπορείς να το σβήσεις και από την παράθεση στο δικό σου ποστ και το πρόβλημα θα λυθεί. Λυπάμαι πολύ που πήρα στα σοβαρά μια προσπάθειά σου, δεν θα ξαναγίνει, έχεις το λόγο μου (αν μετράει κάτι αυτό για 'σένα). Edited January 23, 2012 by Cassandra Gotha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 Δεν είναι καλά τα νέα. Δεν κατάλαβα καταρχήν ποιος είναι ο αφηγητής. Είναι κι αυτός ένα παιχνίδι; Ζωντανό, σαν τη Μαίρη; Ο Πήλινος, και γενικά οι στρατιώτες, τι ήταν; Παιχνίδια κι αυτοί; (Αναφορά στον πήλινο στρατό σε μία χώρα όπου υπάρχει το όνομα Μαίρη; ) Ο κύριος και η κυρία είναι οι μόνοι άνθρωποι; Και η Μαίρη είχε ανθρώπινο μέγεθος (έστω, παιδιού; ) Πολύ μπερδεμένα μου φαίνονται όλα. Τι ωραία που τα πηγαίναμε 1.5 χρόνο τώρα από την τελευταία φορά που σου είπα να μην ξανακάνεις σχολιασμό σε κάτι δικό μου... Κρίμα που κράτησε τόσο λίγο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Αυτό που εξέλαβα εγώ είναι μια αλληγορία για το πως κάτι αθώο και ρομαντικό, αν αφεθεί σε έναν κλειστό, σκληρό, βίαιο(στην προκειμένη περίπτωση "αρσενικό") κόσμο θα μιαθεί, θα βιαστεί και θα συντριβεί. Αν αυτός είναι ο συμβολισμός Απόστολε τότε πέτυχες και μου τον μετέδωσες. Θα ήθελα και γώ να ξέρω τι ήταν ο αφηγητής. Αλλιώς θα ερμηνεύσω κάποια πράγματα αν ήταν στρατιωτάκι και αλλιώς αρκουδάκι η ...σβούρα. Το ποίημα έχει ρυθμό και προκαλέι σκέψεις και συναισθήματα. Καλή επιτυχία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 Τι ωραία που τα πηγαίναμε 1.5 χρόνο τώρα από την τελευταία φορά που σου είπα να μην ξανακάνεις σχολιασμό σε κάτι δικό μου...Κρίμα που κράτησε τόσο λίγο! Drake, το έσβησα, μπορείς να το σβήσεις και από την παράθεση στο δικό σου ποστ και το πρόβλημα θα λυθεί. Λυπάμαι πολύ που πήρα στα σοβαρά μια προσπάθειά σου, δεν θα ξαναγίνει, έχεις το λόγο μου (αν μετράει κάτι αυτό για 'σένα). Τι να το κάνω τώρα; ...και την προηγούμενη φορά τον λόγο σου είχα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Ναι, γι' αυτό είπα ότι λυπάμαι, αλήθεια έλεγα. Νόμιζα ότι πια δεν υπήρχε λόγος, ότι... ξέρω 'γω, δεν μου έχεις σκοτώσει τη μάνα ούτε εγώ τη δική σου, και πως το να σου πω ότι δεν κατάλαβα μία από το ποίημά σου (να σε σεβαστώ, δηλαδή, που παίρνουμε μέρος σ εαυτό το διαγωνισμό, και να σου πω τη γνώμη μου για τη συμμετοχή σου) δεν θα ήταν κάτι για το οποίο θα φανέρωνες ξανά το αβυσσαλέο μίσος σου για 'μένα, μία άγνωστη που ούτε έχεις δει ούτε τίποτα. Έκανα λάθος, ο σεβασμός πρέπει να κερδίζεται και όχι να χαρίζεται. Α, και ευχαριστώ στον ανώνυμο που συμφώνησε μαζί σου αλλά δεν μας χαρίζει τη γνώμη του, δεν μας εξηγεί γιατί. Τον πρόσβαλα κι εκείνον; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 ας μην αφαιρεθεί κάτι εν βρασμώ. Εγώ θα πρότεινα να αφαιρεθούν τα άσχετα ποστ από κάποιον μοντ, καθώς και το παρόν, και επίσης να υπενθυμήσω ότι υπάρχουν και τα πμ για το λύσιμο των διαφορών. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 ας μην αφαιρεθεί κάτι εν βρασμώ. Εγώ θα πρότεινα να αφαιρεθούν τα άσχετα ποστ από κάποιον μοντ, καθώς και το παρόν, και επίσης να υπενθυμήσω ότι υπάρχουν και τα πμ για το λύσιμο των διαφορών. Εγώ θα πρότεινα να σεβαστείς την επιθυμία μου και τα ποστ που έγιναν να μείνουν στην θέση τους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Άρα, το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ το περιεχόμενο του ποστ. Και, Κελαινώ, φτάνει με αυτή την ιστορία. Να μου γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, να μου κάνει ό,τι επίθεση θέλει ΔΗΜΟΣΙΩΣ κι εγώ να πρέπει να του απαντήσω ιδιωτικά. Ως εδώ, πώς το λένε! Αν είναι να σβηστούν ποστ, να σβηστούν από την αρχή, από το πρώτο off-topic του Ντρέικ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 Άρα, το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ το περιεχόμενο του ποστ. Και, Κελαινώ, φτάνει με αυτή την ιστορία. Να μου γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, να μου κάνει ό,τι επίθεση θέλει ΔΗΜΟΣΙΩΣ κι εγώ να πρέπει να του απαντήσω ιδιωτικά. Ως εδώ, πώς το λένε! Αν είναι να σβηστούν ποστ, να σβηστούν από την αρχή, από το πρώτο off-topic του Ντρέικ. Για μια ακόμη φορά τα συμπεράσματα σου είναι ότι να ΄ναι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Το ποίημα νομίζω ξεχωρίζει σημαντικά απ όσα έχω διαβάσει ως τώρα. Δεν είμαι η πλέον ειδική για να το κρίνω από "τεχνικής" απόψεως, απλά θα πω ότι μου άρεσε πολύ ο ρυθμός του και το μέτρο του. Κάνει την κατάληξη του ποιήματος να μοιάζει ακόμα πιο τραγική. Αυτό που επίσης μου έκανε εντύπωση είναι ότι καταφέρνεις σε τόσο λίγο χώρο να διηγηθείς μια ολόκληρη ιστορία η οποία ανετότατα θα μπορούσε να γίνει διήγημα και μάλιστα τρόμου...χμμμμ..... Είχε πλοκή και αυτό είναι το δυνατότερο κομμάτι της! Μπράβο Drake Να γράφεις συχνότερα... Κοίτα να δεις τι μπορούν να κάνουν τα παιχνίδια όταν δεν κοιτάς.... Ίσως θα μπορούσε να ναι η σκοτεινή πλευρά ενός "Toy Story" αλλά σε φουλ φρικτή εκδοχή.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 Κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου εξ αρχής. Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια. Πάντως, όλα μου τα ποιήματα (σχεδόν) είναι ιστορίες. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και σε αυτά που είναι γραμμένα στα Αγγλικά μέσα στην βιβλιοθήκη. Τώρα , μιας και δεν διαγωνιζομαι, μπορώ να δώσω απο τώρα απαντήσεις σε όσους δεν κατάλαβαν κάποια σημεία ή σε όσους δεν θέλησαν να καταλάβουν για τους δικούς τους λόγους. Το σπόιλερ περιέχει...σπόιλερ, οπότε καλύτερα να το ανοίξετε αφου διαβάσετε το ποίημα. - Ο αφηγητής είναι και αυτός παιχνίδι. Αυτο νομίζω το καταλαβαίνει και παιδάκι δημοτικου διαβάζοντας. Το τι παιχνίδι είναι, δεν γίνεται σαφές, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα οτι είναι αποκομμένο απο τα υπόλοιπα παιχνίδια. Τους κοιτάει απο απέναντι, όπως θα κοιτούσε πχ ένα αρκουδάκι πάνω απο το κρεβάτι τα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι σχεδόν όλα μαζί πάνω σε κάποια προθήκη. Δεν λέω οτι είναι αρκουδάκι και ούτε πρόκειται να σας πω τι είναι. Είναι ένα απο τα παιχνίδι που ο κύριος του δεν ασχολείται πλέον, αλλά το κρατάει. -Ο κύριος και η μικρή κυρία είναι αδέρφια. Ο κυριος λίγο μεγαλύτερος απο την αδερφή του. Ας πούμε δυο χρόνια. Και οι δύο είναι σε μικρές σχετικά ηλικίες. Στο μυαλό μου είχα 5-7 χρονών ή 6-8 χρονών αντίστοιχα. - Η μικρή όπως σχεδόν ολες οι μικρές αδερφές μπαίνει στο δωματιο του αδερφου της οταν αυτός λείπει. Αυτος δεν είναι εκει. Κρατάει την κούκλα της την Μαίρη. - Τα παιχνίδια του αγοριού ορέγονται την Μαίρη. Ένας στρατιώτης, ένας τοξότης, αυτός με το λάσο είναι ένας καουμπόυς. Ολα σχεδόν τα παιχνίδια (ακόμη και αυτά που δεν φαίνονται στο ποίημα) είναι αρχετυπικές ανδρικές σκληρές φιγούρες. Όλα, εκτός ίσως απο τον Πήλινο. - Ο πήλινος είναι ένα παιχνίδι απλό στην κατασκευη. Πιθανόν να τον έφτιαξε μονος του ο νεαρός κύριος και τον αγαπάει πολύ, πιθανόν να τον είχε απο παλιά, αλλά όπως και να έχει λόγω της κατασκευής του δεν μπορεί να "παίξει πόλεμο" με τα υπόλοιπα παιχνίδια, και αυτό σημαίνει οτι δεν έχει κερδίσει τον σεβασμό τους, είναι το εύκολο θύμα. -Οπως στέκονται λοιπόν όλα παραταγμένα σκουντάει ο ένας τον αλλο και κάνει νοημα και ριχνουν τον πήλινο στο πάτωμα πάνω απο την προθήκη τους ή το ράφι ή το κομοδίνο (το σημείο που βρισκόντουσαν τέλοσπάντων) και λόγω της ευθραστης κατασκευης του σπάει. -Η νεαρή κυρία δεν ξέρει αν έκανε αυτη κάποιο λάθος, αλλα επειδη πάντα ο αδερφός της την μαλώνει , και ξέρει πως δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί, ταράζεται και φευγει άρον άρον ρίχνοντας την κουκλα της. - Γινεται οτι γίνεται, και την επόμενη μέρα διαπιστωνει ο μικρός και η μικρή οτι του ενός το παιχνίδι έχει σπάσει και της αλλης έχει καταστραφεί σχεδόν. Οπότε μαλώνουν. - Ο αφηγητης κλεινει την αφήγηση με τον λόγο που μας τα ειπε ολα αυτά, που τα θυμήθηκε. Εως τώρα στο σημείο που βρισκόταν ήταν σχετικά ασφαλής. Δεν τον ενοχλούσε κανενας απο τα άλλα παιχνίδια γιατι ήταν προστατευμένος και δεν άξιζε το ρίσκο. Τώρα όμως με την μετακόμιση το πιθανότερο είναι να μπει στην ίδια κούτα με τα υπόλοιπα παιχνίδια και είναι λογικό να φοβάται. Υ.Γ Φυσικά όλα τα παιχνίδια είναι σε μέγεθος παιχνιδιου. Πουθενα δεν υπονοειται οτι είναι σε ανθρώπινο μέγεθος. Τώρα για κάποια που έχει απορίες σε ένα καθαρά αφηγηματικό ποίημα, ξεκάθαρο στα σημεία αυτών των αποριών τουλάχιστον, σε σχέση με άλλα ποιήματα σουρεαλιστικά ή αφηρημένα που απο τα σχόλια της φαίνεται οτι τα καταλαβε στο 100% έχω να πω οτι ή δεν διάβασε το ποίημα και έκανε σχολιασμό, ή οτι ο σχολιασμός της θα ήταν αυτός ότι και να έγραφε το ποίημα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 Α, και ευχαριστώ στον ανώνυμο που συμφώνησε μαζί σου αλλά δεν μας χαρίζει τη γνώμη του, δεν μας εξηγεί γιατί. Τον πρόσβαλα κι εκείνον; Ο ένας ανώνυμος παραπάνω, έγιναν 5. Εγώ στην θέση σου θα το έψαχνα αν έχω προσβάλει κι άλλους... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Eγώ, στη θέση των άλλων, θα το συζητούσα κατευθείαν με όποιον/-α με προσέβαλλε, μπας και το λύσουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Κοίτα τώρα να δεις, αυτά σου τα έχω γράψει από τη στιγμή που διάβασα το ποίημα (και στα δίνω και χωρίς να διορθώσω καν ορθογραφικά...): Πολύ με στεναχώρησε τούτο δω και δεν κατάλαβα και γιατί Συνήθως με διαολίζει όταν συμβαίνει αυτό, αλλά εδώ μου το σωσες λίγο στο τέλος με τη μετακόμιση κι εντάξει, κούλαρα Καταλαβαίνω πως υπάρχει μια ολοκρηρωμένη ιστορία πίσω του την οποία δεν την πιάνω ολόκληρη (δηλαδή καταλαβαίνω πως επίτηδες μπλέκεις κάπως τα πραγματικά πρόσωπα με τις κούκλες, αλλά αν με βάλεις να σου περιγράψω τα γεγονότα δεν τα ξέρω). Γενικά βρίσκω πως γράφεις όμορφα και μπορείς να περνάς τα συναισθήματα που θέλεις κι εδώ σίγουρα το κάνεις. Δε μου άρεσε, αλλά δε θεωρώ πως ήταν και γραμμένο για να μου αρέσει. Με φρίκαρε λίγο μάλλον και αυτό το θεωρώ επιτυχές, οπότε είναι ένα καλό ποίημα. Μετά από την ανάλυσή σου έχω να σου πω και το εξής: Θεωρώ πως αυτό που με μπέρδεψε περισσότερο με το τι ακριβώς έγινε είναι το ότι οι πραγματικοί άνθρωποι δεν είχαν κάποιο όνομα, ούτε και κανένα άλλο παιχνίδι, απλά μια συγκεκριμένη κούκλα είχε ένα ανθρώπινο όνομα. Τώρα, εγώ σαν άνθρωπος όταν δεν μιλάω αισθάνομαι πάρα πολυ άσχημα και έχω να πω 2-3 πραγματάκια ακόμα: Γιατρέ μου, 1. Το ότι φοβήθηκα να σχολιάσω εξαρχής θεωρώ πως θα έπρεπε να σε κάνει να το ξανασκεφτείς όλο αυτό. 2. Ό,τι έγινε με τη συμμετοχή σου στην πραγματικότητα, εγώ πιστεύω ότι το έκανες εσύ όταν την απέσυρες.- (και + τα του κλίματος του διαγωνισμού) 3. Θεωρώ απαράδεκτο το να ζητάς σε δημόσιο χώρο (γιατί είμαστε σε δημόσιο χώρο -πολύ συχνά το χρειάζομαι αυτό τώρα τελευταία) σε κάποιον να μην σου απευθύνει το λόγο. Είναι σαν να λες απλά "σκάσε". Αν δεν μπορείς να δεχτείς τις κριτικές ΟΛΩΝ των μελών του φόρουμ, τότε στέλνε τα έργα σου πμ. Αυτά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 (edited) Το ποιημα δεν θελω να το σχολιασω γιατι εμενα τουλαχιστον με φρικαρε... βεβαια αυτο να ειναι επιτυχια γιατι ειναι τρομου! Το ποστ της ειλικρινεστατης Κιαρας μου δινει την ευκαιρια να πω πως συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τα τρια τελευταια σχολια της ως προς το θεμα που προεκυψε...δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα! Πιστευω δε πως τα ειπε με μεγαλο τακτ,ευγενεια και ειλικρινεια να θιξει ενα θεμα που ειναι ευαισθητο. Δεν εχω πραγματικα καμμια διαθεση εν μεσω του πιο αγαπημενου μου διαγωνισμου-αυτου της ποιησης- να δημιουργει ξανα θεμα γιατι νομιζω πως ειναι εναντιον ολων μας και ειδικα της ποιησης που προσπαθουμε ολοι μαζι νομιζω να την "στησουμε" και επισης δεν εχω να χωρισω τιποτα ουτε με τον ντρακε, ουτε με την κασσανδρα, ουτε και με οποιοδηποτε αλλον γενικα...θα θελα πραγματικα να τα πηγαινουμε καλα ρε παιδια...ειναι ασχημο πολυ ασχημο και κριμα να κανουμε ετσι για κατι που το εχω ξαναπει, ειναι απλα μια γνωμη ενος ανθρωπου... εν τελει δεν τρεχει και τιποτα... με ποσους δεν διαφωνουμε γενικως? Ε και? Ετσι ειναι αυτα με αλλους συμφωνουμε, με αλλους διαφωνουμε... Τελος να προειδοποιησω πως αν δεν μπορεσουμε να μιλαμε σχετικα πολιτισμενα θα αναγκαστω να επεμβω... το λεω για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και θελω να με πιστεψετε δεν το εννοω προς καποιον ειδικα, για να μην παρεξηγηθω. Θελω να παει καλα ο διαγωνισμος ποιησης και θελω να πηγαινουν καλα ολοι οι διαγωνισμοι γιατι την βρισκω μαζι τους-νομιζω ολοι αυτο θελουμε- και δεν μου αρεσε ολο αυτο γιατι χαλασε την ατμοσφαιρα μας... να μην πολυλογω καταλαβατε τι θελω να πω. Edited January 25, 2012 by laas7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 Τώρα, εγώ σαν άνθρωπος όταν δεν μιλάω αισθάνομαι πάρα πολυ άσχημα και έχω να πω 2-3 πραγματάκια ακόμα: Γιατρέ μου, 1. Το ότι φοβήθηκα να σχολιάσω εξαρχής θεωρώ πως θα έπρεπε να σε κάνει να το ξανασκεφτείς όλο αυτό. 2. Ό,τι έγινε με τη συμμετοχή σου στην πραγματικότητα, εγώ πιστεύω ότι το έκανες εσύ όταν την απέσυρες.- (και + τα του κλίματος του διαγωνισμού) 3. Θεωρώ απαράδεκτο το να ζητάς σε δημόσιο χώρο (γιατί είμαστε σε δημόσιο χώρο -πολύ συχνά το χρειάζομαι αυτό τώρα τελευταία) σε κάποιον να μην σου απευθύνει το λόγο. Είναι σαν να λες απλά "σκάσε". Αν δεν μπορείς να δεχτείς τις κριτικές ΟΛΩΝ των μελών του φόρουμ, τότε στέλνε τα έργα σου πμ. Αυτά Κακώς φοβήθηκες να σχολιάσεις εξαρχής , για έναν απλό λόγο. Οσο καιρό είμαι στο φόρουμ, απο τα 2000 μέλη μονο σε 2 έχω ζητησει να μην σχολιάζουν οτιδήποτε δικο μου. Αυτο δεν έγινε ούτε τυχαια, ούτε απότομα. Εγινε μετά απο πολλούς σχολιασμούς που όχι μονο δεν βοηθούσαν πουθενα, αλλά στην ουσία ήταν ποτισμένοι με εμπάθεια. Κατόπιν τούτου είχα το θάρρος αν θέλεις να ζητησω να μην σχολιάζουν. Η γνώμη τους μου είναι άχρηστη και αυτο δεν ήρθε ξαφνικά απο μια κακή κριτική αλλά απο σύνολο ποσταρισμάτων. Τις αρνητικές και σκληρές κριτικές τις δέχομαι, με τις εμπαθείς έχω πρόβλημα. Το οτι ζητάω κάποιον να μην μου απευθυνει τον λόγο το βρίσκω πολύ συνετό σε αυτην την φάση σε αντίθεση με ότι πιστευεις εσυ. Για έναν απλό λόγο. Για 2 σχεδόν ολόκληρα χρόνια απο τότε που μου απεύθυνε λόγο η συγκεκριμένη και δεν διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας δεν υπήρξε καμία ένταση. Οταν αποφάσισε να μου απευθύνει λόγο ήρθε και η ένταση, και αυτο ήταν κάτι που γνώριζε καλά οτι θα συμβει απο την προηγούμενη μας διένεξη. Σκάσε δεν της ειπα, αλλά αν συνεχίσει αν μου απευθυνει τον λόγο, θα της τον απευθύνω κι εγώ στον ανάλογο τόνο. Δεν είναι καλύτερο λοιπόν να κρατάμε τις αποστάσεις μας; Και φυσικά δεν πρόκειται να στείλω τα έργα μου σε πμ για έναν ή δυο αχαρακτήριστους... Το ποιημα δεν θελω να το σχολιασω γιατι εμενα τουλαχιστον με φρικαρε... βεβαια αυτο να ειναι επιτυχια γιατι ειναι τρομου! Το ποστ της ειλικρινεστατης Κιαρας μου δινει την ευκαιρια να πω πως συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τα τρια τελευταια σχολια της ως προς το θεμα που προεκυψε...δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα! Πιστευω δε πως τα ειπε με μεγαλο τακτ,ευγενεια και ειλικρινεια να θιξει ενα θεμα που ειναι ευαισθητο. Δεν εχω πραγματικα καμμια διαθεση εν μεσω του πιο αγαπημενου μου διαγωνισμου-αυτου της ποιησης- να δημιουργει ξανα θεμα γιατι νομιζω πως ειναι εναντιον ολων μας και ειδικα της ποιησης που προσπαθουμε ολοι μαζι νομιζω να την "στησουμε" και επισης δεν εχω να χωρισω τιποτα ουτε με τον ντρακε, ουτε με την κασσανδρα, ουτε και με οποιοδηποτε αλλον γενικα...θα θελα πραγματικα να τα πηγαινουμε καλα ρε παιδια...ειναι ασχημο πολυ ασχημο και κριμα να κανουμε ετσι για κατι που το εχω ξαναπει, ειναι απλα μια γνωμη ενος ανθρωπου... εν τελει δεν τρεχει και τιποτα... με ποσους δεν διαφωνουμε γενικως? Ε και? Ετσι ειναι αυτα με αλλους συμφωνουμε, με αλλους διαφωνουμε... Τελος να προειδοποιησω πως αν δεν μπορεσουμε να μιλαμε σχετικα πολιτισμενα θα αναγκαστω να επεμβω... το λεω για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και θελω να με πιστεψετε δεν το εννοω προς καποιον ειδικα, για να μην παρεξηγηθω. Θελω να παει καλα ο διαγωνισμος ποιησης και θελω να πηγαινουν καλα ολοι οι διαγωνισμοι γιατι την βρισκω μαζι τους-νομιζω ολοι αυτο θελουμε- και δεν μου αρεσε ολο αυτο γιατι χαλασε την ατμοσφαιρα μας... να μην πολυλογω καταλαβατε τι θελω να πω. Μαριάντζελα αυτο που έγινε δεν έχει καμια σχέση με την ποίηση. Θα μπορούσε να γίνει και σε κάποιο ποστ του galactic senate στο οποίο θα διαφωνούσαμε. Αλλωστε το ποιημα έχει βγει απο τον διαγωνισμο και δεν πρόκειται να χαλασει το κλίμα του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Το τι θα μπορουσε να συμβει δεν μου λεει κατι... συνεβη εδω και αυτο ειναι ενα γεγονος. Πρεπει να σου πω πως μου κανει εντυπωση που εισαι τοσο απολυτος... κατι σου λενε καποιοι ανθρωποι, δεν μπορει να μην σημαινει κατι... νομιζω πως πρεπει να αφησουμε το θεμα και οταν καποια στιγμη ξαναδιαβασεις τα ποστ( αν σου κανει κεφι) μπορει να δεις πως δεν ειναι οπως ακριβως υποστηριζεις. Μπορει και να μην το δεις. Αλλα οπως και να το κανουμε κανεις δεν ειπε εσενα αχαρακτηριστο... ουτε μου αρεσει αυτο το στιλακι της ψιλοαπειλης θα της μιλησω στον αναλογο τονο... δεν ειναι ομορφο ολο αυτο και δεν θελω να γινει ακομα λιγοτερο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 Το τι θα μπορουσε να συμβει δεν μου λεει κατι... συνεβη εδω και αυτο ειναι ενα γεγονος. Πρεπει να σου πω πως μου κανει εντυπωση που εισαι τοσο απολυτος... κατι σου λενε καποιοι ανθρωποι, δεν μπορει να μην σημαινει κατι... νομιζω πως πρεπει να αφησουμε το θεμα και οταν καποια στιγμη ξαναδιαβασεις τα ποστ( αν σου κανει κεφι) μπορει να δεις πως δεν ειναι οπως ακριβως υποστηριζεις. Μπορει και να μην το δεις. Αλλα οπως και να το κανουμε κανεις δεν ειπε εσενα αχαρακτηριστο... ουτε μου αρεσει αυτο το στιλακι της ψιλοαπειλης θα της μιλησω στον αναλογο τονο... δεν ειναι ομορφο ολο αυτο και δεν θελω να γινει ακομα λιγοτερο. Μαριάντζελα, κοιτάζω όλα τα ποστ μου όπως μου υπέδειξες,και ψάχνω να βρω ποιον κανόνα του φόρουμ παραβίασα σε αυτο το νημα και μου μιλάς έτσι. Ομολογώ οτι μου διαφεύγει. Είχα μια παλιά διένεξη με ένα άτομο και σε αυτό το νημα ζητησα για ακόμη μια φορά να μην ξανασχοληθεί. Ούτε απειλη υπήρξε. Εκτός και αν θεωρείς απειλη οτι η απαντηση μου θα είναι ανάλογη ενός ήδη απειλητικου τόνου. Το αν ειναι ή όχι όπως τα υποστηρίζω, ασε να το γνωρίζω εγώ καλύτερα. Αυτο δεν έγινε απο ένα σχολιο 3 γραμμών προχτές αλλά απο σχόλια και status updates ετων πριν. Είμαι σίγουρος οτι αν κάποιος σε χαρακτήριζε με λέξεις αναρμοστες, θα του απαντούσες ανάλογα και όχι με την λέξη "αχαρακτηριστος". Τελευταία φορά που κοιταξα στο λεξικο, η λέξη "αχαρακτήριστος" δεν ήταν βρισιά. Εχει αλλάξει κάτι; Τέλος απο εμένα στο θέμα της Κασσανδρας, εκτός και αν γράψει κατι η ίδια που θα χρειαστεί να απαντήσω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts