Lady Nina Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Lady Nina Είδος: Τρόμος (Ναι, στ'αλήθεια!) Βία; Όχι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 488 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Η πρώτη μου ιστορία που ανήκει πραγματικά στον τρόμο. Ίσως και η τελευταία. So enjoy! Αρχείο: Πίσω απ\'την πόρτα.doc Edited February 18, 2012 by Lady Nina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λιμβρός Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Ωραίο, Λαίδη! Χαρακτηριστικό περιβάλλον πόλης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 Καλέ μου Λόρδε, σας ευχαριστώ! Είσθε πολύ γρήγορος! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 (edited) Καλή προσπάθεια, Έλενα. Προσωπικά είμαι φαν των μικρών ιστοριών τέτοιου τύπου. Δεν ξέρω βέβαια αν το μέλι έλκει τις μέλισσες ή αν απλά αυτές το παράγουν... Μ' άρεσε! Edited February 18, 2012 by abuno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 Σ'ευχαριστώ Στράτο! Για του λόγου το αληθές, με προβλημάτισε αυτό που είπες, το έψαξα και ιδού! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 (edited) Εδώ είμαστε! Τρόμος by Lady Nina. Πολύ μου αρέσει όλο το σκηνικό, το οποίο είναι γεμάτο ανατροπές μέχρι την τελευταία πρόταση. Νομίζω πως αυτό είναι ένα από τα μυστικά του τρόμου. Μου άρεσε! Edited February 18, 2012 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 1) Τρόμος by Lady Nina. 2) σκηνικόλ 3) Μου άρεσε! 1) Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό! 2) Κατά το "σκηνικό" συν "χεζόλ"; 3) Ε, αυτό μας έλειπε! Αφού έβαλες κι εσύ το χεράκι σου... Εδώ έρχονται και τα credits! Κουμπάρα, κουμπάρε, σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 2) σκηνικόλ 2) Κατά το "σκηνικό" συν "χεζόλ"; Όχι σκηνικό συν Grand Guignol (Γκράν Γκινιόλ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witch King of Angmar Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 (edited) Δυνατό κείμενο,αν και αηδίασα στο σημείο με τα σκουλήκια.Έλεος τι γουρούνια ήσαν αυτοί οι ένοικοι,έπρεπε να σαπίσει για να την ξεφορτωθούν;Ούτε την υγεία τους δεν σκέπτονταν;Τι να πει κανείς; Edited February 18, 2012 by Witch King of Angmar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Νομίζω είχα την τύχη να το διαβάσω στο προηγούμενο (mindtwisted) meeting. Για άλλη μια φορά θα πω πόσο καλό είναι. Η γραφή σου είναι εξαιρετική, η ιδέα ενδιαφέρουσα και η ατμόσφαιρα πολύ προσεγμένη. Μακάρι να διαβάσουμε κι άλλο τρόμο από σένα Θα περιμένω πάντως. Καλή συνέχεια Ελενάκι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Όπως προείπαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα και γενικά όλο το σκηνικό.Πολύ ωραίος ο τρόπος γραφής σου επίσης..Και γιατί παρακαλώ, ίσως η τελευταία φορά που γράφεις τρόμο.Αφού το έχεις.Θύμωσα τώρα.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Γιατί θέλει να την δείρω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Γιατί θέλει να την δείρω... Αν δε συνετιστεί, θα πρέπει να προχωρήσεις σ'αυτή τη μέθοδο.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 Γιατί θέλει να την δείρω... Αν δε συνετιστεί, θα πρέπει να προχωρήσεις σ'αυτή τη μέθοδο.. Ουπς! Τι συνωμοσίες είναι αυτές ωρέ στο τόπικ μου, δε ντρέπεστε; Ντροπή σου κουμπάρα και ντροπή σου και σένα, Μιχάλη! Για τα προηγούμενα σχόλια: Πολύ ταιριαστή η ερμηνεία Γκραν Γκινιόλ, πράγματι! Μαγοβασιλιά, Ωκεανογεννημένη, Στηβενοκινγκόβιε, σας ευχαριστώ πολύ! Αν είναι έτσι, θα τον συνεχίσω τον τρόμο... Και δε θα ξέρετε πού να κρυφτείτε! Χαρ χαρ χαρ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 A, αυτή ήταν η ιστορία τρόμου που έλεγες... Ε, εδώ το έχεις πιάσει ωραία, βγάζεις και το συναίσθημα που θες αλλά διατηρείς και το ύφος σου, γράφοντας. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς "τρομαχτικό" αλλά σίγουρα βγάζει μία γερή δόση φρίκης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 A, αυτή ήταν η ιστορία τρόμου που έλεγες... Αυτό τώρα γιατί δε μου πολυάρεσε; Από τα σαλιγκάρια έχω ξεφύγει τουλάχιστον... Σωστά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 A, αυτή ήταν η ιστορία τρόμου που έλεγες... Αυτό τώρα γιατί δε μου πολυάρεσε; Από τα σαλιγκάρια έχω ξεφύγει τουλάχιστον... Σωστά; Κάτι εκατομμύρια σαλιγκαρίσια χιλιόμετρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 A, αυτή ήταν η ιστορία τρόμου που έλεγες... Αυτό τώρα γιατί δε μου πολυάρεσε; Από τα σαλιγκάρια έχω ξεφύγει τουλάχιστον... Σωστά; Πολύ μακριά από τα σαλιγκάρια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Συμφωνώ κι εγώ με όσους σχολίασαν. Πολύ καλή η ατμόσφαιρα και με σωστό ύφος, κι αρκετά φρικιαστική. Αν θες να το γυρίσεις στον Τρόμο (ή τον επισκέπτεσαι πού και πού), βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 Κάτι εκατομμύρια σαλιγκαρίσια χιλιόμετρα. Πολύ μακριά από τα σαλιγκάρια. Α, τέλεια! Αυτό είναι πολύ παρήγορο. Αν θες να το γυρίσεις στον Τρόμο (ή τον επισκέπτεσαι πού και πού), βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Σ'ευχαριστώ πολύ, Άγγελε! Πάντως να ξέρεις, έβαλες κι εσύ το χεράκι σου λίγο σ'αυτό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Τώρα εγώ να φέρω τη βελονίτσα μου; Άσε, να μην τη φέρω. ( Πάντως, , ήταν μία τρομακτική αλλαγή σε ύφος και περιεχόμενο ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted February 20, 2012 Author Share Posted February 20, 2012 Τώρα εγώ να φέρω τη βελονίτσα μου; Άσε, να μην τη φέρω. ( Πάντως, , ήταν μία τρομακτική αλλαγή σε ύφος και περιεχόμενο ). Να τη φέρεις, γιατί να μην τη φέρεις; Εξ'άλλου, όταν το έγραφα, δεν είχα στο μυαλό μου σε ποιο είδος ήθελα να ανήκει. Απλά έγραψα ό,τι μου κατέβηκε εκείνες τις πρώτες πρωινές ώρες... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts