Jump to content

ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ - 10

GeoVa

Recommended Posts

Είδος: Φαντασία

Βία: Όχι

Σεξ: Όχι

Αριθμός λέξεων: 4,623

Αυτοτελής: Όχι (ΔΕΚΑΤΟ και προτελευταίο μέρος)

Σχόλια: Ένα ανάλαφρο, ωστόσο σημαντικό, μέρος πριν το τελευταίο κεφάλαιο.

ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ - 10 - Πίσω στη Λίμνη.pdf

Edited by GeoVa

Όντως ανάλαφρο και πολύ ωραίο αυτό το μέρος, Γιώργο. Απ' τα πολύ καλογραμμένα σου επίσης. Μ' άρεσε το αγωνιώδες που έδωσες κατά την αναχώρηση των παιδιών απ' το σύμπαν των μάλκαρ. Θα 'θελα λίγη παραπάνω ένταση όμως για να μου δημιουργήσει ακόμα περισσότερη αγωνία. Το ένιωσα λίγο βιαστικό. Η αναχώρηση απ' το χωριό ήταν ωραία συναισθηματικά, όσο μελαγχολική χρειαζόταν! Γενικώς είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' αυτό που διάβαζα και περιμένω το τέλος! ;-)

ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ - 10 - Πίσω στη Λίμνη (Σχόλια).pdf

Όντως ανάλαφρο και πολύ ωραίο αυτό το μέρος, Γιώργο. Απ' τα πολύ καλογραμμένα σου επίσης. Μ' άρεσε το αγωνιώδες που έδωσες κατά την αναχώρηση των παιδιών απ' το σύμπαν των μάλκαρ. Θα 'θελα λίγη παραπάνω ένταση όμως για να μου δημιουργήσει ακόμα περισσότερη αγωνία. Το ένιωσα λίγο βιαστικό. Η αναχώρηση απ' το χωριό ήταν ωραία συναισθηματικά, όσο μελαγχολική χρειαζόταν! Γενικώς είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' αυτό που διάβαζα και περιμένω το τέλος! ;-)

ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ - 10 - Πίσω στη Λίμνη (Σχόλια).pdf

Πάντα πίστευα ότι ήταν ένα απ' τα πιο καλογραμμένα κείμενα, μη σου πω και το πιο καλογραμμένο μέχρι στιγμής!

Μια σημείωση: από την αποχώρηση των παιδιών από το σύμπαν των μάλκαρ, ε; Ή κάνω λάθος;

Θα πρέπει να πω επίσης ότι:

Κάποια πράγματα απ' αυτό το κεφάλαιο είναι σημαντικότατα για τη συνέχεια, όπως σου 'χα πει μιαν άλλη φορά!!!

Γιώργο νομίζω είναι συνώνυμα, αλλά μην ανοίξουμε τέτοιο θέμα εδώ, ας μιλάμε για την ιστορία σου!!

Ναι είδα διάφορα θέματα τα οποία κατάλαβα ότι θα τα αξιοποιήσεις και χαίρομαι που τα εισαγάγεις από πριν έξυπνα!! Θα δείξει και το μέλλον λοιπόν...!;-)

Γιώργο νομίζω είναι συνώνυμα, αλλά μην ανοίξουμε τέτοιο θέμα εδώ, ας μιλάμε για την ιστορία σου!!

Ναι είδα διάφορα θέματα τα οποία κατάλαβα ότι θα τα αξιοποιήσεις και χαίρομαι που τα εισαγάγεις από πριν έξυπνα!! Θα δείξει και το μέλλον λοιπόν...!;-)

O.T.

Χμ... Μάλλον έχεις δίκιο!