Jump to content

Ο Γάτος και ο Λαγός

Eugenia Rose

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Eugenia Rose

Είδος ποιήματος: Strange, Fantasy

Αριθμός Στίχων: 46

Σχόλια: Πρόσφατα διάβασα τον "Ο Μελαγχολικός θάνατος του Στρειδάκι και άλλες ιστορίες" του Burton και ζήλεψα. Είπα να δοκιμάσω να γράψω και εγώ κάτι σε αυτό το ύφος που μου άρεσε.

Αρχείο: Ο Γάτος και ο Λαγός.doc

Πάρα πολύ καλή προσπάθεια Ευγενία, εύγε.

Μια παρατήρηση:

Πριν σας μια χαψιά να κάνουμε εμείς εσάς τους δυό!»

Μήπως είναι λάθος η σειρά των λέξεων;

Επίσης βλέπω ξεκινάς σαν παραμύθι μια χαρά και στο τέλος μιλάς για ψυχές και κόλαση. Θα τρομάξεις τα παιδάκια. Χαχα!

Λοιπόν, είσαι για εικονογραφημένο βιβλιαράκι;

Λοιπόν, είσαι για εικονογραφημένο βιβλιαράκι;

Δεν είναι κακή ιδεά βασικά. Μπορώ να κάνω και γω τα σκιτσάκια. :lol: Μπράβο μου έδωσες ιδεά. Ετοιμάσου για διορθώσεις. :tease:

Πολύ καλό! Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο τώρα, αλλά υπόσχομαι να το κοιτάξω αναλυτικά, όταν ξεμπερδέψω με την εξεταστική.

Χε χε χε πολυ μου αρεσε Ευγενια!

Θα ηθελα νομιζω να ειναι πολυ μεγαλυτερο, μιας και το τελος μου φαινεται καπως αποτομο, με τιτλο π.χ. Οι περιπετειες τους κ. Γατου και του κ. Λαγου -κατι σαν παραμυθι σε στιχακια. Ειναι πετυχημενα γραμμενο, με σκοτεινη ατμοσφαιρα και ταυτοχρονα παιχνιδιαρικο!

Βρηκα επισης πολλη πετυχημενη την διπλη ομοιοκαταληξια!

Καποιες επισημανσεις εχω σε καποιους στιχους γιατι νομιζω ετσι κυλανε καλυτερα καθως το διαβαζεις και κολλανε ευκολοτερα στο μυαλο π.χ. "γυρω τους τ' αλλα ζωα μες τα μαυρα τους κλουβια"

"και τις τριχες στην πλατη της γερα τραβουσε"

"το σωμα τους το ταπεινο με υφασμα πλασμενο

ειδαν ο γατος και ο λαγος με βλεμμα σαστισμενο" νομιζω πως πρεπει να ξεκινας αυτον τον στιχο με μικρο και οχι με κεφαλαιο

" στο κορμι τους λουλουδια ηταν ζωγραφισμενα

και ειχαν ματια απο ξυλινα κουμπια καμωμενα" νιωθω πως ο στιχος σου κολουσε στην γλωσσα και τον αλλαξα λιγο.

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια παιδιά! Και Λάας μου άρεσαν οι παρατηρήσεις σου. :good:

Επίσης έχει πολύ δίκιο για το ότι σκοπέυα όταν το έγραφα να γράψω κι άλλες περιπέτειες τους. Ίσως γι αυτό να τελειώνει λίγο απότομα. Σαν την πρώτη ιστορία της σειράς. :book:

Έχω ξεκινήσει να το εικονογραφώ αυτό το ποιηματάκι με όχι περισσότερα από 5-6 σκιτσάκια. Θα το κάνω κάτι πολύ σύντομα ;-)

Edited by Eugenia Rose