Mindtwisted Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Όνομα Συγγραφέα: Κωνσταντίνος ΚΔ Είδος: φλασάκι Βία; Όχι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: ~600 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Αφιερωμένο στον Asgaroth που μου έδωσε την έμπνευση. Στο νοτισμένο πεζούλι.doc 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Πολύ ωραίο. Έχει κοφτή, στεγνή αφήγηση, που στην αρχή με έκανε σχεδόν να το αφήσω με την ακρότητάς της. Όμως στη συνέχεια διαπίστωσα ότι έβλεπα μια χαρά τις εικόνες και παρακολουθούσα τι γινόταν. Μου άρεσε πολύ στο τέλος. Επίσης έχω να πω ότι έπιασα έναν δισταγμό ως προς το ύφος. Εκεί που παραλίγο να σε συνεπάρει το μάζεψες, δεν το άφησες. Μπήκε μπρος η λογική ( "εκείνη την ώρα όλοι κοιμόντουσαν, εκτός απ' τα αδέσποτα" ) και μας έβγαλε έξω απ' την ομίχλη. Αν αποφάσιζες - αυτόματη γραφή ή όχι - θα ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα. Τώρα ούτε ο αυθορμητισμός του ονείρου έχει εκπληρωθεί, ούτε σαν διήγημα είναι ολοκληρωμένο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rom Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Νομίζω πως πήρες ταχύτητα απογείωσης αλλά μολονότι ήταν ευνοϊκός ο καιρός και τ'αεροσκάφος δυνατό, σε κοντινό αεροδρόμιο προσγειωθήκαμε. Δε παύει όμως να'ναι μια αξέχαστη πτήση, αυτό τουλάχιστον μπορώ να βεβαιώσω από τη 13C που την πήρα φεύγοντας μαζί μου για ενθύμιο. Καλή συνέχεια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts